30 Romantikus frizurák a filmek szeretsz (és nem csak te) 1. rész
F rantsuzskaya frufru Jane Birkin, nedves haj Anita Ekberg a Trevi-kút és a texturált fürtök Monica Bellucci a „Malena” - a legjobb stylist Victor Komsky mondta BeautyHack, hogy miért ezeket a frizura, mint a férfiak, és milyen jók.
Victor Komsky független fodrász, stylist divat fényképezés
Gwyneth Paltrow a szerepe Margot Tenenbaum
Ez a frizura is megfelel a lányok haját közepesen vastag. Fontos, hogy a haj nem nagyon finom.
Jean Seberg "Breathless"
Kaszálás a francia arthouse csillagos Jean Seberg Szeretem az a tény, hogy rövid! Frizura egyszerű fodros. A haj az azonos hosszúságú - Imádom ezt az „ideális”.
Viseli a fénykép a mester, Jean tanácsot a fiatal nők, sűrű fekete hajú - nem lesz szükségük a telepítést. Enyhén göndör haj létrehoz egy természetes textúra.
Carey Mulligan a "The Great Gatsby"
A "The Great Gatsby" Carey úgy néz ki, nagyon elegáns - a szellem a film Baz Luhrmann. Frizura néz könnyű. Főbb adatai - frufru és kiegészítő színe. Carey úgy érzi, ez a frizura, és szakszerűen mutatja be.
Ismételje fodrász javasoljuk lányok vastag és egyenes haj.
Sarah Jessica Parker a „Szex és New York”
Frizura Carrie teszi őt természetes haj textúra. Hair Sarah Jessica Parker lett a márka vissza a '90 -es években, ez így megy az élet.
Ha göndör haj - Szeretem őket, és abba, hogy egyenesbe minden nap.
Lesz nézel: csak mossa meg a hajat, és kimegy az utcára - a nyáron nem is kell szárítani. Használja samponok és balzsamok a göndör haj (például egy sor LOVE, Davines).
Julia Roberts a "Pretty Woman"
Ezek göndör haj, készen állok, hogy csökkentsék minden nap! Ez az expresszív textúra vonzza a figyelmet a maga természetességével és könnyedén.
Haj, mint Julia, azt tanácsolom, fiatal nők, természetes göndör textúra. Ha a haja súlyosan pushatsya - szüksége van egy könnyű stílus.
Blake Lively, "The Age of Adaline"
Ebben a filmben, Blake játszik egy lány egy másik alkalommal - ez észrevehető haj, mint a 70-es.
Egy jó lehetőség este ki. Ez a telepítés megfelel-e a ruha nyitott hát. Akkor távolítsa el a hajat, hogy az egyik oldalon, hogy ki ő.
Fit lányok sűrű haját. Ha a haj a haj nem húzza - kiegészíti azokat mesterséges zár ki egy csomagban.
Jennifer Lawrence, "Serena"
Szeretem nézni frizura Jennifer Lawrence - a film „Serena” haja úgy néz ki, isteni. Frizura Jennifer alig változik film film. Itt a haját végzett retro stílusban. A színésznő szereti ezt a frizura és tudja, hogyan kell bemutatni.
Ismételje stílus Jennifer javasoljuk lány göndör haj. vállig érő létrehoz egy természetes és egyszerű telepítés.
Angelina Jolie: "Cote d'Azur"
Frizura, akik szeretik, és aktívan megismételni a modern lány. Nem vagyok nagy rajongója a Angelina, de a haját a „Cote d'Azur” (ami azt is forgatták magát) szeretem. Gyönyörű frufru, hossz sikeres, égetett végét.
Ismételje Jolie nő minden haj hossza. Bang - egyéni kérdés. Meg kell kérnie a mester.
Anouk Aimée a film „férfi és nő”
Tökéletes haj retro stílusban. Ezen a képen Anouk Aimée Szeretek mindent: romantikus fürtök és hogyan „játszani” a ruha, neki megjelenés és kifinomult nyakát.
Azt hiszem, ez a frizura megfelelnek különösen a lányok - a megjelenése titokzatos. Hair lehet vastag vagy közepes - finom szőr nem fog látványos.
