7 legnépszerűbb társasjáték, amely szórakoztató játszani egy felnőtt hölgyek

Tisztelt 7. hely, a nagyapja a rangsorban - a játék „BINGO”. Hordós kártyák számok és nagy cég - minden, amire szüksége van! A résztvevők száma gyakorlatilag korlátlan. A szabályok egyszerűek - a vezető a „vak” kiszáll a zsák hordó, jelentse be a résztvevők száma, és ha jelen van a kártya, mindegyik a fedélzeten bezárul ez a szám. Az a játékos nyer, aki az összes zárjon be minden számokat a kártya.

6. hely és egy népszerű szórakoztató játék, lehet sikeresen gondoskodik felnőtt társaság, és a gyermekek számára - „Phantom”. Minden résztvevő fizet semmilyen játékot a dolog (bánatpénz), amely kitesz egy nagy kalap. Vezető fordul, és a játékosok felváltva, hogy távolítsák el a kalapot elveszíti, és megkérdezi, hogy „Mit kell tennie ezt elveszik?”. Mindegyik bejelentett elvész egy bizonyos feladat, gyakran humoros, vicces, és a dolgok nem küldjük vissza, hogy a tulajdonosok, amíg a feladat.

Játék lehetőségek számtalan és csak attól függ a képzelet!

5 zajlott a játék, amely vált híressé köszönhetően a film Quentin Tarantino „Becstelen brigantyk” - „Ki vagyok én?”. A játék egyszerű és nagyon vicces. Szükséged lesz öntapadós matricák és tollak. A feladat az, hogy valamennyi résztvevő írni a szót egy darab ugyanebben a témában (lehet állatokat, mesebeli karakterek, híres emberek, stb.) A rejtett szó, minden játékos ragasztja a homlokon szomszéd.

Tagja nem tudja, mi van írva az lbu.On kitalálni a szót, amely válaszol a segítségével vezető kérdések „igen” vagy „nem”. Például: „Én egy ember?”, „Én egy kitalált karakter?”, „Én vagyok a hős a film?” „Én vagyok a férfi?”, Stb A játékos kérdéseket feltenni maguknak, miközben „találgatások”, vagyis amíg a kérdésre adott válasz „igen”, amint azt a „Nem” (például „vagyok férfi?” - „Nem”) - az pedig átmegy a következő játékosnak . Az a játékos, aki kitalálja, az „én” első, ki lesz az utolsó - kell képviselniük szót a homlokán.

Alig naskrebyvaya ismeretekkel rendelkeznek az adott témában, az épület egy furcsa szövetség rangsorolja a résztvevők a játék, megszúrta a kérdésekre szomszédai, a légkörben az általános szórakoztató játék fut, gyors és pozitív!

„Crocodile”, és a 4. helyen játék. A lehetőségek számtalan - az egyszerűtől a nagyon összetett. A mi esetünkben, játék van osztva csapatok. Minden találgatás a szót. Ezután a csapat egyik tagja kell magyarázni csapata szó találgatás versenytársai, szavak nélkül, csak a pantomim. Például azt mutatják, a „fa” könnyű „vécécsésze” - még könnyebb, de nem fog működni nevetés nélkül, a „vonzás” fog okozni számos nehézséggel és hírességeket általában azt mutatják, pedig egy igazi show. És tudja, hogy ábrázolják a „szinkrotron” gesztusok?

3. hely jogosan tart társasjáték „aktivitás”. Feltűnik a közelmúltban, hogy a szó szoros értelmében vált igazi áldás egy vidám és kreatív cég! Csapatok versenyeznek találgatás szó. Egy szó vagy kifejezés megmagyarázni a következő három módon: ez lehet leírni, más szóval, meg tudjuk mutatni a pantomim, lehet levonni. A játék egy időben: a több szó lesz képes sikeresen mutatják magyarázd-felhívni a játékos és a több szót kitalálni a csapat, annál több pontot kapjunk. A játék kártyák 440 (2 500 szavak és kifejezések) különböző fokú komplexitást. Meglepő élénk és szórakoztató társasjáték, amely jól játszani 20 vagy 30 ember!

Akkor inkább taktikai játék? A 2. helyezett csapat pszichológiai körökre szerepjáték játék egy krimi - „Mafia”.

A játék olyan régi, mint a világ, de még mindig a csúcs a népszerűsége. Különben is, tette hozzá, és a dicsőség a TV-show, az azonos nevű.

Szükséged lesz egy pakli játékkártya. A játék „nappali” és „éjszakai”. Játék résztvevői arccal lefelé lapot osztanak, „vörös” - a becsületes polgárok és a „fekete” - a maffia. Éjjel alvás közben a civileket, a maffia megöli az egyik civil szereplők, megmutatva neki néma bármely megfelelő módon. Nap vezető bejelenti, aki meghalt az éjszaka folyamán. Ezután jön a vita állítólagos maffia és szavazás - aki „kill” a délutáni órákban. A „gyilkosság” többnek kell lennie, mint a fele a szavazatokat „élő” játékosok. Mafia érdekelt gyilkos becsületes, őszinte - a maffia. megölt kártya van nyitva, és a játékosok tudják, ő ölte meg a maffia, vagy őszinte. A következő éjszaka a maffia megint felébred, és megöli az egyik megmaradt túlélők, a játék véget ér, ha megölik a maffia majd nyerni igazságos, vagy ha megöli az összes becsületes -, akkor a maffia nyer.

Mi értelme van a játék? Meg kell alkalmazni minden színészi képességek meggyőzni másokat a becsület, és nem magát más arckifejezések vagy a viselkedés vagy gesztusok, valamint az erős ajándék egy hobbi más a szavazásban a „tisztességtelen” játékosok. Azt is meg kell emlékezni, aki szavazott kinek és kinek az egyetlen, akinek a szavazás. Az a fontos pontokat, hogy könnyen azonosítani, hogy azok, akik szavaztak a legőszintébb, a legvalószínűbb - a maffia.

Minden alkalommal, a játék lesz a móka - maffia tapasztalt, civilek gyanakvás és ravaszság.

1. hely rangú vezetője a világhírű gazdasági társasjáték „Monopoly”. Szeretné érezni, és úgy érzi, a - mi ez, mintha a tulajdonosa gyárak, újságok, gőzhajóval? Játékmenet egy egyszerű modell leírja a főbb szakaszait kialakulásának nagy pénzügyi vállalatok. Mozgó a chip a játékteret, vásárol ingatlan, kiadó egy hotel, eladni repülőtereken. A győztes az a leggazdagabb játékos. A játék kimenetelét függ előrelátás, számítás, és természetesen, sok szerencsét.

Az összes fenti játékok annyira izgalmas és vakmerő, hogy tud játszani az óra!

Kapcsolódó cikkek