25 kutyafajták
Ezek 25 fajták természet teremtett teljesen véletlenül. De az eredmény minden várakozást felülmúlt.
Szoktuk látni a különböző fajtájú kutyák élnek velünk, vagy barátainkkal, szerepelt a filmben, vagy séta az utcákon gazdáik.
De nem minden kutya ismerős számunkra megfelelő. Néha a véletlen egybeesés a körülmények, vagy ha a folyamat nem szabályozott, születnek itt valaki nem tetszik, néha furcsa, néha vicces kölykök.
De van egy bizonyos varázsa, héja - néhány egyszerűen lehetetlen nézni mosoly nélkül és érzelem.
Bemutatjuk a figyelmét egy érdekes gyűjtemény leghihetetlenebb változatai kutyafajták.
1. Pitbul + = Pitski Husky.
2. tacskó + = Talmatin Dalmát.
3. schnauzer + uszkár = Shnudel.
4. Shepherd + = Korgi Ovchorgi.
5. Chihuahua + mopsz = szelet.
6. Labrador Husky + = Elbe.
8. Dalmát Korgi + = dorgu.
10 Labrador retriever Arany + + Uszkár = Arany Labrudel.
11. Labrador Afgan + = Labgan.
12. máltai + Uszkár = máltai Pudelonka.
14. Golden Retriever Arany + Uszkár = Rudel.
15. Chihuahua + Beagle = Chihigl.
16. Golden Retriever + tacskó = Zolaksa.
17. Chihuahua + tacskó = Chaksa.
18. Golden Retriever Arany + tacskó = Rex.
19. Chow + = Chaucharka Shepherd.
20. Husky Korgi + = Horgh.
21. Australian Shepherd + Uszkár = AVDEL.
22. Beagle + = Boberman Doberman.
23. Pomeran Husky + = Pomski.
24. Yorkshire terrier + Uszkár = Yordel.
25. Bulldog + mopsz = Bulps.
Ezek a szokatlan állatok, bár nem telivér, de nem rosszabb, mint azokat a szépség és báj. Sőt, ezek felruházott egyedi és ritka esetekben léteznek.
Koshka_Ofeliya
Imádnivaló! De hivatalosan ők korcs! És láttam, hogy a kutya, akinek az édesanyja Shepherd, az apja - egy farkas. Nagyon ragaszkodó kutya. Nyalás kezem. Megkérdeztem a háziasszony: a nagyapám volt a farkas? Nem, apám. És még láttam egy kutya - nos, ahogy chernoburaya róka. Kiderült az országban jön ki az erdőből rókák. Egy anya kutya - Bichon.
Tatiana
Hű, és ez történik! Gondoljunk csak a fajta. és nélkülük a fajtát, a bizalom, a szeretet
Koshka_Ofeliya
Természetesen a fajta - nem fontos!
hegedű
Nos, ez történik az életben vse.A kutyák szeretik, mert szeretik a kutyákat!
Tatiana
Szóval, a kutyák szeretnek nem a faj, és az a tény, hogy ez a tiéd, és a legjobb - a legjobb!
ninon10
Nuya
még akartam, hogy egy kutya.
Tatiana
És én vezetne 14 vagy 24.
1skazka
Gyönyörű kőzet kiderült. Kíváncsi vagyok, hogy retriever és tacskó történt?
Tatiana
Igen, a díj nyilvánvalóan nagyon képzett, van egy csomó, hogy valakit. És ez történt nem is rossz!