Jane Birkin, hogy „szeretlek, szeretlek"
Jane Birkin magát - ez a tendencia. Imádom ezt a francia minimalizmus, frufru, aki mászni a szemébe. Ne átterjednek egyik oldalán, nevezetesen hegymászó a szemet! Ha úgy dönt, egy fodrász - akkor divatos és egyszerű.
I - az egyszerűség kedvéért. Mottóm: „Mi könnyebb - a szexisebb.” Jane valószínűleg azt hiszi, ugyanaz.
Keira Knightley, "Last Night"
Szeretem sok frizurák Kira - Szeretem őt göndör bob Chanel kampány és egy hosszúkás béren kívüli. Az ő gondatlan fürtök meg nagyon természetes - és ez a vonzás.
Frizura Kira a New York Film Massey Tadzhedin ruha mindenkinek! Egy contra - túl vékony szőr. Bangs elszórom különböző irányokba, és bánt meg.
Anita Ekberg az „édes élet” Fellini
Hair Anita Róma Fellini „síkos” vissza és kissé csavart - mint a tavaszi-nyári mutatják Altuzarra New Yorkban.
Megfelelő választás esti eseményeket, koktélok kimenettel. Fontos, hogy van egy különleges ruhát, nyaraló körül!
Ez a frizura fog felelni egy lány kifejező jellemzői.
Kristen Stewart, "High Life"
Kristen fürtök természetes és egyszerű! Szeretem őket a könnyedség. Woody Allen kinyitotta az elegancia, rejtély, erő és akarat.
Ez a stílus lesz ráillik. Egyenes haj lehet finoman húzza. Sűrű haja erősen csalni nem éri meg -, akkor túlzásba a hangerőt.
Monica Bellucci, "Malena"
Szeretem ezeket a hullámokat Monica, egy markáns elválás. Ez a frizura néz ki, tökéletes, erős, szexi jelmezek, vagy a női ruha (ne felejtsük el, hogy alkalmazza a vörös rúzs). Fontos párt ezt a képet - az erős megjelenés Monica.
Side választóvonalak mentén a rendszeres - fit lány bármilyen ovális arc. Fókuszban a karakter, a hangulat és a ruhák.
Emma Stone, "La La Land"
Szeretem Emma Stone - imádják őt fodrász és stílus. De amikor néztem „La La Land”, ez a frizura nem tetszik - nem tudtam elviselni „fürtök” bumm ének és tánc Emma. Azt határozottan eltávolítjuk.
A hossza tökéletes lány egy nagyon sűrű és közepes haj - egy különleges napi stílus, akkor könnyen elkerülhető.
A második rész itt olvasható.
Szöveg: Dilara Telyasheva
lásd még
Személyes tapasztalat: tettem a legdivatosabb fodrász szezonban Változás a kép a 20 legszexisebb frizura filmTop stylist Ivan Anisimov tanácsokat ad, hogyan kell alkalmazkodni a tér, a bab és a fürtök híres hősnők.
10 kultusza szépség eszközök által használt film karaktereketEditorial Beautyhack összegyűjtötte a legizgalmasabb, hogy a kozmetikai röpködtek a filmek és sorozatok.
Napi mikrofoliant 75g Daily Microfoliant 3933 rubel. megvesz
Tissue maszk kaviárral 21 ml Pureness 100 kaviár maszk Sheet 118 rubelt. megvesz
Krém Scrub 75 ml Skin Prep Scrub 2435 RUB. megvesz
Sampon haj kád átlagos mértéke érzékenység 1000 ml Nutritive Bain Satin 2 3404 RUB. megvesz
Sampon fürdőben szép hosszú haj 250ml Cristalliste Cristal Bain Fine 1782 rubel. megvesz
Spray, hogy hozzon létre egy „strand hatás” elasztikus rögzítés 150 ml Couture Hajformázó Spray egy Porter 1 695 rubelt. megvesz
Sampon Sealing kád 250 ml Densifique Bain Densite hajdúsító sampon 1782 RUB. megvesz
Elleni krém nyúlik a test és a mellkas glikolsavval 150 ml Crema Corpo 2480 RUB. megvesz
Hajlakk egy finoman eloszlatott permet közepes fixálás 300 ml Couture hajformázó Laque Couture 1413 RUB. megvesz
Hidratáló sampon 250ml csökkentése hidratáló sampon Repair 1617 RUB. megvesz