5 A természetes szerves vesztesek - a chocolatte, Workshop Olyessia Mustaeva, és friss Spivak
Jó napot mindenkinek az író és olvasó Kosmetisty!
Workshop Olesya Mustaeva. № 8 Cream Eye
Összetevők: tisztított víz, viasz margosaolaj, Argan, aloe vera gél, glicerint, növényi, természetes hidratáló faktor, olaj fehér limnanthes rét, olíva szkvalán, fenetil-alkohol (komponense illóolajok), etil-hexil, kivonat amaránt, a zöld tea, a rozmaring, keverjük össze tokoferol, béta-sitostirol, svkalen.
Volt egy csomó kapcsolatos elvárások krémek Műhely Olesya Mustaeva. Miközben nem teljesültek. Krém egy kis jellegtelen csövet csavaros kupakkal.
Ígéretek gyártó: használt bőrápoló kor, csökkenti a duzzanatokat, sötét karikák a szem, finom vonalak, kiegyenlíti a bőr tónusát, hidratál.
Különleges kék és ráncok nincs -, de a nyomvonal szín soha nem szűnt meg senkit, és nedvesség - a szükséges dolog a koromat. Röviden, ez a krém nem csinál semmit - nem is hidratálja. Én türelmesen használta a krémet naponta hónapokig, gondolva, hogy csak működik egyszerre. De a cső majdnem vége - de még nem szerzett. A legtöbb támadás - amely még csak nem is nedves. Ő meghatározza néhány film, ami nagyon rossz és hosszú átitatja. Ha egy idő után megérinti esélye században - és a krém minden van, és jelenleg nevpitavshiysya! Ennek következtében, amikor a szemhéjak akart valamit, hogy hidratálja, használja jojobaolaj (csak az esti órákban, természetesen) - ez mind tökéletesen hidratál.
Nem tudom, hogy miért van ez -, hogy a krém önmagában nem sikerült, vagy hogy nem jött hozzám konkrétan.
Térfogat: 15 ml
A hasznos élettartam: 5 hónap, 1 alkalommal naponta
Értékelés: 2
Ár: 350 dörzsölje.
ChocoLatte. Krém krém Kéz-, „Milk” tápláló száraz bőrre
Összetétele. vizet, olajokat (Shi, kókuszdió, ricinus, körömvirág, kender, homoktövis), tejfehérjéket, olaj vanília-kivonat, természetes méz, glicerin, lecitin, viaszok szójabab, xantán, nátrium-alginát, Sharomiks 707, kivonatok aloe vera, alma, csont szőlő, echinacea, bojtorján gyökér; d-panthenol, bisabolol, propolisz, méhpempő, méhek adszorbeált, gyöngyház por (kivonat), A-, E-; Koncentrálj ezüstkolloid.
Tej helyezzük kényelmes csomagolás - átlátszó műanyag nagy kapacitású szivattyú akció adagoló. Csomagolás egyszerű és olcsó, de nagyon kényelmes. Megfelelő térfogat 100 ml. Vagy tervezte, hogy az irodában vagy otthon, míg az asztalnál ül, papírokkal / könyveket.
A létesítmény kémiai, rögeszmés vanília aroma, amely nem csak kopogtat az orrát a hordozó, hanem teszi érezhető egy pár órán belül. A textúra tej folyékony tej hasonlít sárga gyorsan eloszlik a bőrön, és azonnal felszívódik. De ez szinte semmit nem tesz a bőrrel, ráadásul nagyon könnyű, szinte észrevehetetlen a nedvességet. Hogyan lehetséges ez, mivel egy ilyen lenyűgöző és látványos szerkezet, nem tudom. Abszolút használhatatlan eszközt.
Térfogat: 100 ml
Term használat: 2 hónap alatt (csak több, mint 14-szor)
Ár: 170 dörzsölje.
ChocoLatte. Krém szérum az arc pattanás elleni zsíros bőrre
Összetétel: főzet: tengeri moszat, mályvacukor, len; azelainsav, szalicilsav és hialuronsav, lecitin, pantenol, xantángumi, cetearil-alkohol, kivonatok: körömvirág, propolisz, zsálya, orbáncfű, anyja martilapu, echinacea, egymás után; Olaj: rostoropshi, fekete kömény, öbölben; Illóolajok: kayeputa, citrom, bergamot és a boróka; vitaminok: A, E, C; Sharomiks 707 kolloid ezüst koncentrátum. A gyártó szerint, ajánlott bármilyen korban kombinált és zsíros bőrre, pattanásos. Természetes úton van a gyógyulás és antiszeptikus hatású, csökkenti a faggyú kiválasztást, amely mély hidratáló a bőr és a mattító hatásúak.
A leírás szerint ez az eszköz tökéletesen illik rám - én csak kombinált típusú bőr nagyon zsíros T-zóna, hajlamos a megjelenése akne. Reggel hidratáló gyógyító és fertőtlenítő hatása van, ami így szintén Mattes - ez csak egy álom (miközben a cső).
