10 érdekes tény a szólisták Depeche Mode Gahan

Rajongók száma a „feladási” folyamatosan növekszik, és az utolsó koncert Kijevben következő bizonyíték. Ma úgy döntöttünk, hogy beszéljünk a zenekar énekese - Dave Gahan - rock ikon, akinek mozgása csípő hozta szóba a rajongók milliói.

1. kíváncsi és figyelmes. Dave Gahan, azzal megy az iskolába, sem tudta elképzelni, hogy a jövőbeli siker. Dave biztos volt benne, hogy az iskola után lesz mosogatás egész életében, hiszen tanult nagyon rosszul. Ül az osztályban, nem tudott koncentrálni az anyagot, és folyamatosan keresi az ablakon, mert úgy tűnt neki, hogy az élet az iskolán kívül sokkal érdekesebb. Singer azt állítja, hogy a megfigyelés vitte át az életét: „Nagyon boldog vagyok, hogy nézni a gyerekek nőnek fel. Minden nap felteszem magamnak a kérdést: „Mit értek el? Hogy az életet?”.

2. Az ifjú volt helyi zsarnok. Dave Gahan bevallja, hogy ifjúkorában hiányzott belőle a pénz, és a helyzet orvoslására, ő és barátai lopott motorkerékpár motorok. A pénz megy le a lányok és a bulizás. Az énekes bevallotta, hogy ha ő nem lett énekes, ő lenne a szakmai gyilkos.

3. Hozott anya. Dave nőtt fel apa nélkül, így minden gondoskodó feküdt anyja vállát, dolgozott három munkát, vacsorát főz, és a ház mindig tiszta. Gahan azt mondja, hogy anya lenni - a legnehezebb munka, rájött, hogy ez lett a három gyermek édesapja.

4. Próbáltam lekötni a karrier. A csoport Dave jött véletlenül: az első volt vafli, majd a kezében kiderült, hogy egy mikrofon - és el is megy ... Az énekes emlékszik az első koncert a boltban Crocs: «Volt egy akvárium krokodil, és Checa szemüveg ezek az állatok az üvegen keresztül. Ezek után esténként nagyon szégyellem magam, és lemondani, hogy az összes - nem fog többet. De ha talál magának egy hotel Varsó a téli és a melegítést nem működik, és a túra - egy három napos szünet, aztán megint, úgy gondolja: „Ez az! Azt csomózott vele!”.

5. „szex-szimbólum számomra - a feleségem!”. Az énekesnő bevallotta, hogy szereti a szexet, „Az életkor, lett csak jobban ismeri a testét és meg tudja mutatni a sok ágyban. És mint tudjuk: minél többet adsz - annál többet kapsz. Az emberek gyakran megkérdezik: „Ki az Ön számára a szex szimbólum?” Micsoda kérdés? Feleségem, természetesen! "

6. veszekedés a feleségével, mert a mosogatógép. Dave azt mondja, hogy minden az ő összeveszett a feleségével kezd helytelen töltése a mosogatógép: kések és villák be kell tölteni a gép hegyes vége le, majd tartsa tovább ételeket. „De ha a feleségem megy a konyhába, van egy nagy lehetőséget, hogy a saját útjukat járják.”

7. Szereti a csokoládét. „Kábítószer-függősége a múltban. Az új függőség - a csokoládé. Rajongók tudják ezt, és élni mindig ad nekem. "

8. megrémít lánya előadásaik. Dave azt mondta, hogy a lányom fél beszédét, mert ott látott egy másik pápa.

9. Dahl rajongói becenevén a „fekete-csomag”. Depeche Mode Csoport felhívja a rajongók „fekete nyáj.” Gahan csodálkozni, hogy ki a koncert a koncert 20 éve az élvonalban, látja ugyanazokat az arcokat. „Őszintén szólva, féltem, hogy mi emberek kiadások megtakarításaikat, hogy vegyenek részt a koncerten. És a legrosszabb az, hogy a hosszú távú rajongók, majd hozzák gyermekeiket, akik öltözött pontosan olyan, mint én. Azt hiszem, ez abnormális. "

10. A koncert után keres a magánélet. „A koncert alatt mi mindent megteszünk, hogy a közvélemény, és ülés után egy ideig az öltözőben, és beszélni a rajongók. Utána megyek a szállodába. A beszédek után nem akarok senkivel sem beszélni, és csak pihenni és aludni. "

Kapcsolódó cikkek