33 Fotók csodálatos Föld bolygó az űrből
Képzeld, de ezek a fotók készültek nem dorogushchim műholdas vagy távcső, a szokásos módon Nikon fényképezőgépet. Kiderült, a holland űrhajós és fizikus André Kuipers, aki jelenleg folytat kutatásokat a Nemzetközi Űrállomás, ez a csillagközi fotós. Minden fotó, kivéve az utolsót, az ő műve. Némelyikük nem is néz ki a valóság.
1. Szerkezet Richat Mauritániában. (Flickr.com)
2. Paris éjszaka. (Flickr.com)
3. hely kívánok minden jó és színes évben. (Flickr.com)
4. A csatorna a sivatagban Szomália. (Flickr.com)
5. Az tibeti fennsík a Himalájában Királyság Bhután és Nepál a háttérben. (Flickr.com)
6. Dánia és Koppenhága, Oslo, Norvégia és Svédország Stockholm, Észak-Németországban és azon túl. És persze, az aurora borealis. (Flickr.com)
7. Gyönyörű nap tükröződik a folyó Brazíliában. (Flickr.com)
8. A repülőgép 242 mérföld alatt az úton Amerikába. (Flickr.com)
9. Southern aurora között az Antarktisz és Ausztrália. (Flickr.com)
10. Desert nyomai több száz kilométerre az Atlanti-óceánon. (Flickr.com)
11. Ice spirálok közelében Kamcsatka Oroszország. (Flickr.com)
12. napkelte és napnyugta, láthatjuk a különböző rétegeket a légkör. (Flickr.com)
13. Erős szél fúj, a fehér homok. (Flickr.com)
14. A nap tükröződik a Földközi-tenger és az Adriai-tengeren. Korzika, Szardínia és Olaszország. (Flickr.com)
15. Sandy minta szaharai Afrikában. (Flickr.com)
16. Hóborította Kanadában. River vagy százlábú? (Flickr.com)
17. Indiai-óceán hullámai. Érdekes, hogy azok felett vagy alatt a víz felszínén, és mit tartanak értékesnek. (Flickr.com)
18. Lake Powell és a Colorado folyó. Legmenőbb hely - meleg víz zöld, fehér és vörös sziklák, kék ég. És senki körül. (Flickr.com)
19. A krátert egy meteorit Kanadában. (Flickr.com)
20. Az Alpok nagyon csábító, de nem vettem a síelés ... (flickr.com)
21. A hold ugyanúgy néz ki, mint az ISS, és a Földdel. Csak a napkelte és napnyugta, azt látjuk, minden alkalommal. (Flickr.com)
22. Egy évvel ezelőtt, láttam azt a gépet, és úgy döntött, hogy meg kellett űrből. Ennyi - Salt Lake City. (Flickr.com)
23. Sandy rajz Szaharában. (Flickr.com)
24. A Föld éjjel. (Flickr.com)
25. Az ISS parancsnoka Daniel Burbank, szeme tele a fotós gyönyörű felhő alakzatok. (Flickr.com)
26. A repülőgép festett az égen. (Flickr.com)
27. Amint látjuk a Hold - világosan és lassan felé, vagy távol a horizonton. (Flickr.com)
28. Csendes-óceán - hatalmas forrása szép képeket. Az egyik Gilbert-szigeteken. (Flickr.com)
29. Afrika találkozik Európa - a Gibraltári-szoroson. (Flickr.com)
30. Hab felhők. (Flickr.com)
31. A kísérlet során, szükséges volt, hogy várjon 10 percet, így néztem ki az ablakon. És láttam az Etna vulkán! (Flickr.com)
32. Ausztrália - lenyűgöző kontinens gyönyörű képződmények. (Flickr.com)
Nincs kapcsolódó linkeket