1408 (2018) - Watch Online
Jelenleg 3 alternatív befejezés a film.
Jackson karaktere mondja a szobában 1408-ben 56 haláleset. Ezt követően átadja a hős Cusack üveg konyakot «Les Cinquante szeptember Deces» (57 haláleset).
Ennek jelentősége a film, ami engem illet, már jelentősen eltúlzott. A film egy hétköznapi hotel a szellemeket, nem értem, miért van ez így sok pozitívan reagálnak. Néztem így egy kullancs, hogy a benyomás. Tettem. Nem lenyűgözött, úgyhogy nem ajánlom. Csak egy filmet szellemek. Átlagos.
Nagy film! Figyelte öröm) Itt a nagyon feszült légkörben, amit őrülten, mint a filmekben. Határozottan 10/10.
Nem rossz miszticizmus azonban meghallgatását követően kritikákat, többet vártam. Elvileg semmi nem eredeti a filmben. Filmek szálloda a kísértetek filmre elég sok, és kiosztani a nem látok semmi értelme. Csak többé-kevésbé érdekes film, nem több. Semleges vélemény.
Teljesen egyetértek. A film nem rossz, de nem olyan jó, mint ő dicsérte.
Kedvenc film ..
A technikus volt az egyik „szoba” szoba.
És minden maradt a szobában rakták fel 1408-ban a „számok” lakóinak
Az egyik legjobb a műfaj „misztika”. Azt mondanám, hogy remekmű. A telek jó, nem üres, van valami gondolni. A film hirtelen visszavonták, tartja a feszültséget és az állandó várakozás „mi a következő lépés.” Színészek játszott desyatochku. És ez nagyon hangulatos. Nem szerelmeseinek fegyveresek és dühös fellépés, úgy tűnik, unalmas. Ezt a filmet meg kell megízlelte az összes reakciója a
Érdekes film, de inkább egy misztikus. Mind Games. Minden a keresetet a telek szinte ugyanabban a szobában. De vannak pillanatok, amelyek érdekes -, hogy lehetetlen egy ilyen kapcsolat és a grafika. A film érdemes megnézni.
AAAAAA előkonfekcionáló más! Átnéztem minden harmadik. Az első alkalommal, amikor látom, mint egy finálé. Korábban néztem ott volt szomorú, és a főhős égett, és Niger személyes tárgyait a felesége a temetőben adtak. Ez a film egy happy end. A szomorú sokkal érdekesebb
Ha úgy dönt, hogy lazítson egy szombat este alatt Műfaj: Horror, Thriller, Dráma, Misztikus. amelyek azt a leírást, akkor alá nem pihenni. Igen, a film arról szól, egy ember a zárt térben, és nincs postelushek mászik idegenek, vagy éhes zombik. itt van egy másik. Király és ásni különböző személyiség, ízlelgette személyes tragédiákat.
Alchemist, úgy vélem, hogy a horror műfaj lényegtelen. És pihenni a hétvégén, és ez alapján lehetséges volt a gótikus alatt Constantine: Sötét Úr és a kabin az erdőben. Csak maga a film nem áll jól nekem személyesen.