5 kozmetikumok, hogy nem kell
Tanulás a minap egy cikket a honlapon az amerikai Oprah Winfrey, költeni kozmetikumok 30.000 $ (és azt hitted, minden rossz?), Van rábukkantam egy érdekes cikket az öt kozmetikai termékek, amit biztosan nem kell. Mert - nem működnek.
Mivel én vagyok a férfi, akinek a smink is több, mint amit még emlékszem, érdekel, hogy mit kapott a fekete listára?
Nem értek egyet - az első helyen, hogyan lehet tesztelni, hogy milyen modern a gél mosásra? Kozmetikai képlet a legnagyobb része nagyon hasonló, és csak ritkán változik. Másrészt semmi sem helyettesítheti nekem a frissesség érzését a kedvenc tónusos Iniscience által Methode Jeanne Piaubert (és a bőr után úgy néz ki, sokkal nedvesebb, mint nélküle), és semmi sem ad ilyen csodálatos mattító hatású tisztító szőnyeg krém Avene.
Megszabadulni a pattanások utáni, ráncok, húzza az arc kontúrjait
Keresünk önkénteseket a projekt egy lézeres Fractora. Szeretne megszabadulni a nyomait pattanások, javítja a bőr és húzza ovális arc? Kérjük, küldjön egy kérést!
Tudjon meg részleteket és kérelmet nyújt be részvételi +
2. maszk a láb. Teljesen egyetértek. Szüksége van egy különleges alkalom, hogy felrakta a lábát magasabb. Más megvalósítási módok, a maszk a lábak meglehetősen furcsa és kényelmetlen használni termékek erednek, amelyek használata nem magától értetődő.3. Scrub ajkát. Lágyítja és hidratálja az ajkakat balzsam elég. Scrub is irritációt okozhat. Miután pugalok Amy, hogy a kutatások szerint, hámlás rákot okozhat az ajkak, én általában lemossa a zóna bypass oldalon. Kozmetikumokat gyártó, amely nem hagyja abba, hogy készítsen új eszközöket, de én bízom a vezető vizsgáztató.
4. Minden csöveket a „narancsbőr”. A szakértők szerint a helyszínen oprah.com, nincs orvosság nem megszabadulni cellulit. És ha az egész egyetértek - az egyik időjárás krém is megteszi, de megint nem értek egyet - krém sokkal jobb, mint nélküle. Csak ne várjon csodát.
5. Krém a nyakát. Ez elég, hogy a nyakán ugyanazokkal az eszközökkel, hogy az arcon, és ne feledkezzünk meg védő SPF. Az egyetlen dolog, véleményem szerint, meg kell, hogy vegye figyelembe - ez az öröklődés: ha anyád egy kis probléma a nyak bőre korán kezdődött, egy speciális anti-aging krém vagy krém lifting hatással erre a konkrét terület van értelme, még akkor is, ha csak 25 Navigálás meg kell a bőr állapotát, nem pedig a kor.
Most még habozott, hogy azt mondják, hogy nincs szükség arra, bőre és dekorációk eszközökkel. Egyelőre nem szükséges, egy másik csoportban, vagy ha kell - igen. Ez olyan, mint neglamurny gumicsizmát a város rezidens - nyáron nem igaz, és ősszel a gombák - igen 🙂
Mi van szükség, és mi nem - nagyrészt egyéni preferencia kérdése. Végtére is, mindannyian különbözőek vagyunk, és különböző igényeket a.
Én például egészen a közelmúltig nem érti a testápolók, tonikok. Ennek oka, hogy az egész nem megfelelő. De ha egyszer találtam rá, nyilvánvaló előnyeit ebben a fázisban az ellátás.
Számomra teljesen haszontalan szárítására lakk: jelentős időmegtakarítást használva azokat én nem vettem észre.
Habfürdő - ugyanazon a listán. Kényeztesse magát, de a gyakorlati haszna őket oda.