11-én Klinikai Kórház - Kórházak - Szépség és egészség

Kérjük, válaszoljon akik ezt sinusotomy OPENING sipoly sinus. Van néhány nagyon erős gyógyulási időszak után a műveletet. Hálás lennék, ha valaki megosztják tapasztalataikat. Vezetett 6806584 Sasha.

Ebben a kórházban, küldtek, hogy távolítsa el a fogat. Felvétel előre, szükség van egy pár órát, reggel sorban állnak a fejét. Megy a kórházba, voltunk szinte beteg a bűz! Álltunk egy órát. és az a hely nem is mozdult. Obsharpannosti falak, az érzés, a teljes káosz. Nordin bement oda én el fogat nélkül bejegyzések az elmúlt hónapban és sorokat.
Most a férje volt az osztályon gennyes műtét, egy WC a földszinten, ahol a füst, zárja be a kamrába. Blind fogyatékkal nagyapa elment a WC-vel, santirarki kényszerítette, hogy tisztítsa meg a padlót. Beteg idős ember, aki sétál egy fehér botot megmossa a padlón a rövidnadrág. Ez általában mit. Ha nincsenek illemhelyek a fogyatékkal élők számára, el kell távolítani az ápolók.
Nem egy kórházban, és a bolondokháza!

Számomra, mint egy ember még soha nem volt a kórházban a hír egy ciszta az alsó állkapocs közel nevyrosshim bölcsességfog volt zhutchayshim rémálom, és még a tanulás, hogy mindez csak a 11 bolnitse van nagyon rossz. De valójában kiderült minden sokkal könnyebb, altatásban letelt nagyon könnyen, köszönhetően az altatóorvos Artem (sozh.ne emlékezni középső neve) - aki kitartóan hallgatta a félelmeimet, és megvárta, amíg megnyugszom))) köszönhetően Dmitrij Vladimirovich Isaev minden kockázatot kerülni, és leírja ez jól ment, bár volt egy nagyon bonyolult ügy! Ő nagyon figyelmes és kedves :) OP Shestakov - férfi rabotataet olyan ritmust, nem tudom, hogyan ő kezeli, hogy mindig barátságos és diszkrét) és a nővérek az egész csak egy nagy köszönöm - a beteg hozzáállása a saját szeszélye)) általában a félelmeim nem valósultak, és kifizette a tanács képes volt mentálisan még pihenni és mentálisan újraindul!)) íj!

Szeretném megköszönni az orvos-sebész Sharay Mary Jurevne. Szakmai, figyelmes, fiatal orvos. Köszönet a fejét a sürgősségi osztályon gennyes szájsebészeti Ore EV Munka az osztályon megállapították magas szinten. Szakápolókkal, szorgalmas sanitarochki.
Köszönöm.

