2 Tetőablakok Ruoff archív
Itt vagyok talált gaydik Goch hogyan lehet futtatni 2 ablak
Törés nélkül és a folt az ügyfél.
Útmutató azoknak, akik szeretnék, hogy képes futtatni több ablakot.
Azt kell mondanom, hogy tovább tart, vagy kevésbé jó számítógépet, és legalább 1 GB memória.
Az első lépés fog arról, hogy mi engedélyezett Fast User Switching.
1. Nyissa meg a Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok majd módjának megváltoztatása felhasználók jelentkezzen be a rendszerbe, tedd a jelölést a Gyors User Switching, majd kattintson az Alkalmazás-beállítások.
Most néhány árnyalatok:
1. Egy ilyen módszert kell igényes memória igénye. Megvan 4 GB, úgyhogy a különbség észrevehető.
2. Ha valaki le nekem egy módja annak, hogy hozzon létre egy felhasználói tűnik, túl homályos - zvynyayte. Számomra ez könnyebb, és tudom, hogy melyik csoport milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó lesz ez.
3. Mindig kötelező minimálisra ablakok. Egyébként is elválik a grafikai hibák.
4. Általában a módszer nem stabil, így ha valami elromlik - zvynyayte.
5. És ami a legfontosabb: az összes kockázatot fut windows merülnek. Ez a védelem Innova (shieldConsole), lehetséges, hogy az a tény, futó két ablak, így a 100% az anonimitás / bizalom, hogy ez a módszer nem palitsya - nincs.
6. Az eljárás által tesztelt me - működött gond nélkül (gyűjt pénzt a pislog). Elég ideje fej: dobja kereskedelem, minimalizálja az ügyfél átkapcsol egy másik felhasználó telepíti az ügyfél, hogy a kereskedelmet.