2 (Sorsonom)
Curl édesen esik ki a farok és a fürtök, körvonalazza az arc alakját. Elég ismerős nyilak kiegészítik, mintha én született nekik. A háttérben játszik b; rns, tűz ütött ki a fejemben zöld lánggal, bór-etil világít. És itt, táncolok, és nem számít, hogy kik láthatják. Én némán mozgatni a zenét követi, ez egy természetes érzés tűzvész. Láthatatlan már az asztalon: a sokk szőke rázza a levegőben; Van egy kis legenda, aki lát engem egyszer életemben - Soha nem felejtem el.
Mosoly nem hagyta arcom egy bizonyos ponton, szeretnék sírni, nevetni, hogy kell viselni örömmel kihagyom: kedvenc énekesem óta. A nap mögé bújik a horizonton, néztek pályázati rózsaszín felhők, mint a vattacukor, hint: „Van egy milliárd keretek és tedd valahol a végén összeállítás Hagyj memóriában a forró nyári nap.”. Szeretem naplementét, finom valójában. Között Oblomov oldalak rózsaszirom, finom és elegáns. Azt tartja, hogy szép nyári naplemente, a nap, a tó, az igazi szépség az ő szeretett kertben.
Éjszaka. Bright villog szét az égen. Kimegyek az erkélyre, a második emeleten, az eső csöpög lassan és lustán: zivatar. De itt, ő zakosil és átitat rám özön. Nedves haj, pulóver, két reggel: Mi a boldogság? Ez az.
Milyen jó nézni az események fejlődését a könyvben, akkor én vagyok szerelmes Oblomov Olga. Ő boldog először olyan mélyen és őszintén, nem lusta, és megpróbálta. Te boldog. És boldog vagyok. Az egész világ örül. Emlékszem, az első szerelem és az első szerelem, álmodtam, és azt írja nekem. Nevetek a gyermekek fenntartásai vannak az álom, de szép. Esküdj egyáltalán nem akarja, a múlt feledésbe merül, frame set: barátok.
Freedom - a legdrágább. Szabadságot a kapcsolatot. De én vissza őket, a szeretet, a Halls of Life.
Megjegyzések OZYU 2, 08.06.17, 22:18