40 Quest Cube (külön rendelésre) - klán onlyfriends

40 lvl quest tanácsot, hogy különös érdekében hozott Giran Helvetia a magic shop. Kitöltötte a quest ad csodálatos Cube.
  1. Beszélj Élelmiszer Helvetia kiskereskedőinél Giran. Továbbá, a küldetés is osztott telek. Ha a választott út a fejlődés nem tetszik - megszünteti a küldetést, és vegye át újra.
    1. Hozd a halat.
    1. Beszélj tagja a halászok céhe O`Fulle kiskereskedőinél Giran.
    2. Halakat:
      • Orange Fürge Fish - 10 db.
      • Orange Ugly Fish - 10 db.
      • Fat Orange Fish - 10 db.
    3. Beszélj tagja a halászok céhe O`Fulle kiskereskedőinél Giran és kap egy doboz hal
    Az optimális ügyességi halászati ​​- 14, azt tanácsolom, hogy a csali mindhárom színben.
    1. Beszélj Warehouse Chief Gesto a Giran Storage.
    2. Collect magvak:
      • Arany Cobol - 40 db.
      • Tüskés Cobol - 40 db.
      • Big Cobol - 40 db.
    3. Beszélj Warehouse Chief Gesto a Giran tárolás, hogy jar a magokat.
  • Beszélj Élelmiszer Helvetia kiskereskedőinél Giran és kap jutalmat.
  • Csodálatos Cube lehet használni 1 alkalommal 24 óra, kocka újrahasznosítható. Ha ön használ kaphat darabokból a kocka, amelyet ki lehet cserélni a raktár vezetője minden városban a varázs Scrolls páncélt és fegyvereket.
    • Scroll Enchant Armor (D) esélye
    35.33% - Piece Blue Cube + 18.000 Adena
  • Lapozzunk: Enchant Armor (C) esélye 19.93% - Yellow Cube Piece + 45.000 Aden
  • Görgessen: Enchant Armor (B) esélye 4,07% - Zöld Piece Cube + 80000 Adena
  • Lapozzunk: Enchant Armor (A) véletlen 1,04% - Piece Red Cube + 720,000 Adena
  • Görgetéssel Enchant Armor (S) esélye 0,62% - Piece White Cube + 1.500.000 Adena
  • Lapozzunk: Enchant Weapon (D) esélye 25.11% - Része a Blue Cube + 150.000 Adena
  • Lapozzunk: Enchant Weapon (C) esélye 9,50% - Része a Yellow Cube + 330.000 Adena
  • Görgessen: Enchant fegyver (B) esélye 3,23% - + zöld rész Cube 1500000 Aden
  • Lapozzunk: Enchant Weapon (A) véletlen 0,80% - a piros rész a kocka + 5.400.000 Adena
  • Lapozzunk: Enchant Weapon (S) véletlen

0,37% - Része a White Cube + 15000000 Adena

• PS. hasznos kis dolog, elmondom

Vissza az elejére

Egy kicsit pontatlan leírása
    2 lehetőség áll a Quest küldhet Önnek, hogy a halakat vagy összegyűjtésére magvak
    Ha elküldte gyűjteni magokat, míg meg lehet szakítani a Quest és hogy újra küldött a halakra is, akik egy kényelmes

Néhány tudni a részleteket, amelyek az „áldozat” először hallotta. Más kísérletek minden vár trükk kommunikálni. A valóság Runet!
    Én vagyok a legkedvesebb ember a világon! Ha van valaki, barátságosabb, megölöm.

Vissza az elejére

Driada írta (a): Egy csodálatos kocka lehet használni 1 alkalommal 24 órán keresztül.

1. jól értem, hogy szeretné, hogy feltárja és a véletlen csepp bármely részét?
    2. Van-e a szintje a játékos, amelynek része a kocka csökkenni fog?

Sesh írta (a): 1. jól értem, hogy szeretné, hogy feltárja és a véletlen csepp bármely részét?

Néhány tudni a részleteket, amelyek az „áldozat” először hallotta. Más kísérletek minden vár trükk kommunikálni. A valóság Runet!
    Én vagyok a legkedvesebb ember a világon! Ha van valaki, barátságosabb, megölöm.

Vissza az elejére

Sesh írta (a): kéréseket és javaslatokat: Szükséges, hogy quest másolni a fórum Portál

A javaslat elutasításra került. Játék profil közgyűlésén a tudás Lineage II és mindenki számára elérhető a fórum tagjai. Szünet információt szakaszok nem látja értelmét, hiszen elkerülhetetlenül átfedik egymást. És az a tény, hogy nem minden szerver fog működni, vagy nem olyan fontos. „A problémák nem szar sheriff indiánok érintett.”
    Ehelyett korlátozott lehet a kijelölt téma, amelyek linkek hasznos küldetések egy rövid leírást. Én, ha van elegendő információt.

Driada írta (a): Egy csodálatos kocka lehet használni 1 alkalommal 24 órán keresztül.

