3. módszer hatástalanítás manipulátor
Néha a dolgok olyan gyorsan, hogy nehéz megérteni, ha elkezd manipulálni. Tehát, számos módja van, hogy mikor elkezd manipulálni, és hogyan lehet elkerülni.
- Figyelmeztetés. Amikor másokkal való érintkezés, figyeljen hogyan lépnek kölcsönhatásba veletek, milyen szavakat használunk. Ne hagyja anélkül, hogy figyelmet, hogy mi történik körülötted. Manipulátorok gyakrabban használt zsarolni taktikát. Például: „Ha nem főzzük nekem vacsorát, nem fogok menni anyád”, vagy fordított „Ha nem jön anyám, én nem, hogy a vacsora.”
Hasonló megállapításokat karban érvényesíteni értelemben, de viszont ez nem garantálja a teljesítményt a feltételt. Csak azt mondják, hogy ez az állítás nem a logika, és nem lépnek be további magyarázatot.
- Rejtett jelentése. A manipulátor tud beszélni és logikai, miközben elrejti a valódi igazságot. Például, azt lehet mondani, tisztelet, szeretet, és bókokat, de ha hatástalanított, tegye meg szembenézni a ténnyel, hogy ő megy a barátaihoz. Ez vonatkozik a férfiakra.
By the way, ha szüksége van a műszaki minősítést. akkor lépjen kapcsolatba a szakértők nise.com.ua. helyszínen Biztos vagyok benne, elégedett lesz a kölcsönösen előnyös együttműködést!
Manipulátorok is nő, de gyakran öntudatlanul manipulálni a gyermek szereti a szüleit. Amint azt gyanítja, hogy azt mondja, van valami rejtett, obezoruzhte manipulátor és kérje „Mit akarsz? Őszintén szólva ... "
- Beszélgetések. Ne vegyen részt a manipulátorok hosszú beszélgetéseket, kérve. Csak válaszoljon a kérdésekre, hogy arra kérték, hogy ne emlékezzenek a múltról. Pontosabban, ahelyett, hogy közös mondatok. Így lesz képes élesíteni puzzle és tedd a holtpontról.
De ne felejtsük el, hogy próbálja manipulálni az egyetlen ember, aki nem hisz a magad vagy a képességeit. Ők már nem más intézkedéseket, vagy egy tisztességes módszerekkel.
Csak tegye világossá, hogy az a személy, aki próbál manipulálni, hogy tisztelem őt, és az ő véleménye, de van, az övé. Legyen ez a személy jól érzik magukat, akkor a konfliktus nem villannak fel, és az idegeket lesz nyugodt.
Ha azt veszi észre magukat, hogy próbálják manipulálni az embereket, majd a munka az önbecsülés és az önbizalom.