40 éves menyasszonya elhagyta a helyét halott fiát
Nem volt egészen a közelmúltig, azaz, amíg Becky esküvőjén. A szertartás alatt, a nő kérte, hogy hagyja egy szabad szék emlékét 19 éves fia, aki meghalt közel két évvel ezelőtt.
Eközben a vőlegény Becky Kelly úgy döntött, hogy készít egy meglepetés édesem. Azt találta, Jacob a hálózatban, levelet váltott vele, és felajánlotta, hogy repülni őket az esküvőre. 21 éves fiú, aki túlélte köszönhetően Becky fia aligha tagadhatja egy ilyen megható kérést.
Kelly Groom nagy könyökös ki egy titkos művelet, amelyben Jacob a hatodik legjobb ember. Egészen a közelmúltig, ő tartotta a neve a hatodik tanú titokban a menyasszony előtt, megígérve, hogy ez lesz a legnagyobb meglepetés az esküvőn.
És most az igazság pillanata elérkezett. Kelly bemutatta a Man Becky, és nem tudta visszatartani az érzelmek. Sztetoszkóppal, sikerült hallgatni a szívverését az elhunyt fiát.
„Sokkos állapotban voltam. Ordítottam, mint egy kislány. Én fel-le ugrál. Számomra még senki nem tett ilyen meglepetés. Úgy érezte magát, mint egy kislány, aki unwraps karácsonyi ajándékokat. "
Becky megosztotta ezeket megható képeket az interneten, és ők lettek a vírus: a laykali sherili és több százezer alkalommal a Facebook-on.
Mint látható, a csodák történnek! Becky nem tudja, hogyan kell megfogalmazni, hogy mit tudott egy pillanatra hallani a hangot a szív már elhunyt fia. Bravó férje, ő szervezte a legmagasabb szinten!
Ossza meg történetét a fény minden ember szeret.
Tetszik? Ossza meg ezt a barátaiddal!