A fogászatban a közösség adta az irányt, 11 kórházban az eltávolítása a jobb alsó bölcsességfog sebészeti úton, mert a fogak teljesen az íny. Előre elkészített KTLT állkapocs. A művelet a tervek tervezés. Először is, mielőtt a műveletet nem végeztek a készítmény ahogy a másik (pre-cseppentő szúrás + antibiotikum) annak érdekében, hogy elkerüljék a szövődmények. Második fél órával a műtét előtt, a sebész Pa..v Ol.g Ni. h alapján én KTLT ajánl nekem egy időben, és távolítsa el a jobb felső bölcsességfog, ahogy ő is állítólag nem jött ki már, és a plusz mindent elrontani gyökér hét, és akkor el kell távolítani is. Mondtam, hogy gondolkodni, és mondja meg neki, már a műtőben. A lehetséges következményeket és szövődményei ez a tranzakció nem is figyelmeztetett. Én támaszkodva a szakértelem a sebész egyetértett. Akkor ez volt minden egy rémálom. A művelet tartott kb fél óra. Között a sebész és az asszisztens, rájöttem, nincs megértés, nos, ezt kihagyjuk. A műtét után, azt vette a kerekesszékben ülő rázza a padló és a liftek a panoráma képet annak tisztázására, hogy minden törölt sebész. Egy kell folytatni feküdt egy hordágyra. Ennek eredményeként hoztak be a szobába, és azt mondta, hogy feküdjön le. de 30 perc után rájöttem, hogy nagyon erős vérzés. Majdnem megfulladt. Egy második jogomban melléküregek duzzadt a vér töltés akkora, mint egy tyúktojás. Köszönöm lányok a ház segítséget hívott. Rohant tanszékvezető, és azt mondta milyen lépéseket tegyen megállítani a vérzést (dugva jobb orrlyuk és az alkalmazott kompressziós pólyát a duzzadt sinus). Pa okozott. és hogy ő rám nézett. És azt mondja, hogy én állítólag lépett a szobába, és látsz ül sokáig, és semmi, amit hengerelt ülő helyzetben minden a folyosókon, hogy itt. Csak most tájékoztatott, hogy a felső fogak állítólag közel volt a sinus és nazális, hogy ez a fajta nem volt szerencsém. SORRY nem illetékes. Az a tény, hogy már kialakult eredményeként egy lyuk a nazális sinus általában néma. Aztán még rosszabb volt antibiotikumot szúró este a műtét napján a fertőzés elkerülése érdekében. A sebész nem nevezi ki, és a következő napon. Bár én magam nem igényelnek. Mivel ez az úgynevezett. Egy hölgy kórteremben sebész sem nevezi időben megszúrja egy antibiotikum, és már megkezdte egy tályog. Elég jártál a műtét. A vér megalvadt, és kialakult vérrögök kellett tisztítani összenyomásával. Ward doktor Yaroschik tenni, és umnichka nagyon szorgalmas és figyelmes. az a tény, hogy a jobb fél arca vált a káosz a lila-kék-zöld zúzódások minden félelmet, még a szeme alatt, és a felső szemhéj tört bordó-lila zúzódás. Szörnyű volt nézni rám. Mit akarok én sebész, hogy egy vicc típusú szelfi majd nevess sokáig nem lesz vicces. Aztán ő is elment gyorsan elhagyni, és azt akarta, hogy köpni a sorsát beteg szövődmények. És az eredmény nem illetékes sem szakmaiság a sebész. Itt a döntés. Eredmény - telt a műtét után 24 nappal, és az arc mozdulatlan maradt következmények, remélhetőleg átmeneti formájában duzzanat az arcán és a barna, fekete szem, de azt hiszem, a pass (DE dolgozni kell menni ilyen módon.), De a azt megsérült a jobb állkapocs alatti ideg (harmadik ága a háromosztatú ideg) - az eredmény a zsibbadás az alsó állkapocs, az ajkak és az áll a jobb oldalon. Itt nem lehet visszaállítani, hogy soha. Számlák most kezelni egy neurológus. Tehát itt van a következményekkel is jár a sebész munkáját.

Szeretném kifejezni mély hálámat a Department zav.hirurgicheskim Kolenchenko SA műveletek (eltávolítás papilloma), nagyon félek, tudtam, hogy nyugodt, hogy gondoskodjon, és elvégzik fájdalommentes, nem csak szakmai sebész, hanem egy nagy pszichológus. Szeretném itt a gyógyszert több ilyen kiváló szakemberek.

Jó napot kívánok. Szeretném megköszönni a lányok a mecenatúra osztály kimenő szolgáltatás tizenegyedik kórházban, hospice. Különösen érdemes megemlíteni Strusevich Raisa annak jelenlegi hozzáállása a munkához, a betegek, akiknek szükségük van a segítségére. Ez egy olyan ember, akinek keze aranyat. Köszönöm szépen, és mélyen meghajolt.

Odamentem, hogy elkerülje dystopic bölcsességfog. Ennek eredményeként minden megdermedt, és az ideg nagyon közel volt a fog és nem lehet fagyasztani, szenvedett súlyos fájdalmat.
Még a nagyon feltételek és a személyzet nagyon örültem, a művelet tökéletesen ment jól, és semmi komplikáció következett (nem volt hajlandó még a magánklinikák).
Ezen túlmenően, a fő, jól táplált, mint az étkezők.
Ez volt az első alkalom a kórházban (11 Klinikai Kórház, az épület 3), vannak olyan nyugodt és csendes, hogy szeretnék, hogy jöjjön vissza még egy pár napig :) Körülbelül működésének súlyos fájdalom már feledésbe merült.

Szeretném megköszönni a tanszékvezető az esetben gennyes 11. város klinikai kórházi Minszk Elena Valerievna Ore. Köszönjük neki az orvosi szakmai, létrehozása és fenntartása a pozitív hozzáállás nagyon elviselhetetlen körülményeket, amelyek a sors akarata volt, hogy ott! Köszönöm a művelet, a betegek hozzáállása után. (Szégyelli a nyugtalan viselkedés).
Csak azt, hogy vegye figyelembe a szívélyes, és nem kevesebb, mint a szakmai hozzáállás dolgozó ápolók tanszék: Rudkovskoj OA Obolensky és AV „Boszorkányok” A kezelés terem osztály. akinek sikerült mad boljuchih injekciókat (antibiotikumok most vízzel hígítjuk, ahelyett novokain) így gyakorlatilag fájdalommentes :). Köszönöm, és még sok köszönet Dr. Arthur Ermarkevichu Alekseevichu részvételi, vezetési tanácsadás. Nem akarom elfelejteni, és sestr- szeretője Kulakovich TW, amely igyekszik, hogy egy kényelmes és tiszta itt minden szobában. Általában nagy köszönet mindenért, mit takarít meg nekünk az élet és a kopott bennünket, annak ellenére, hogy a rossz indulat és a hozzáállás egy esemény (US fáj WE SAME szenved EZT rémületére sújtó).

