11 legjobb nézési állványok Moszkva, blog fiesta
11 legjobb megfigyelési helyszínek Moszkvában
Lenyűgöző kilátás nyílik a városra, nyitott ezekre a helyekre, hogy szeretnek Moszkva még erősebb, és segít, hogy felismerjük annak minden szépségével egy madár repülés. Mind a tizenegy lehetőségek - a kínálatunk.
Lenyűgöző kilátás nyílik a városra, nyitott ezekre a helyekre, hogy szeretnek Moszkva még erősebb, és segít, hogy felismerjük annak minden szépségével egy madár repülés. Mind a tizenegy lehetőségek - a kínálatunk.
Óriáskerék a WK
Az egyik legnépszerűbb látványossága moszkoviták - a legendás Óriáskerék a kiállítási központ. Itt a tengerszint feletti magasság 73 méter lehet egy zárt kabinban 300 rubelt, vagy ellenőrizze magát az erőt a nyitott fülke 350 rubelt.
Nagy Iván Bell
„Lenin könyvtár”, a Kreml
Time Out Bar Terrace
Str. Bolshaya Sadovaya 5
látványhíd
A megfigyelő fedélzeten az új épület az Orosz Tudományos Akadémia
Leninsky Prospekt, 32a, 1. o.
Hotel Ukrajna
Kutuzovsky Prospect. 2/1, pp. 1, a hotel "Ukrajna"
A megfigyelő fedélzeten magasságban 238 méter a „Moscow City”
Tengerszint feletti magasság 238 méter, a 58 emeletes torony, „birodalom”, végezzük a megfigyelő fedélzeten a túra, ami nagyszerű kilátás nyílik a Tudományos Akadémia, Moszkvai Állami Egyetem, Megváltó Krisztus székesegyház, a Fehér Ház, sokemeletes on Kudrinskaia, Ostankino torony és más látványosságok. A túra időtartama lesz 30-40 perc. A megfigyelő fedélzeten nyitva a látogatók minden nap 17:00 és 21:00 óra között (hétköznap) és 10:00 és 21:00 óra között (hétvégén). Az ára egy felnőtt jegy - 500 rubel, gyermek - 300 rubel. De a legjobb az előre rögzített projekt helyszínének, mert szeretnének bejutni a „birodalom” elég sokat.
Helikopter „Főváros”
Található az üzleti negyedben „Moscow City„- komplex két torony és egy 18 emeletes épület, amely összeköti őket. A magassága 73 emeletes, üveg torony „Moszkva” csodálatos kilátás nyílik a leghíresebb és legszebb helyeken a fővárosban: a Moszkvai Állami Egyetem, Kutuzovsky Prospekt harmadik körgyűrű, „House on Running”, a hotel „Ukrajna” és így tovább. Magasság - 301 m.
A megfigyelő fedélzeten a Veréb-hegy
Úgy véljük, hogy a megfigyelő fedélzeten található egyik a hét domb Moszkva, magassága 80 méter magasan a város szintjén. A Sparrow Hills lenyűgöző kilátást nyújt Temple Krisztus a Megváltó, „Moscow City”, a harangtorony a Novodevichy kolostor, Ostankino Tower, Sport Arena „Luzsnyiki”, és egy szép kanyar a Moszkva folyó.
Az utolsó emeleti sokemeletes MSU
A teljes magassága a Moszkvai Állami Egyetem épülete - 180 méter, és a torony - 240. Most a tornya az Egyetem földrajz Moszkvai Állami Egyetem Múzeum, mely gyönyörű kilátást nyújt a Luzsnyiki, arborétum, és egy hatalmas üres telek és garázs szövetkezet a helyén, amely tiltja olyan építési munkák. Alatta halad egyik titkos ágak Metro-2.
Osztankinói TV-torony
Ahhoz, hogy nézd meg a kiállítási központ, a hotel „Cosmos” televíziós állomás, a repülőtér területén, Falcon, „Moscow City”, és a legtöbb az északkeleti kerület - kell foglalni a jegyeket előre. Azoknak a száma, akik a túl nagy.
Fotó: vk.com, matrony.ru, hotelpeking.ru, pda.mn.ru, www.allo495.ru, ru.foursquare.com, www.livejournal.com, /www.timeout.ru