5 kategóriában, akikkel nem kéne barátok muszlim
Egy nagy teológus Imám Muhammad Baqir (Rahmat alaihi) azt mondta:
„Apám Imam Zaynalov Abidine megparancsolta, hogy ne barátkozni öt különböző emberek. És amikor megkérdeztem, hogy kik ezek az emberek, azt válaszolta:
- Először is, ne barátkozz fasyykom (férfi engedelmeskedik Allahnak), mert lehet eladni egy darab étel, és talán még kevesebb.
- És mi lehet még kevesebb? - kérdeztem.
- Minden, amit a vágy, hogy ki az üzleties, - mondta.
- Ki a második személy? - Megkérdeztem az apámat.
- Ne barátkozz a kapzsi ember, mert megszakítja barátságban van a szükség idején, hogy megmentse az ingatlan, - mondta apám.
- Akkor ki a harmadik? - kérdeztem.
- Ne barátok egy hazug, mert olyan, mint egy délibáb, és megmondani, hogy mi nem az.
- És aki a negyedik személy, akivel nem barátok, - Kérdeztem megint apa.
- Ne barátkozz hülye! Mert bántani, hogy segíteni akarsz.
- Ó, apám, aki az ötödik személy? - Megkérdeztem az apámat.
- Ne barátkozz, akik elfelejtettem azok közeli rokonok, mert a Korán háromszor voltam képes találkoznak, mint például az emberek átkozva.
Lásd még:
Lásd még:
Bizonyítékuk Allah. Mivel Attribútum (al-wujud)
Egy másik fajta bizonyíték Isten létezésére egy bizonyíték, amely az emberi természet (fitrah). Minden ember született és él egy veleszületett hit létezése Allah. Ez a hit soha nem fog eltűnni, de folyamatosan tartják a személy, és mint a lelki fejlődés, vagy visszafejlődés lehet akár súlyosbodhatnak, vagy rozsda
Islam-today.ru kínál egyedülálló táblázatot, amely világosan mutatja szétszerelt és elkövetésével kis rituális mosdás szerint a szabályokat és feltételeket a négy iskola (iszlám jogi iskolák)
Fontos finomságok olvassa a Koránt
• Ha megy az úton, akkor olvassa a Koránt a memóriából, miután találkozott egy muszlim, meg kell szüneteltetni, és üdvözölje őt, vagy hogy válaszoljon egy üdvözletet, majd szóltunk ta'awwudh (اعوذ بالله من الشيطان الرجيم), olvasson tovább. De ha olvassa a Koránt, ül a mecset, és hirtelen valaki köszönt, te két lehetőség van: 1) szerint a Hazrat Abul-Hasan al-Wahidi, egy személy, aki az olvasó a Book of Allah, előnyösebben nem válaszolni egy üdvözlő vagy válaszolni gesztus.
15 dolog, amit az ember vár felesége
Általános szabály, hogy az ember várja a felesége a következő: 1) Milyen lenne egy nőt szükségtelenül ne kommunikálni idegen férfiak. És ha ilyen igény felmerül, hogy viselkedjenek és súlyosan.
Photo ima pályára az arab világ órák kérdése
Első pillantásra az oka ennek az izgalom nem egészen világos. Szaúd-Arábiában a mecsetek minden lépést az autósok, és nem volt szükség, hogy megállítsák a közepén egy forgalmas autópályán teljesítése érdekében az ima.
5 jó hír a böjt
Ez volt a narrátora Jabir ibn Abdullah (radyyallahu vele), hogy Allah (béke alayhi wa sallam) azt mondta: „A Ramadan hónapban, a közösség kapott öt előnye, hogy nem kapták meg a közösségek a korábbi próféták.
Korán mintegy pókok: a minta a bizonytalanság és az erőszak
„Azok, akik tenni magukat mecénások és a segítők mellett Allah, mint egy pók sző magának házat. Bizony, a legbizonytalanabb ház - ez lakóház pók. Ha tudnák! „(Szúra” Al Ankabut”, a 41. versben)
6, ha hagyjuk, hogy nem gyors
Ha nem tartja be nagyböjt mubah (felbontás) a következő 6 esetben.