1. Igen.
    2. Valószínűleg túl, igen, mert Én voltam az első, aki a B pont kapott csak 52+.

Stalingrad: Uther - Phoenix Knight 79 / Cardinal 79 - R.I.P. | Desperion: Vemund - Sigel Knight 95/75 Bishop
    Több tucat napsugarak játszott, visszaverődik a Premium csőszerű aranyozott páncél az egyik katona. A zár a fehér haj szétszórt a szél, egy kis szögletes arcvonásait, egy heg a bal arcán és az arccsont, kék, feneketlen szemében, lenyomatával ellátott rövid, de nagyon nehéz elmúlt években. Paladin meredt ellenséges ...

Vissza az elejére

DI @ VOL írta (a): Egy kicsit pontatlan leírása
    2 lehetőség áll a Quest küldhet Önnek, hogy a halakat vagy összegyűjtésére magvak
    Ha elküldte gyűjteni magokat, míg meg lehet szakítani a Quest és hogy újra küldött a halakra is, akik egy kényelmes

Amikor vettem ezt a küldetést, nem adtam a választás joga, ezért írtam azt telt el.
    És akkor vette meg?

Vissza az elejére

Lord Beaver írta (a): 2. Valószínűleg túl, igen, mert Én voltam az első, aki a B pont kapott csak 52+.

Ez nem jó. Azaz nem lesz alapja, hogy nem a legmagasabb szintű halászat, de csak 13-15 lvl a halat narancssárga vagy alábecsülni palackok LTV a horgászat, de ez szintén nem szabad alábecsülni silno. mert nebudet nincs hatása, egyszerűen nem lesz képes halászni.

Hangsúlyozta tudatosan szem előtt tartani.

Ez mondott része a \ darab kocka, és nem a halászat szintje. Még mindig találkoznak darab C ritkán D.

Vissza az elejére

Az én post:
    Csodálatos Cube lehet használni 1 alkalommal 24 órán keresztül.
    Azt írta:

Pasha mondta:
    1. Igen.
    2. Valószínűleg túl, igen, mert Én voltam az első, aki a B pont kapott csak 52+.

Vissza az elejére

Lord Beaver írta (a): 2. Valószínűleg túl, igen, mert Én voltam az első, aki a B pont kapott csak 52+.

Ez nem jó. Azaz nem lesz alapja, hogy nem a legmagasabb szintű halászat, de csak 13-15 lvl a halat narancssárga vagy alábecsülni palackok LTV a horgászat, de ez szintén nem szabad alábecsülni silno. mert nebudet nincs hatása, egyszerűen nem lesz képes halászni.

Hangsúlyozta tudatosan szem előtt tartani.

Ha azt hitted, hogy a küldetés a kocka el kell végezni minden egyes alkalommal, akkor tévedsz - kocka újrahasznosítható. A bankok OFE próbált - nincs büntetés a különbség készség, ők is úgy tűnik, hogy alacsonyabb szintre. Tehát úgy gondolom, hiába hangsúlyozták.

Stalingrad: Uther - Phoenix Knight 79 / Cardinal 79 - R.I.P. | Desperion: Vemund - Sigel Knight 95/75 Bishop
    Több tucat napsugarak játszott, visszaverődik a Premium csőszerű aranyozott páncél az egyik katona. A zár a fehér haj szétszórt a szél, egy kis szögletes arcvonásait, egy heg a bal arcán és az arccsont, kék, feneketlen szemében, lenyomatával ellátott rövid, de nagyon nehéz elmúlt években. Paladin meredt ellenséges ...

Vissza az elejére

Saját tiéd nem értem

Vagyok:

Pasha:
    Pasha mondta:
    1. Igen.

Önnek:
    Ez mondott része a \ darab kocka, és nem a halászat szintje. Még mindig találkoznak darab C ritkán D.

Amennyiben a hozzászólásomat vagy Paschen- egy szót halászati ​​szinten?

A törekvés, hogy utolérjék narancssárga halat, azt hangsúlyozta, a feltételeket, amelyeket követni kell fogni egy narancssárga halat.

Elmagyarázom, hogy miért írtak halászó üzenet. „Ez nem jó. Ie kell tennie, hogy nem a legmagasabb szinten a halászat, de csak 13-15”. Mivel szinttől függően a játékos függ a megszerzett minősítést élezés szerint pasa, aki nem biztos, hogy van, hogy kap S fokozatú pont kell lennünk szinten 76+, és a halászat egyidejűleg fog pokachenna csak a fele (elkapni narancssárga halat \ vagy indítani egy külön Twinkie és fordítsa le minden ember a maga dönt). Ie Ha úgy dönt, hogy a fogást néhány hal ellenőrzések gyorsabb, és több, akkor el fogja veszíteni egy csomó időt annak a ténynek köszönhető, hogy a halászati ​​13-15 mert Ellenőrzött gyakorlatban mindenhol írni róla, hogy a magasabb szintű a halászat, annál inkább kap azokat a darabokat, a halak, amelyeket cserélni hal ellenőrzéseket.

Egy példa erre, az én alapja (lvl 68+) szóló Cadmus (vegyük ruof, feleslegesen. Volgodom mondhatjuk, hogy mi a baj az összes hangulat). Fogások 2500-3000 darab óránként ellenőrzi. A Twinkie art létre a halfogás drágaköveket 1200-1600.

Kapcsolódó cikkek