40 Quest Cube (külön rendelésre) - klán onlyfriends
- Beszélj Élelmiszer Helvetia kiskereskedőinél Giran. Továbbá, a küldetés is osztott telek. Ha a választott út a fejlődés nem tetszik - megszünteti a küldetést, és vegye át újra.
- Hozd a halat.
- Beszélj tagja a halászok céhe O`Fulle kiskereskedőinél Giran.
- Halakat:
- Orange Fürge Fish - 10 db.
- Orange Ugly Fish - 10 db.
- Fat Orange Fish - 10 db.
- Beszélj tagja a halászok céhe O`Fulle kiskereskedőinél Giran és kap egy doboz hal
- Beszélj Warehouse Chief Gesto a Giran Storage.
- Collect magvak:
- Arany Cobol - 40 db.
- Tüskés Cobol - 40 db.
- Big Cobol - 40 db.
- Beszélj Warehouse Chief Gesto a Giran tárolás, hogy jar a magokat.
- Scroll Enchant Armor (D) esélye
0,37% - Része a White Cube + 15000000 Adena
Vissza az elejére
Egy kicsit pontatlan leírása
2 lehetőség áll a Quest küldhet Önnek, hogy a halakat vagy összegyűjtésére magvak
Ha elküldte gyűjteni magokat, míg meg lehet szakítani a Quest és hogy újra küldött a halakra is, akik egy kényelmes
Néhány tudni a részleteket, amelyek az „áldozat” először hallotta. Más kísérletek minden vár trükk kommunikálni. A valóság Runet!
Én vagyok a legkedvesebb ember a világon! Ha van valaki, barátságosabb, megölöm.
Vissza az elejére
Driada írta (a): Egy csodálatos kocka lehet használni 1 alkalommal 24 órán keresztül.
1. jól értem, hogy szeretné, hogy feltárja és a véletlen csepp bármely részét?
2. Van-e a szintje a játékos, amelynek része a kocka csökkenni fog?
Sesh írta (a): 1. jól értem, hogy szeretné, hogy feltárja és a véletlen csepp bármely részét?
Néhány tudni a részleteket, amelyek az „áldozat” először hallotta. Más kísérletek minden vár trükk kommunikálni. A valóság Runet!
Én vagyok a legkedvesebb ember a világon! Ha van valaki, barátságosabb, megölöm.
Vissza az elejére
Sesh írta (a): kéréseket és javaslatokat: Szükséges, hogy quest másolni a fórum Portál A javaslat elutasításra került. Játék profil közgyűlésén a tudás Lineage II és mindenki számára elérhető a fórum tagjai. Szünet információt szakaszok nem látja értelmét, hiszen elkerülhetetlenül átfedik egymást. És az a tény, hogy nem minden szerver fog működni, vagy nem olyan fontos. „A problémák nem szar sheriff indiánok érintett.” Driada írta (a): Egy csodálatos kocka lehet használni 1 alkalommal 24 órán keresztül. 1. jól értem, hogy szeretné, hogy feltárja és a véletlen csepp bármely részét? 1. Igen. Stalingrad: Uther - Phoenix Knight 79 / Cardinal 79 - R.I.P. | Desperion: Vemund - Sigel Knight 95/75 Bishop Vissza az elejére DI @ VOL írta (a): Egy kicsit pontatlan leírása Amikor vettem ezt a küldetést, nem adtam a választás joga, ezért írtam azt telt el. Vissza az elejére Lord Beaver írta (a): 2. Valószínűleg túl, igen, mert Én voltam az első, aki a B pont kapott csak 52+. Ez nem jó. Azaz nem lesz alapja, hogy nem a legmagasabb szintű halászat, de csak 13-15 lvl a halat narancssárga vagy alábecsülni palackok LTV a horgászat, de ez szintén nem szabad alábecsülni silno. mert nebudet nincs hatása, egyszerűen nem lesz képes halászni. Hangsúlyozta tudatosan szem előtt tartani. Ez mondott része a \ darab kocka, és nem a halászat szintje. Még mindig találkoznak darab C ritkán D. Vissza az elejére Az én post: Pasha mondta: Vissza az elejére Lord Beaver írta (a): 2. Valószínűleg túl, igen, mert Én voltam az első, aki a B pont kapott csak 