5 eszközöket scrapbooking, amelyek jó ár-érték arány - a tisztességes iparos - kézzel készített,

Formájának kreativitás

Scrapbooking
Scrapbooking> Albumok, notebook

5 eszközöket scrapbooking, amelyek jó ár-érték arány - a tisztességes iparos - kézzel készített,

A kezdeti szakaszban az utam a scrapbooking késik több mint egy éve. Mint minden kezdő, a bejáratnál, hogy a boltban a kreativitás a szemembe futott (egy sor), és tette tér (áron ebben a tartományban). By the way, én egy kezdő elég gazdaságos: a kezdetektől csak vásárolni valamit, ami nélkül nem tudtam elképzelni a munkámat. Például a hírhedt göndör olló és ütések nem vettem :)

De az ilyen szelektivitás egy hátránya. Ebben a cikkben azt akarom mondani, hogy nem olcsó eszközökkel, amelyek hihetetlenül megkönnyíti a kreatív életet. A reakciót az azokat használó van egy: „Ó, tudtam, hogy ők jön a mentő - vásárolt volna egy évvel ezelőtt!”.

„Miért kell egy dorogushchy ragasztó” - gondoltam, és még mindig megpróbál ragaszkodni térfogati dekoráció a „pillanat”. Nem volt beragadt, de hogy mennyit ér a szenvedés! Szerint a gyártó ajánlásait, meg kell ragasztót alkalmazni mind kötött tárgy, várjon néhány percet, majd nyomja meg határozottan tiltakozik egymással. Nem csak, hogy ez a „párja a tambura,” amely jelentős mennyiségű időt (mert minden munkát általában terjedelmes díszítés nem korlátozódik egyetlen virág, és olykor a munka nagy részét), így továbbra is a folyamat „erősen nyomott” lehet kár beillesztett dekorációval.

Aztán megkértem barátnőjét, hogy adjon nekem egy születésnapi ragasztópisztoly UHU cég. Mert megvenni magad még mindig nem nagyon szeretem, úgyhogy itt vagyok makacs.) Miért UHU? Mert miután olvasó véleménye, és a vélemények.

Következtetés: vásárolni egészséges! Az esetben, ha a pénzt több mint ellensúlyozza a szabad időt.

Hátrányok: az ár nem csak a fegyver, de a golyók ragasztóval rá; niti- „hálók” -, de ezek könnyen eltávolítható.

2. Mat / matt vágás.

Vettem csak egy reménytelenül elrontott asztalra. Darabok kések, spot színek és spray-k, nyomai ragasztó - mindezek elkerülhetetlen kísérői selejt kreativitás. Találkoztam a hálózat nézetek szellemében „Én egy darab régi linóleum és kényelmes nekem” - de ebben az esetben is figyelni, hogy csak az egyik előnye a szőnyeg (a közvetlen védelem a táblázatban), és felejtsd el egy plusz. Ez azon a tényen alapul, hogy a tulajdonos a szőnyeg már nem szükséges minden alkalommal elérte a határt - csak annyi, hogy a terméket a szőnyeg és azonnal könnyen mérni.

Vettem egy évvel ezelőtt A3 mat és most keres egy új A2, mint a lap papírdarabot szabványos méretű kisebb formátumban 30,5h30,5 rosszul elhelyezett.

Gyártók a szőnyegek a különböző színek és jelölések, és hívja őket „öngyógyító”. Ami az utolsó olvastam sok elutasítások véleményét. Meg tudom erősíteni, hogy a zöld szőnyeg csak nem vissza, de ne vágjuk át pontosan.

A másik dolog, hogy én könyörögtem az ő ajándéka, mert kár volt pénzt :)

Olvastam egy csomó vélemények akik ezen a fórumon tétlen. Ezután a pontszám hosszú próbált (alkalmazott hajtogatási vonal) lapok nepishuschey fogantyú a vonalzó. Őszintén szólva, hogy a munka a fedélzeten - öröm, és újra, időt takarít meg. Ha szüksége van gyűrődést évente - ez lehetséges, és nincs értelme ez a beszerzés. De ha rendszeresen csinálni a képeslapok, borítékok, albumok (megkötésére alkalmas és szubsztrát-kagyló) - a tábla egy must. Minden Összecsukható, meg sokkal profibb, mint anélkül fórumon.

Ezen kívül ma már úgynevezett eszközök 2 in 1: fedélzeti gyűrődést + vágó. És hogy mi kell, vagy nem kell egy fáklyát, melyről a következő bekezdésben.

Itt nem volt kétséges, hogy szükség van erre a vásárlást! Mivel a természet pontosság csaltam egy kicsit, és a munka szükséges ahhoz, hogy a minőség - vágó feltétlenül szükséges volt, és soha nem bántam a pénzt.

A legnépszerűbb típus a vágó: henger és szablyát. Én mind.

A henger vágására alkalmas darabokat egy nagy papírlapra.

Saber kényelmesen vágjuk nagyszámú lap notebook. Az utat, lehet kapni a boltokban az irodai és nyomdai üzem - és ott is sokkal olcsóbb, mint a törmelék üzlet :)

Tudom, hogy sok jól élni anélkül, hogy a vágó és tökéletesen egyenes késsel egy vonalzó - de aztán megint az a kérdés, időt takarít meg. Végtére is, mi rukodelniki mint senki más tudja, hogy az idő pénz - :)

5. A hajszárítót dombornyomás.

A lényeg: ha rendszeresen dolgozik festékek, spray, alapozó, lakk, domborítás por - akkor ez az eszköz szükséges, valamint én :)

Van egy amerikai cég Ranger haj adapteres helyi üzletekben. Nem panaszkodom :)

Ez arra a következtetésre jutott a cikket. Ismét egyetértek azzal a véleménnyel, hogy ezeket az eszközöket lehet valamit cserélni, vagy nélkülük. Beszélünk arról, hogyan időt takarít meg, ami néha sokkal értékesebb, mint a pénz. És én sajnálom, hogy nem a pénz költött rájuk, de ez nem vesz el őket, mielőtt :)

Kulcsszavak

Kapcsolódó cikkek