• „Oknagrad” - ablakok, ajtók, erkély kereteket a termelőtől. Hívja +375 (17) 396-18-18, 635-9000 MTS / VELCOM. További információ a honlapon www.oknagrad.by
  • Autósiskola „Leader” - vezetési tréning kedvező feltételekkel! Telefon: +375 (44) 735-00-10 (Wellcome), 375 (29) 735-00-10 (MTS), 375 (25) 735-00-10 (Life)
  • „Bútor Express”: hálószoba bútor egyedi projekt. 10 éve a bútorok piacán! Európai minőség, alacsony árak! euromebel.by

Szeretném kifejezni mély hálámat, hogy a sebész recepciós 11 kórházak Lishiku EV azok az orvosi ellátás a legmagasabb szakmai színvonalon! Sok hála Evgeny a figyelmes magatartást, az érzékenység és arany kezét! Nagyon nehéz volt eltávolítását 6s. de az orvos tökéletesen megbirkózott a feladattal, a nővér, aki segített neki, mint sok köszönet neki gondot és támogatást. Meg vagyok mentve. Ezek az emberek tiszteletet érdemel. Tatiana.

Szeretném kifejezni hálámat a kezelőorvos Zalomskomu Dmitrij Andrejevics! Több mint figyelmes hozzáállás, a szakszerűség, kellő időben történő kezelés. Bravúros, kivéve, szeretném megemlíteni a munkáját magasan képzett ápolók 1-es és 2.

Mishovt Vadim Arnoldovich. mélyen meghajolt. Ön arany kezét. jó szív, az együttérzés, érzékenység. megfontolt hozzáállás. akikkel körülveszi a felhasználók számára. Meghódítani szándékát mindig hallgatni. jó tanácsot adni. megnyugtatja. Sok boldogságot. egészség az Ön és szerettei.

Szeretném kifejezni mély hálámat mindazoknak, akik részt vettek a műtét, hogy távolítsa el az epehólyag 11 GKB g.Minska.Zhelayu kiemelni zav.hir.otd.Kolenchenko SA szakmai, altatóorvos Tseluevskogo VG, ami miatt sok baj, de megbirkózott a feladattal, és sikeresen befejezte delo.Spasibo, te, jó, hagyja, hogy a szerencse mindig a vami.A is köszönöm ügyeletes m / s Akulchiku Andrew az ő figyelmét és otzyvchivost.I egész létesítmény személyzete kényelem, a melegség, és zabotu.Nizky íj „férfiak fehér szőrű”

Köszönöm szépen, Lishiku Evgeny. türelméért és a kiváló munkát! Ápolók, akik vele voltak a műveletek és az arany ember! Őrülten félnek a fogorvosok és eltávolítása 8s, de hála a mentő Eugene és ápolók, megmentettem és boldog.

Szeretném kifejezni hálámat a kezelő orvos Bakulevichu Leonyid dolgozik az osztályon gennyes műtét 11 kórház Minszk. Arany kezek, figyelmesség, egy igazi profi, mindent megtett szépen. Köszönöm szépen! Azt is szeretnénk kiemelni a nővér Victoria Kaspiarovich - ilyen figyelmet, hogy minden beteg Sosem láttam egy szép, injekciók nem érzem (és ez boljuchih antibiotikumok). Általában umnichka. Mindegyik naponta százszor megközelítést, és kérje, hogy hogyan érzi magát. Köszönöm.

Szeretném megköszönni az orvosom Szájsebészeti Gurbanov Timur, nagyon köszönöm nektek!
Eltávolított 8s, olyan nyugodt és intelligens orvos csak ritkán, mindig azt kérdezi, hogy az egészségi állapot és megnyugtatta én, elmagyarázza, hogyan és mit érdemes csinálni, ez ment nagyon gyorsan és pontosan, köszönhetően ismét

11. Városi Kórház - hagyja el véleményét:

Kérjük, ossza meg velünk óvatosan és egymáshoz képest.

Ne feledje, hogy a legrészletesebb visszajelzése segít a vállalatok javítják a teljesítményt, és a felhasználók a helyes döntéshez

10 350 fehérorosz cégek várják meg észrevételeit, mindig szívesen segít, tanácsot. Az Ön visszajelzése fontos vállalatok munkáját még jobb!

3.268.525 fogyasztók évente látogasson Otzyvy.by, keresse cégek, termékek, szolgáltatások, valós értékelés. Visszajelzése segít a fogyasztók megtalálják a cégek, termékek és szolgáltatások!

Köszönöm, hogy az alkalmazott a portál Otzyvy.by.

Kapcsolódó cikkek