5 egyszerű frizura hajtűk pluie, szépség bennfentes
Mi a teendő, ha fáradt a séta laza vagy gyűjtött egy zsemle haja? Lena Korenkova küldött Authentica Club vonatkozó utasításokat, hogy a mindennapi frizura érdekes.
Az én hosszú haj egy kicsit alternatív kimondja: laza, összegyűltek a lófarok, feltűzött egy zsemle. Lényegében és az még nem építeni a Alcazar a fejét? De van egy fogás. Ahhoz, hogy bármilyen - akár hanyag - stílus nem néz hanyag, meg kell tenni ügyesen. Annak elkerülése érdekében, ragasztás le rendellenesség volt, bocsánat a oximoron rendelt. Hogyan lehet tenni otthon, anélkül, hogy a fodrász keze vagy keratin kiegyenesítése - nem tudja elképzelni, (kivéve, ha a természet a haj a víz felszínén).
De - bingó. A instagrame szépség klub @authenticaclub rábukkantam Pluie dekoráció.
És rájöttem: az első, ez gyönyörű. Nem íjak, nincs virág - sasok, tengeri csillagok, drúz kvarc.
Megszabadulni a pattanások utáni, ráncok, húzza az arc kontúrjait
Keresünk önkénteseket a projekt egy lézeres Fractora. Szeretne megszabadulni a nyomait pattanások, javítja a bőr és húzza ovális arc? Kérjük, küldjön egy kérést!
Tudjon meg részleteket és kérelmet nyújt be részvételi +
Másodszor, ez - az egyik részlet, amely, mint azt mondanánk, különbözteti meg a francia nenakrashennoy lány. És a gerenda, sodrott siet - a bonyolult frizurát.
Tanácsot, hogy én adtam a küszöb fodrász Elena Popova - biztosítani kell, hogy hajformázó termékek. Bármely. A hangerő, a struktúra, formában spray, hab - adnak haj rugalmasságát, így azok nagyobb hajlandóságot mutatnak a kívánt formát, és az eredmények tovább tart.
Opció №0: laza haj
Akkor szúrt egyenes, hullámos lehet egy kicsit.
Egyszerű, gyors és nem túl sok.
Opció №1: hevederek
- Jelöljön ki egy szál egy személy (me - körülbelül 5 cm, de lehet bármilyen szélességben). Csavarja be egy csomó azt a részét, amely közelebb van a gyökere a haj, és biztos kapocs (több). Ugyanezt meg lehet ismételni, a másik oldalon az arc. Úgy döntöttünk, hogy hagyja.
- Továbbra is húzza, és rögzíti az ugyanazon a szálon. A hiányosságok között a csapokat lehet bármilyen szélességben, az ízlése.
- Hol marad - a fejtetőn, vagy egy kicsit több is, attól függ, hogy a vágy.
Opció №2: alacsony „fény”
- Laza haj twist egy köteg and roll gyűrűt, ha arra megy, hogy egy „csomag”.
- Nyomja meg a végén a haj a lyukba „fánk”. Ad otthont egyfajta kábelköteg.
- Biztosítsa a csapok és hajtű.
- A farok lehet hagyni kilóg, vagy levágott a csomagolás körül a „sugár”.
Opció №3: nagy „fény”
- Szét a szálakat egy személy meglehetősen szűk. A többi a haj tekercs tetején egy szűk érszorítót. (Ha már szabad, „fény” szétesik).
- Azok, akik hosszú haj, könnyebb lehet csinálni, lehajtott fejjel lefelé.
- Vontató, hogy a klasszikus bagel.
- Vagy kösse azt a csomópontot -, valamint egy olyan kiviteli alak „alsó gerenda”.
- Amikor a „fény” rögzített, hogy ez gondatlanság. Húzza az egyes hajszálak és enyhíti a feszültséget.
- Ne hagyja a „csomag” olyan sima, mint egy balerina. Hagyja az egyes szálak ölt. Csatolása egy vagy több dísztárgyak.
- A lényeg az, hogy a gerenda biztonságosan rögzítve van, és a nap folyamán nem aggódsz, hogy elhervadt vagy oldódnak.
Opció №4: «shell»
- Hagyja laza szálak egy személy. A maradék haját lefelé néz, hogy leszorítás (ne felejtsük, hogy merre csavarja - jobbra vagy balra), és küldje fel, mint a fotó. Hosszú haj lesz a „meghatározza” megduplázódott vagy megháromszorozódott. Ez megint lefelé felfelé.
- Mi meghúzni a haj óramutató járásával ellentétes irányban, azaz a bal oldalon. Így a vezetékek tolta alá a részét a haj a jobb oldalon. Mintha elrejteni benne.
- Aztán - óvatosan. Helyezze a hüvelykujját az alsó heveder és óvatosan nyomja le a kissé feljebb van, és az alsó alap shell lapos volt.
- Biztonságos a csapok kapott tekercs, mozgó alulról felfelé. Ha a felső része a hám megbökte ujjával tolja vissza a „shell”.
