2018 Hogyan rajzoljunk Alpha android
Androidok .help orosz Android-közösség.
Azt akarom, hogy dolgozzon grafikus a vásznon, hogy a színek additív. Például, azt szeretnénk, hogy az alábbiak szerint:
De ahelyett, hogy ezt én:
Megjegyzés chtopolovina fehér, félig fekete háttér szándékos, csak azért, hogy az alfa kölcsönhatásba lép mind a családok. Örülök, hogy ezt a munkát semmi alapon. Itt van a kód:
Tud valaki kérem, segítsen nekem kitalálni, hogyan kell festeni adalékanyag színek a chart Android?
Top 5 Respuesta
Ön a helyes úton. Jelenleg 3 fő problémák a kódot:
Meg kell adnia az xfer mód iso színszűrő használata temp bitmap teszi a képét Alpha legyen 0xFF annak érdekében, hogy eredményeket, amit keres
Itt van, amit kaptam segítségével Xfer módban. Mit csinálok - rajz elveszett ideiglenes bitmap majd nem az összes raszterképben fő vásznon.
Azt, hogy miért van az ideiglenes bitmap. Jó kérdés. Ha felhívni az összes főbb vászon, a színek lesz keverve a fő vászon háttér színe, így az összes színt kap elrontotta. Átlátszó raszter hőmérséklet segít a színek más részein az UI
Kérjük, győződjön meg róla, hogy semmi kiválasztott onDraw () -, akkor nem fogy el a memória nagyon gyorsan ezen a módon. Továbbá arról, hogy újra az ideiglenes bitmap, ha már nincs rá szükség.
Köszönet újra Paul. Ez nagyon nehéz lenne nekem, hogy kitaláljuk, az övé. Válaszolok a saját kérdését, hogy jobban ásni a részleteket, de vettem a tiéd a legjobb válasz.
Igazad van, hogy inkább nem kell létrehozni és kezelni Bitmap képernyő (és vászon). Ez azt jelenti, sőt, miért említettem chtocherny vagy fehér háttér ahhoz, hogy ezt a munkát.
Sosem kapcsolódik a teljesítmény előtt látok valamit a munka, és osztom a gondozás után a ponton. Szerkesztése kijavításához, és távolítsa el azon tagjait bevezetését teszi lehetővé az alábbiakban.
Ez megbízható. Figyeld meg a két Canvas.drawColor () hívást, amely azt gyanítom, kombinálni is lehet egy.