49 éves Philip arra készül, hogy apa lesz
Az énekesnő két gyermeke van, bevallotta, hogy ő készen áll, hogy egy apa újra.
„Természetesen, kész vagyok, hogy több gyermeket, de azt is tudom, hogy szükséges lenne, hogy vesse fel ezeket először. Lássuk. I - fiatal, most 50 éves kor nem. Az apák 75 év. Van legalább egy negyed század, vannak a színpadon és az életben „- mondta Philip. Azt is hozzátette, hogy a gyermeknevelés megpróbál ragaszkodni szerénység és az utasbiztonsági. Elmondása szerint, az örökösök híres szülők nem kell, hogy már korán a fények, és arra törekszenek, hogy javítsák a figyelmet a sajtó.
„Azt megvédi őket a közéletből. Ha részt én koncertet, csak Moszkvában. Azt akarták, tavaly menni a „New Wave”, de még mindig úgy döntött, hogy elhagyja a haza. Csak arra emlékszem, egészségtelen izgalom körülöttük Szocsiban egy pár évvel ezelőtt. Azt hiszem, bár még mindig növekszik. Tartsák távol a gyerekeket az állam a fáklyák és minden hozzá a színész életében. Hogy a gyerekek normális életet! Hadd nőnek maguk határozzák meg az utat. Van egy fiatalabb generáció csillag: Törpe Gnomych at Rudkovsky Plushenko, Ani Lorak Szófia, a keresztlányom, túl lelkesen a színpadon. És én bár egy stúdióban valahol táncolni valahol pouchatsya és válassza ki az utat, nem úgy, hogy az apjuk volt nyomva a jelenetet. Szeretne választani ilyen módon - mégis, azt nem zavarja. Nem akarom - nem lesz túl”- mondta Kirkorov.