Krém-szérum található, egy átlátszó műanyag palack 50 ml egy kényelmes adagolást. Ezen a plusz jelet végén. A krém nagyon furcsa gumi kémiai szag - a szaga állott feküdni gumi vagy gumi. Az illata nem éles, de úgy érezte, határozottan. A szérum-krém konzisztenciája folyékony tej világossárga. Gyorsan felszívódik, semmi hatása a bőrre nem rendelkezik.
Van egy másik - az adagoló egy bizonyos részét a tejszínt. Mire a következő használat kiszárad és kiköpi együtt tejszínnel. Tehát ez a megdermedt anyagot csak gumi és hasonlít - ez feszített - csak egy kicsit kövér nyúlékony darab gumi. És azt szeretnénk, hogy kenetet a arckrém, amely megszáradva rajta, fordult a gumi? Nem akartam. Valószínűleg a részemről nem lenne naiv várnak a létesítmény az ára néhány pozitív intézkedés.
Miután ez a rossz élmény, úgy döntöttem, hogy nem használja ChocoLatte márkájú termékek az arc - nem szabad krémet, nincs maszk. Szeretem a test vannak bizonyos termékek - például az írás egy jó ismertetőt kézzel olaj - ez az olaj tetszett.
Térfogat: 50 ml
Term használat: 2 hónap alatt (csak több, mint 14-szor)
Ár: 214 dörzsölje.
Virág víz Spivakra menta
Nagyon szeretem a termékeket Spivakra. Szeretem a szappant, Beldi, habok mosására, szilárd és folyékony olajat. De vannak még teljesen hibás termékek, amelyekre végeztem néhány (az összes nem fogok vitatkozni) féle virág vizeken.
Ők ugyanazt a csomagolás - egy üveg sötét üveg 50 ml értékesített egy adagoló, amit egyszer felöltözött, és még nem távolították el.
Virágos menta víz vásárolt kell használni, mint egy tonik az arc, de csak abban az esetben az első vízminta elrendezve a lábát. A gyártó azt mondja, hogy lehet használni, mint egy nyugtató krém borotválkozás után, szőrtelenítés, mint a „gyulladáscsökkentő, nyugtató és hűsítő hatása borsmenta víz teszi ezt Hydrolat hatékony komponens utáni” (információk a hivatalos oldalon).
Egyes összetevők összetételében Hydrolat okoz nekem instant torokfájás és köhögés - és ez annak ellenére, hogy permetezzük a lábak után szőrtelenítés, és nem a személy (szerencsére). Azt hiszem, a tiszta formában az arcán okozott volna allergiák és bőrpír. Azonnali késztetés, hogy köhög és torokfájás lehetetlenné tette eszközt felhasználnak az arcát - én még mindig a parton, és így nem kockázat. Doispolzovala palack én kizárólag a lábak (ez elfordult a másik oldalra, hogy ne lélegezzük Hydrolat) - még nekik a különleges hatások nem vette észre.
A hivatalos honlapja Spivakra jött itt az üzenet: „ajánlott használni hígított formában a tiszta víz, vagy hozzá kell adni más kozmetikai termékek.” Korábban, egy ilyen üzenetet nem volt - így használható egy virág víz, nem vízzel hígítjuk. Mindenesetre, én nem tervezem megismételni vásárlás Spivakovsky Hydrolat - úgy tűnik számomra, hogy a hígított formában, nincs - a termék nagyon ellentmondásos.
Friss vonal szérum korrekció a jelenség Gera / Friss vonal Hera jelenség Javító öregedés-gátló szérum minden bőrtípusra
Ezt a terméket, ellentétben más gyorsétterem, elég drága, és pontosan ugyanazt a haszontalan. A szérum csomagolva egy üveg 30 ml, egy üveg van egy szép dobozban. Kényelmes adagoló szivattyú akció termel egy kis része a folyadék zavaros. Az arc és a nyak hiányzik 3 Zilch.
A tejsavó könnyen eloszlik az arc és azonnal szárad, vizuálisan bőr matt és sík. Azonban matt bőr megszűnik 1-1,5 óra múlva, és kezd ragyogni palacsinta, mint amíg a bejelentésben nem süt. A szérum formák kellemetlen ragadós filmet, és teszi a bőrt egyáltalán nincs befolyása. Ez azt jelenti, jól, csak nem hidratáló, nem beszélve a többi, a gyártó. Nem tetszik, hogy menjen el ez a film a bőrön, az eredmény, én szenvedett volna, de ha nincs eredmény - és akkor nem jelent semmit. Az ilyen hangos biztosítékokat gyártók és abszolút nulla eredményt.
Térfogat: 30 ml
Élettartam: 1,5-2 hónap 1 alkalommal naponta
Ár: 2320 rubel. (Ár-tól)
Használnak valamit ezek a termékek?