52+. Ez nem jó. Azaz nem lesz alapja, hogy nem a legmagasabb szintű halászat, de csak 13-15 lvl a halat narancssárga vagy alábecsülni palackok LTV a horgászat, de ez szintén nem szabad alábecsülni silno. mert nebudet nincs hatása, egyszerűen nem lesz képes halászni. Hangsúlyozta tudatosan szem előtt tartani. Ha azt hitted, hogy a küldetés a kocka el kell végezni minden egyes alkalommal, akkor tévedsz - kocka újrahasznosítható. A bankok OFE próbált - nincs büntetés a különbség készség, ők is úgy tűnik, hogy alacsonyabb szintre. Tehát úgy gondolom, hiába hangsúlyozták. Stalingrad: Uther - Phoenix Knight 79 / Cardinal 79 - R.I.P. | Desperion: Vemund - Sigel Knight 95/75 Bishop Vissza az elejére Saját tiéd nem értem Vagyok: Pasha: Önnek: Amennyiben a hozzászólásomat vagy Paschen- egy szót halászati szinten? A törekvés, hogy utolérjék narancssárga halat, azt hangsúlyozta, a feltételeket, amelyeket követni kell fogni egy narancssárga halat. Elmagyarázom, hogy miért írtak halászó üzenet. „Ez nem jó. Ie kell tennie, hogy nem a legmagasabb szinten a halászat, de csak 13-15”. Mivel szinttől függően a játékos függ a megszerzett minősítést élezés szerint pasa, aki nem biztos, hogy van, hogy kap S fokozatú pont kell lennünk szinten 76+, és a halászat egyidejűleg fog pokachenna csak a fele (elkapni narancssárga halat \ vagy indítani egy külön Twinkie és fordítsa le minden ember a maga dönt). Ie Ha úgy dönt, hogy a fogást néhány hal ellenőrzések gyorsabb, és több, akkor el fogja veszíteni egy csomó időt annak a ténynek köszönhető, hogy a halászati 13-15 mert Ellenőrzött gyakorlatban mindenhol írni róla, hogy a magasabb szintű a halászat, annál inkább kap azokat a darabokat, a halak, amelyeket cserélni hal ellenőrzéseket. Egy példa erre, az én alapja (lvl 68+) szóló Cadmus (vegyük ruof, feleslegesen. Volgodom mondhatjuk, hogy mi a baj az összes hangulat). Fogások 2500-3000 darab óránként ellenőrzi. A Twinkie art létre a halfogás drágaköveket 1200-1600.
Ehelyett korlátozott lehet a kijelölt téma, amelyek linkek hasznos küldetések egy rövid leírást. Én, ha van elegendő információt.
2. Valószínűleg túl, igen, mert Én voltam az első, aki a B pont kapott csak 52+.
Több tucat napsugarak játszott, visszaverődik a Premium csőszerű aranyozott páncél az egyik katona. A zár a fehér haj szétszórt a szél, egy kis szögletes arcvonásait, egy heg a bal arcán és az arccsont, kék, feneketlen szemében, lenyomatával ellátott rövid, de nagyon nehéz elmúlt években. Paladin meredt ellenséges ...
2 lehetőség áll a Quest küldhet Önnek, hogy a halakat vagy összegyűjtésére magvak
Ha elküldte gyűjteni magokat, míg meg lehet szakítani a Quest és hogy újra küldött a halakra is, akik egy kényelmes
És akkor vette meg?
Csodálatos Cube lehet használni 1 alkalommal 24 órán keresztül.
Azt írta:
1. Igen.
2. Valószínűleg túl, igen, mert Én voltam az első, aki a B pont kapott csak 52+.
Több tucat napsugarak játszott, visszaverődik a Premium csőszerű aranyozott páncél az egyik katona. A zár a fehér haj szétszórt a szél, egy kis szögletes arcvonásait, egy heg a bal arcán és az arccsont, kék, feneketlen szemében, lenyomatával ellátott rövid, de nagyon nehéz elmúlt években. Paladin meredt ellenséges ...
Pasha mondta:
1. Igen.
Ez mondott része a \ darab kocka, és nem a halászat szintje. Még mindig találkoznak darab C ritkán D.Kapcsolódó cikkek