- Öltünk további tekercs dekoráció a toll formájú.
- Ha nem működik az első alkalom, többet gyakorolnak. De ha kap bármilyen furcsa helyzet „shell” kapsz.
Opció №5: rendetlen updo
Ez a frizura legjobb ki egy enyhén sodort, texturált haj.
- Szét a szálakat egy személy meglehetősen szűk, és meghatározza a tetején a Invisibles.
Példák a gerinc, de aztán úgy döntött, hogy nélküle - jobb :)
- Braid az egész tömeg a haj nem feszes zsinór.
- Place, amit akarsz - egy gyűrűt jeleként formájában ∞ vagy bármilyen ismeretlen virágzik. Biztonságos.
- Húzza néhány vékony szálak, amelyek nem az az érzése, hogy te nagyon igyekszem. Csatolása egy nagy vagy több kis csapokat. Kész.
Hajtűk Pluie mindent akarunk, annak ellenére, hogy az ár. És nem úgy néz ki jobban :)) De Hand Maid Haute Couture, akkor érthető. Azt nem halmoztak fel az ország - így lesz unokáink „sas”, és egy darab „korall”. Hair klipek - még kicsi! - Apropó, csavarás hajrögzítési. Ragaszkodnak egy helyen, és a „sugár” már nem megy. Következő nashpigovyvat csapok sokkal könnyebb. "
És használja a csapok? Hogy tetszik ezeket? Mit gondol a haja? (A kedvenc - magas „sugár”.)
Köszönöm Elena Popova, borbély szépség klub és AUTHENTICA® klub kozmetika gyakorlati tanácsot és segítséget a forgatás.
Ár hajtű Pluie meg: 7440 rubel. akár 13 820 rubelt.
Hol lehet vásárolni: a AUTHENTICA® klub és szalonok alatt működő franchise-más városokban (Jekatyerinburg, Krasnodar, St. Petersburg, Omszk és Ussuriisk).
Fotó: Monica Dubinkayte
Sajnálom, de Ibey és Aliekspress barrettes hajszál ugyanaz, nos, csak 1-1, eladott egy dollár, ingyenes szállítás sokáig. És akkor két következtetést merül fel. Vagy Pluie - ez egy Rolls-Royce a világon a hajtűk, a kínai rohanás, hogy haladjanak a (akkor az a kérdés, hogy miért nem hallottunk a márkáról előtt?) Vagy Pluie tervezés olyan sztereotípiák, hogy azok által inspirált a különböző fenti üzletekben. Klipek a kezében nem tartja meg, a minőség nem tudok mondani, de egy dolog világos rögtön meg: haj fésű teheti jobb minőségű kagyló maga - hullámos jó fogak, nem úgy, mint egy fillért sem. Ilyen áron. Általában azt mondják, drága és buta.
„A részlet, amely megkülönbözteti a francia egyszerűen nem tette fel Girl”)).
Azt is megteheti, hogy a francia. És hajtű szeretik és használják.
És igen, frizurák, csapok a fotó nagyon elegáns és ízléses.
És milyen jó ezeket a „laza szálak egy személy”, és hogyan enrage 30 másodperc után, a kéz automatikusan elküldi őket a füle. Vagy én csinálok valamit rosszul? Miután csiklandozó, meredt szemmel és izgatja a pattanások a templomok (Ezek csapok csak legyőzni de lesz hasonló a hagyományos semiklasnitsu, és ezek - a királynő Cersei.
Szeretem, ha egy hajtű. Nagy részük úgy néz ki, mint egy gyerek, és mint minden a legjobban öltözött. Szeretnék dolgozni, hogy a kéz a gyors gerendák egyszerű és elegáns nélkül (zsinór és gubanc). Egyszer is, nem volt olcsó, mint a páva hajtű, nagyon szereti őt, és összegyűjtött egy csomó bókokat. De eltört. Úgy vélem, hogy az olvasók körében bizonyára vannak olyan emberek, akiknek a pénztárca üres ilyen luxus ékszer. De a képen nem világos, hogyan kell csinálni a haját.
Egyetértek, az egyik jobb, mint egy pár.
Minden kötegek nagyon szép. És szép frizurával, szerettem volna egy esetleg még fel, bár én nem szeretem ékszereket a haját (mert mindannyian úgy tűnik, valahogy óvoda, de a kürt, tengeri csillag és korallok - nem jelennek meg).
Rendetlen updo egy szerelem. Megtanultam, hogy néhány variációja, de (még) nem magára. Az egész titka a jó, hogy a gerendák (és más kiszerelésben, hogy lehet ott) van, durván szólva, szennyezett és gyűrött haj. Azaz, a göndör és texturált. Nos, bot csapok is kell ok, különben azonnal csökken, de mintha, hurkokkal csapszeg és elküldi azt az ellenkezője „kampós” oldalán. Idővel, a csap még gyengült, de legalább nem esik ki, mert nem sima és csúszós haj.
Ma úgy tűnik, csillagászati nap az eladótól aliekspress