15 éves diáklány lett milliomos köszönhetően az „abszolút” Társaság tájékoztatja politika
A legnagyobb nyeremény az iskolások. A szerencsés középiskolás diák kezdte Victoria és Vitaly Gavrilova Rinchinov.
Neat haj, fehér blúz és fekete szoknya - 9 klassnitsa Victoria Gavrilova jött a díjkiosztó a bálba. Aggódó lány kíséretében anya és húga és nagymamája. Miután a kezében az áhított bizonyítványt egy millió rubel, iskoláslány elismerte, hogy ő vette a hírt, hogy a győzelem a kampány a lottón.
Az első reakció a lány nem is volt öröm és kellemes sokk.
A döntés, hogy hol töltik az áhított millió Gavrilova család még nem fogadták el.
- Hála a cég „Absolut” ezt a csodálatos érzést, hogy mindig marad velem - mondta a 15 éves milliomos.
A második legfontosabb díjat a iskolás gyermekek számára. A negyed millió ment 11 osztályos Vitaly Rinchinova.
- Egy érzés, nagy öröm, mert ez egy csomó pénzt. Hála „Abszolút”, ahol veszünk minden alkalommal. Már tudom fejből, ha ez, és gyorsan vásárolni, amire szüksége van - mondja anya a győztes.
Azon a napon odaítélése a győztesek „Select” Abszolút „Ulan-Ude volt néhány tíz boldog emberek. Több mint negyven ember kapott díjakat legfeljebb 10 millió rubel. Sok a szerencsések nem tudta elrejteni az érzelmeit átvevő váratlan díjat. Nyugdíjas Zoe Bystrov elismerte, hogy megnyerte az összeg 100 ezer rubelt az éves bevétel.
- Régebben minden alkalommal visszautasította a kuponokat, és megtöltjük, és egyszer egy ilyen díjat. Hála „abszolút”, mert én élek közelében az üzletben. „Abszolút” volt nekem, mint egy barát, megyek meglátogatni őt minden nap. - mondta Zoya.
Dédelgetett 50.000 rubelt egy igazi áldás anya Medegmy Dambaeva.
- A kupon töltött a lányom, vagy én nem állnánk itt. Azt töltve érthetetlen és maradt volna anélkül, hogy a díjat. Ezt a pénzt megvalósítani régi álmom. Vagyok buddhista, és hosszú ideig akart találkozni személyesen a lelki vezetője, a dalai láma. Most megy Indiába, ahol az éves tanításai Őszentsége a Dalai Láma XIV. Azok, akik nem nyertek, ne essen kétségbe, és hisz a sorsban, - mondja a boldog győztes.
A legtöbb nyertes 10.000 rubel boldog fia Szerelem Butakova.
- Amikor megkaptam a hívást, a fia öröm táncolni kezdett a szobában. Megígértem neki, hogy ha nyerek, akkor fog költeni az egészet - mondja Szerelem Vitalevna.
Megjegyzés földrajz nyertesek „Kiválasztás” abszolút „szélesebb volt, és határt átlépi az Ulan-Ude. Tehát, az egyik díjat elment egy lakos a város Khilok Trans-Bajkál Terület.
Örülök, hogy egy kellemes meglepetés a vállalat „abszolút” nem ér véget. Minden vásárló hamarosan szembe az új részvények, és felhívja a még nagyvonalú díjakat.
Rich Buryatia: felesleges erőforrások Rich Buryatia: paradoxonok külkereskedelem Rich Buryatia. Sikertörténetek: Ulan-Ude Aviation Plant Rich Buryatia: a vektorok az agrárágazat Rich Buryatia: kedves tőke Rich Buryatia: ipari átok Rich Buryatia: Bajkál ekomilliardy Rich Buryatia: Tourist délibáb Rich Buryatia. Sikertörténetek: Vadim nonszensz Rich Buryatia: a vektorok az agrárágazat Rich Buryatia: kedves tőke Rich Buryatia. Sikertörténetek: Vadim nonszensz Rich Buryatia: Bajkál ekomilliardy Rich Buryatia: paradoxonok külkereskedelem Rich Buryatia. Sikertörténetek: Ulan-Ude Aviation Plant Rich Buryatia: ipari átok Rich Buryatia: felesleges erőforrások Rich Buryatia: Tourist délibáb