10 értékelés a klinika Alla Khazova Moszkva, horoshovsky, Kuusinen Street, 17
Sokáig fogok csinálni az alakját, mert tavaly nem voltam elégedett vele. És elkezdett keresni központok, ahol LPG- masszázs. A végén, rábukkantam „Alla Khazova Clinic”, és úgy döntött, hogy kipróbálja. Mivel földrajzilag kényelmes nekem. És nem vesznek el. Azonnal feliratkozott konzultáció - a lány a recepción nagyon barátságos volt. Amint átlépte a küszöböt a hangulatos klinika, azonnal éreztem egy nagyon nyugodt légkörben uralkodó a klinikán. Valamennyi szakértő nagyon udvarias. további ›
Szeretném megköszönni az orvosok klinika Alla Khazova segítesz, hogy meghosszabbítja a fiatalok. Itt, hála a figyelmes és gondoskodó szakemberek, képes legyőzni ezeket a ráncokat, és nagyban javítja a bőr minőségét. Ha idő előtt abbahagyja gondolni, nem szenvednek, és nem próbálja meg kiterjeszteni a fiatalok és a szépség a zuhany alatt, valamit próbálni otthon, akkor jobb, ha megy a szakemberek. Hamarosan megjelenik, és nem okoz kárt az egészségre. Láttam egy csomó lány, aki eljött, hogy rögzítse haza. további ›
Sokkal hála a kedvenc klinika Khazova Alla és az ő szakembergárda nagybetűvel. Szakemberek a maguk területén. Van egy nagyon érzékeny és problémás bőr, én csak, mint a paradicsom. Javított és arcon ráncok és a különböző ráncok eltávolítjuk, és most még mindig küzd a pigment, nagyon jól. Alkalmazottai kiváló szakértők - tanácsot mindenkinek, aki szereti a magunk és aggódni magad! Srácok, köszönöm az összes, akkor a gyám a szépség!