Állásfoglalás a kormány az Orosz Föderáció n 307 - hogyan lehet csatlakozni a távfűtési rendszer és

Információ a változásokat:

14. Abban az esetben, nem a kérelmező megfelel tartalmi követelményeit a kérelem és az összetétele a kísérő okmányok bekezdésben előírt 12, 11 és 48. Ez a rendelet, belül 6 munkanap napjától a kérelem kézhezvételétől küld a kérelmező értesítést az igény 3 hónapon belül kézhezvételétől észre, hogy nyújtson be a hiányzó dokumentumokat és információkat.

Meghibásodás esetén a kérelmező a hiányzó dokumentumok és információk 3 hónapon belül attól az időponttól értesítés előadóművész törli a kérelem kapcsolatot, és értesíti a kérelmezőt 15 napon belül a határozat meghozatalától számított, hogy semmisítse meg az említett kérelmet.

Abban az esetben, benyújtása az információk és dokumentumok bekezdésben említett 12, 11 és 48 E rendelet teljes egészében, az előadó számított 30 napon belül megkapta a kérelmező elküldi az aláírt megállapodás-tervezet a kapcsolat 2 példányban.

Ha szükséges, a létesítmény díjak kapcsolat a fűtési rendszert egyénileg aláírt szerződést küldött a kérelmezőnek két példányban 30 napon belül attól az időponttól számítva, amelyen az illetékes szabályozó hatóságok a csatlakozási díj.

Amennyiben a kérelmező nem ért egyet a benyújtott előadóművész szóló megállapodástervezet csatlakozás és (vagy) nem tartása a jelenlegi szabályok a kérelmező 30 napon belül a kézhezvételétől szóló megállapodás-tervezetre kapcsolat irányítja a végrehajtó értesítést kíván kötni az említett megállapodás más feltételek, valamint csatolnia kell a szerződéstervezet nézeteltérések.

Abban az esetben, nem tervezet kézhezvételét megállapodás összekötő belül a kérelmező 45 napon belül a Vállalkozó vagy megtagadása esetén a kérelmező, hogy aláírja a benyújtott kérelmet a kérelmező által ezzel kapcsolatban törlésre kerül.

A csatlakozás esetén a gondnok köteles szóló megállapodásokat kötni, hogyan lehet csatlakozni más szervezetekkel, a távon milyen irányba csatlakozni a szerződéstervezetet növeli a kifejezés e megállapodások megkötéséről csatlakoztatásához a kapcsolódó szervezetekkel.

Ha a kapcsolat nem egységes hőszolgáltatás szervezet, a szerződés időtartama a projekt irányát összekötő növeli a kifejezés a kapcsolatot egyeztetés feltételeinek egyetlen hőszolgáltatás szervezet által előírt módon a szabályokat a fűtési cég által jóváhagyott, az orosz kormány.

15. Ha van egy technikai lehetőség a kapcsolat a fűtési rendszer a megfelelő csatlakozási pont kilökődés a fogyasztó következtetést a csatlakozási szerződésben található objektumot meghatározott sugarú effektív fűtőkör fűtés nem megengedett.

16. Technikai kapcsolat áll fenn:

jelenlétében tartalék kapacitás a termikus hálózatok, átadásának biztosítása a szükséges mennyiségű hőenergia, hőhordozó;

jelenlétében hőteljesítménye energiaforrások tartalék.

17. Ha nincs technikai lehetőség kapcsolódni a rendszer a fűtés a tárgy kapcsolódik hiánya miatt a tartalék kapacitás a megfelelő kapcsolódási pontot idején a felperes fellebbezését, de jelenlétében megfelelően jóváhagyott beruházási program Hőszolgáltató szervezet vagy hőelosztást számára szervezett tevékenységek fejlesztése a távfűtési rendszerek és az eltávolítását a műszaki korlátozásokat , amely lehetővé teszi, hogy a technikai lehetőség kapcsolódni az objektumot a fűtési rendszer, a megtagadása megkötését a kapcsolat nem engedélyezett.

