8 nélkülözhetetlen dolog az Arsenal egy esküvői fotós
Fényképész László Gabbana beszélt a fő témája a szakmai poggyász nélkül, ami komoly esküvői fotózás neki.
Minden profi fotós jön az a tény, hogy az első, amire szüksége van egy zsák gépek a vállát, majd egy hátizsák a vállán.
Professzionalizmus növekszik, a táska nehezebb, egyre több és több technológia és egy bizonyos ponton folytatni a karjaimban már nem lehetséges. Miután rájöttem, hogy szükség van egy elég nagy táska kerekekkel, amely eleget tesz a másik fontos kritérium kerülne a kézipoggyászban. Mindig lőni repülni a különböző városok és országok, így gyakran előfordul, hogy a csomagom - ez volt kicsi vagy nagy - elveszett. De elvesztésének megakadályozására a zsák a technikát, a munkaeszköz, hogy azt az elakadt valahol a két kontinens közötti, én biztosan nem. Különben is, mi mindannyian tudjuk, hogy hogyan kapcsolódnak a poggyász dolgozók repülőtereken.Ezért Felvettem egy nagyszerű mini bőrönd agytröszt, amely illeszkedik mindent, amit kell, ami ideális a méret kézipoggyász összes légitársaság a világon, és amely révén a kerekek, akkor gyorsan. Jó Plus - van egy kötél, amellyel meg lehet csatolni minden táska, mint például egy bejegyzést milyen gyakran kerékpárosok. És persze, a zár mindegyik rekeszben.
Volt egy ilyen történet: mi ügyfelek keresik fel a központi nyilvántartó hivatal Moszkvában készül el regisztrálni, amikor hirtelen ki a szobából fut egy lány fotós könnyek, és így kiáltott: „hogy valaki a kamera”, és átkozta a saját szörnyű szavakat. A fényképezőgép hirtelen elutasították, és a lány egy teljesen reménytelen helyzetben. Csere nem volt.
Mert én vagyok egy profi fotós, mindig a táskámban két tükörreflexes fényképezőgép. Egy első osztályú, a második fél. Véleményem szerint minden fotós, különösen az esküvő, kell két, előnyösen három kamerával. Valójában, van egy kamera, egy 4: GoPro mindig megvan a iPhone. Ez vicces, de amikor az emberek megkérdezik, hogy mennyi van kamera, mindig tartják őket.Több kamera van szükség, elsősorban a meghibásodás esetén egyikük, hamar átvált egy másik. Még a legmodernebb kamera képes lebontani a legalkalmatlanabb időben, a kamera banális tud szabadulni a váll - különösen a lányok körében.
Képzeljünk el szervezni egy esküvő egy nagy költségvetésű, jön már a közepén a nyaralás, a fotós hajtások és bumm, a kamera elromlik, és vonja vissza többet. Fényképész és térhet vissza pénzt a valamit, ami nem működik helyzetben, de a lényeg az, hogy akkor nem részei képek, nem emlékszünk az esküvő.
3. flash
Korábban próbáltam vaku nélkül egységek, kizárólag természetes fény, de aztán rájöttem, hogy az eredmény a forgatás őket, például egy esti esküvő az étteremben lesz sokkal meredekebb. Szóval volt két vaku. Mindegyikre a megfelelő szűrők - Profi fotósok tudják, hogy ha lőni lumineszcens fényt egy jó képet, szükségünk van egy zöld szűrő, és ha a szobában, ahol a meleg, szinte a fényes sárga fény, jobban lő egy sárga szűrőt.Én alapvetően vaku használata kamerák, mert amikor a vaku szükség van a kamera, a kép, a „lapos”, és csak szenvedni. És mivel azt a lehetőséget, hogy tegyen egy villanás, ahogy kényelmesen és használja őket párhuzamosan, hogy kiemelje a lényeges részeit a helyszínre, vagy a főszereplők az én lövés. Szóval van két radiosinhronizatorov: egy vagyok forgatás TTL módban, és a második alacsony költségű, egyszerűbb, vettem csak tesztelni, és mellesleg nagyon elégedett volt a minősége.
Egy másik fontos pont - akkor mindig van egy pár tartalék készlet elemeket. Például, van egy vaku szükség három elemet. Ez nagyon fontos, mert ha ha talál magának egy esküvőn a görög tengerpart és ülsz flash, nincs elem sirály szárnya akkor nem fog.
