17 Kg! Barátnője féltékeny rám! Ez nőtte ki egy kövér tehén egy harmonikus szépség! Photo!

Szia kedves lány, szeretném megosztani veletek az én elért (bár nem nagy, de még mindig).

Én 17 éves, de a túlsúly problémák kezdődött, amikor ő volt a harmadik fokozat. Ezután osztálytársak kezdett hívj - fánk kövér hölgy! Borzasztó bosszantó, de az egész kezdődött azzal a ténnyel, hogy az anyám kezdődött, hogy a vitaminok, amikor én körülbelül 8 éves, mégis, és akkor nem voltam Ponoy lány, de én gyorsan fújt!

Nem, nem ismeri fel, azt utálta magát. Emlékszem jön ki sétálni a barátaival, minden stroynenkie, sovány és a fiúk odafigyelni rájuk, és beszélnek rólam: „Nos, van egy kövér barátja.” Nőttek, úgy vált egyre. Mit kezdeni velük sem - csak ül egy diéta, így anyám szidja nekem, nem ritmusos, te még kicsi, van ideje felnőni még fogyni. Egy szó rábeszélni, de még mindig homályos.

Itt vagyok 15 éves, volt az első férfi. A mintha minden ustratvalo, nos, beteg voltam, hogy néz a tükörbe. És mégis olyan sok rajongó van, én mindig csodálkoztam, hogy egy ilyen disznó még fellebbezni senkinek.

Én 16, és elkezdtem mérlegelni 67 (jó, egy 16 éves lány nem normális), és annak ellenére, hogy nézett ki, mint azt mérjük minden 80. Így vettem magamnak, olvastam mindenféle diéta, szinte minden próbáltam, de nagyon gyorsan csalódott, ami szörnyű eredményeket, egyszerűen jobban a 2-szer. Így semmit sem csökkent, és ami a legfontosabb - nem határoz meg célokat, akkor már használják ezt, ahogy vagyok.

Aztán elkezdtem egészségügyi problémák, és aztán nem tudtam enni rendesen. Rosszul éreztem magam, hányt evés, nincs étvágya egyáltalán. Anya elvitt az orvoshoz, kiderült, hogy én pankreatinhoz, és a diéta, csak egyszerűen letépték gyomorban.

Most mérjük 50. Tehát kedvesem, ha úgy dönt, hogy megy a diéta, megtalálni azt az erőt, és nem törik. Most már értem, hogy mi ez, még most is ragaszkodik a diéta, vagy gyomorfájás és elfogadom kezelést.

Saját fotó előtt és után:

17 Kg! Barátnője féltékeny rám! Ez nőtte ki egy kövér tehén egy harmonikus szépség! Photo!

Kapcsolódó cikkek