18. Ha a kezelés időpontjában a kérelmező technikailag nem lehet csatlakozni az objektumot a fűtési rendszer a megfelelő csatlakozási pont és ugyanakkor a beruházási program megfelelően jóváhagyott hőszolgáltatás szervezet vagy termikus grid cég nem intézkedések kidolgozása a fűtési rendszert és eltávolítását a műszaki korlátozások, így arra, hogy technikai képes csatlakozni az objektumot a fűtési rendszer, hőszolgáltató vállalat vagy org hőelosztást zation 30 napon belül köteles alkalmazni a szövetségi végrehajtó szerv felhatalmazást kapjanak az állami politika területén a fűtés, vagy helyi hatóság jóváhagyta a fűtési kör a javaslatát arra, hogy tevékenységét a technikai kapcsolat a csatlakoztatott eszköz fűtőrendszer alkalmazás kérelmek kapcsolat.

19. A szövetségi végrehajtó szerv felhatalmazást kapjanak az állami politika területén a fűtés, vagy helyi hatóság jóváhagyta a távfűtési rendszer feltételei módon és a kritériumok alapján meghatározott követelményeket a sorrendben fejlesztési és jóváhagyási Hőszolgáltató által jóváhagyott programok kormánya Orosz Föderáció úgy dönt változások a fűtőkör vagy az elutasítás, hogy az ilyen változásokat is.

20. Amennyiben a hőszolgáltató vagy fűtési hálózat szervezet nem küld a megadott időben és (vagy) bemutatja az sérti a fennálló rendet a szövetségi végrehajtó szerv felhatalmazást kapjanak az állami politika területén a fűtés, vagy helyi hatóság jóváhagyta a fűtőkör felvétele ez a megfelelő intézkedéseket, a kérelmező jogosult kártérítést követelni által okozott károk, amelyek megsértése, és (vagy) kell alkalmazni a szövetségi versenyhivatal test m ebovaniem kiadatás tekintetében az említett szervezet megbízásokat megszűnik a szabályok megszegéséért a megkülönböztetéstől mentes hozzáférést az árukhoz.

21. változása esetén a rendszer a hőszolgáltató hő a szervezet vagy teplosetevaya szervezet 30 napon belül attól az időponttól bevezetése a változások utal, hogy a szabályozó hatóság módosítja a beruházási program, és 30 napon belül attól az időponttól a változás a beruházási program elküldi a kérelmező a szerződéstervezetet a kapcsolatot .

22. Abban az esetben, tény, hogy a szövetségi végrehajtó szerv felhatalmazást kapjanak az állami politika területén a fűtés, vagy az önkormányzati testület jóváhagyta a fűtőkör, hogy módosítsa a rendszer hőszolgáltatás, ezek a hatóságok kötelesek igazolni a megtagadását a felperes, és az információk más lehetőségeket csatlakoztatott fűtési objektumot.

23. egyéb lehetőségek csatlakoztatva melegítendő tárgy utal, különösen a csatlakozási lehetőség a fűtési rendszer esetében csökkenti a hőterhelés fogyasztók tárgyak, amelyeket korábban csatlakozik a fűtési rendszer által előírt módon V. szakasz képezik.

24. Abban az esetben, tény, hogy a szövetségi végrehajtó szerv felhatalmazást kapjanak az állami politika területén a fűtés, vagy az önkormányzati testület jóváhagyta a fűtőkör, hogy módosítsa a rendszer a hő a cselekvés, amely lehetővé teszi a kapcsolatot a főváros építési projekt kérelmező a fűtési rendszer, hőszolgáltatás hőeloszlás szervezet vagy intézmény megtagadja a felperes kapcsán hiánya miatt a műszaki képességek Con cheniya.

25. A szerződés a csatlakozás egy egyszerű írásos formában, két példányban, egy-egy párt.

26. A szerződés a kapcsolatot az alábbi alapvető feltételek:

a) azon intézkedések listáját (beleértve a technikai) a kapcsolat objektumot a rendszer a fűtés és a felek kötelezettségei azok végrehajtására;

b) a kapcsolat idő;