4. Fedél flash kártyák
Ez a tétel vettem az Egyesült Államokban, a Las Vegas, ahol több évet töltött egy sorban elment a világ legnagyobb kongresszusi Esküvői és portréfotósa WPPI. Van még egy kiállítás a művészet és mindenféle kis dolog, hogy sajnos nem kerülnek Oroszországban, mert a gyártók úgy gondolják, hogy nem lesz a kereslet. Bár kényelem éppen abban a részleteket.Ebben cheholchik könnyen elfér az én flash kártya. Haladás vonul gyorsan és kapacitás a flash meghajtók is jelentősen megnövekedett, de nem javasoljuk, hogy használja kártyák nagyobb, mint 32 gigabájt. Igen, most már lehet eltávolítani a teljes esküvő egy flash meghajtó 128 GB, de kérjük, minden esetben nem csinál, mert akkor kiderül, hogy nem adja meg a számítógépet, vagy hogy egyszerűen elégették. Tény, hogy ez egy közös darab vas, amely szintén megtörni. Igen, ez kényelmetlen változtatni kétóránként, USB flash meghajtó, de ez adja a garanciát a biztonságot nyújtó anyag.
Mindezt tapasztalatból tudtam: például egy nap, az előre esküvői fényképezés repültem USB flash meghajtó, de megmentette az a tény, hogy lőttem két kamera, és a nagy részét a mentett fényképek egy másik térképet. És mégis egy részét el kellett reshoot. De az esküvő az Ön számára másodszor, senki nem fog játszani. Ezért egy egyszerű szabályt: levette egy-két órát egy bottal, tele képekkel és megváltoztatta.
És mivel forgatás bővül 5-7 flash meghajtók. By the way, ez cheholchik könnyen kapcsolódnak a nadrágot, így meg lehet változtatni a kártya nagyon gyorsan. A legfontosabb, hogy ebben az esetben mindig van, és annak a valószínűsége, hogy elveszítik azt a lehető legkisebb legyen.
5. Egy sor tű és cérna
Ez valaki nevetségesnek tűnhet, de a forgatáson, különböző okok miatt, mi lett a leginkább kényelmetlen testhelyzetben, és valószínű, hogy hirtelen nem leülni valahol egy forgalmas francia utcai fényképezés ifjú, és a nadrág lesz szakadás a varrás mentén a legérdekesebb hely . De így kell közlekednie egész nap, lesz szörnyen kellemetlen, de nem valószínű, akkor lesz ideje, hogy menjen egy szabó, vagy vesz egy új nadrágot.
Azt természetesen nem varrónő, de a cérna és tű, azt mindig magánál velem és a készségek ahhoz, hogy tudja, hogy ki ez a hülye és helytelen a helyzet, ha ez hirtelen történik.
6. objektívek.
Különböző időpontokban lőttem különböző objektívek, de most már én kedvencem, és tudom, hogy objektíven, hogy azok a teljes szélessége a szögeket, hogy szüksége lehet rám a forgatás.Tehát ez a két lencse fix fókusszal - 35 és 85 mm-es, a legtöbb kedvenc formátumok nagyon gyors és éles. Tudom megváltoztatni őket az idő, de csak egy második kamera, mert olcsóbb. Az a tény, hogy amikor Ön megváltoztatni a lencsék, a mátrix nasasyvayut port. Néha előfordul, és karcos, és a változás nagyon drága.
A második kamrában, általában 24-70 mm. Az objektív kiváló minőségű, jó zoom, ami azt jelenti, hogy akkor nem kell futtatni egy csomó. Volt idő, amikor én forgatás csak olyan javításokat, de valószínűleg az adott technológiai, hogy hamarosan szükség csak egy zoom.
7. Soft Box
Ez a tétel kellett etetni a fiát. Úgy, mint minden fiatal, gyakran elment a klubok, és rámutatott arra, hogy a klub a fotósok lőni kis softbox, kézi üzemmódban - egyik kezében a kamera, a másik softbox. Tetszett az eredményeket a forgatás, és úgy gondoltam, hogy a forgatás klub nagyon hasonló értelemben a lakomára, ugyanaz a szélsőséges. És ő vásárolt egy softbox, ami igazán ad nem sima, és puha, fényfestés.Én azt csak a szobában bármilyen hivatalos portré fotózáshoz, hogy az ilyen események szükségesek. Boxing Van egy nagyon erős keret, amelyben csavarok segítségével lehet rögzíteni, és megfelelően középre villog. Úgy tűnik ez a merev szerkezet, amely túl nehéz lebontani, szemben például a fáklyák, amelyek egy háromlábú állványon. Van egy bizonyos ponton, mert sok volt törve kitörése.