10. Könyvek, amelyek segítenek megérteni magukat és a másokkal való - Anna Blog Anna chernyhblog
10 könyvet, hogy segítsen megérteni magukat és a másokkal való
Hozzászólások a könyvekről tervezett ebben a blogban mielőtt piacra, azt hiszem, most, a másfél év, itt az ideje kezdeni. És a legelső könyvek gyűjteménye nem egy egyszerű élet, hanem a bonyolult az élet: a pszichológia, a másokkal való kapcsolattartás, a képesség, hogy néz ki egy kicsit mélyebb, mint mindig, a saját lelkét. Mindegyik könyv egy bizonyos szakaszában segített, hogy jobban megértsük, mi történik velem, sőt, a felét ezek a könyvek - házi én terapeuta. Remélhetőleg néhány közülük hasznos lesz az Ön számára.
„Öt Szerelem nyelvek, Gary ChapmanKönyveket, mint a „Kérem, mondják, nem” népszerű, néhány, mint a filmek, mint a „mindig azt mondják, igen” :), de ez - különleges. Nagyon hasznos az alkalmazást, és hibamentes kompatibilis jó emberek most van mindenféle kérés, probléma, a zaklatás, és zaklatás. Igen, nincs zaklatás van is egy beszélgetés. Mi a teendő, ha nem akarja, hogy egy barátja egy fúró, időt nyafogás örökre barátnők és barátok részt vesznek a hálózati marketing, hogyan kell megtagadni hirtelen látogatás távoli rokonok és tanórán munka?
Miért olyan fontos ez? Idő mondani, hogy „nem” ér sokat. És még csak nem is a megtakarított idő és pénz, de megtartva határok, ami valójában senki sem zavarhatja, vagy anélkül. Bőség kap a könyvben a közös helyzetek egyszerre jelzi, hogy mit mindent annak érdekében, és hogy hol tanulni mondani, hogy „nem” nem fog fájni. De a legértékesebb dolog - több száz konkrét szavak és kifejezések, amelyek öltöztet egy udvarias elutasítás. A kincs azok számára, akiknek a szülei nem tanították.
E könyv valószínűleg tudja az olvasóim nagy része, de a teljesség kedvéért tartalmazza azt a listában. Eckhart Tolle tartja magát felvilágosult a mindennapi értelemben vett - igazi életét. A „hatalom a jelen”, mondja a történetet, ő megosztja tapasztalatait, magyarázza kifejezéseket, mint „test fájdalom”, és leírja, hogyan kell alkalmazni a gyakorlatban a jelenléte a jelenlegi. Olvasás az olvasás, de szeretném figyelmeztetni, hogy a gyakorlatban. Úgy tűnik, hogy a figyelmet magára, megfigyelése gondolatok és jelenléte semmi nehéz, különösen semmi veszélyes, de még ha csak most kezdik gyakorolni valamit, legyen nagyon óvatos és gyengéd magaddal. Kezdje rövid, itt és most, a jobb egy tapasztalt orvos (ha Szentpéterváron, tudom ajánlani Victor Shiryaev). Saját tapasztalat ez elég ellentmondásos, nem fogom mutogatni, hogy könnyen élnek az itt és most, és azt támogatják, mint a garantált út a boldogsághoz és a megvilágosodás. De a meditáció, progresszív, pontos gyakorlat óriási átalakító potenciált.
„A pszichológia a Influence” Robert CialdiniVégül a „Big Magic” Elizabeth Gilbert lefordították orosz. de ha valahogy tud angolul, én erősen javasoljuk, hogy hallgatni a audio formátum, Gilbert elolvassa magát, és a nyolc (.) egyszer hallgattam, ez lett az én hűséges barát. Míg Liz, és azt mondja, hogy ez a könyv mindenki számára, mert mindenkinek megvan a lehetősége, hogy éljen egy kreatív életet, először is az írók (bloggerek is tetszik), művészek, zenészek, kreatív vállalkozók és azok, akik évek óta visszatartsa magát ezen az úton. Imádom, hogy abban Liz vezet végig az olvasót a félelem, perfekcionizmus, a halogatás, a sztereotípiák és tévhitek rejlő kreatív emberek. Valahol megérinti a könnyek, valami okozza nevetés és a vágy, hogy elmesélni a többi, és néha settenkedik a szív és kezeli a létfontosságú kreatív ügynökség.
Átalakítása az egyik legjobb könyv, amit már találkozott. Átalakítja az áldozat egy szabad és erős személyiség, aki értékeli a múlt és a jelen, mint a forrás a tapasztalat. Számomra ez a könyv volt írásos bizonyíték én belső meggyőződés, hogy semmi rossz nem történik, és nem történhet meg. Útközben találkozni, és vannak olyan helyzetek, amelyek segítenek megérteni ügyetlen telepítés múltunk, húzza őket a felszínre, hogy fontolja meg és dolgozzanak ki. Ha látni minden helyzetben az árulás, elutasítás, és az igazságtalanság csak a legfontosabb, hogy megoldása a belső ellentmondások, hogy megtapasztalják hála azoknak, akik segítettek felfedezni ezeket a gombokat. Maga a könyv nagyon izgalmas, én hajlott a történelem, a központ a rákos betegek kezelésében (a megbocsátás, igen), aki megalapította Colin, de valójában a legértékesebb része - a radikális megbocsátás, amely lehet tölteni legalább 10-szer egy nap bármely élethelyzetek, amíg tiszta úgy tűnik, hogy minden úgy történik, saját érdekünkben, és része egy nagyon szép és bonyolult minták fejlődésünket.
„Öt sérülések, amelyek akadályozzák légy önmagad” Liz BurboLiz Bourbeau írt több könyvet, a tapasztalat, amely tömören és tömören össze ebben a körülbelül 5 sérülések. Gary Chapman a kényelem és tisztaság, osztva a megnyilvánulások a szeretet 5 nyelven, így Liz csoportosított emberek alapuló mély traumát, és megállapította, hogy azok azonos funkciók megjelenése, a nyelv és a pszichoszomatikus betegségek. A fejezet az egyes sérülés kezdődik képek egy férfi és egy nő egy bizonyos trauma. A képek és leírások, hogy könnyen azonosítsák magukat és családjukat, és egyre inkább figyelmes a pillanat, amikor a leginkább hajlamosak a maszkot viselnek, amelyek elrejtik a sérülések. Ne várják a könyv receptek mágikus gyógyító, és egyre inkább boldog és harmonikus személyiség, a varázslat nem, de a lehetőség, hogy nézd meg magad egy új szöget és jobban megértsék, mi akadályozza, hogy légy önmagad, ne hagyja ki. A könyv kifejleszt egy új figyelmet az emberek és a megnyilvánulások, és biztosítja elgondolkodtató, és néha a hiányzó darab a puzzle megértése magunkat.
Biztos vagyok benne, sokan tudjátok Brenets annak TED-előadások. De én inkább a könyvet :) és örömmel állapította meg, hogy egy részük már lefordították orosz.
És ami nincs lefordítva (Rising Strong), én hallgattam most audioformátumú és tanácsot.
Brene beszél a témáról, ami engem érdekel az utóbbi időben több, mint bármely más - a biztonsági rést. Biztonsági rés erő, nem gyengeség, a kiszolgáltatottság a bátorság, nem gyávaság és rés alapján őszinteség és őszinteség alapján teljes körű kapcsolatokat. És az úton, hogy ezt a biztonsági rést, hogy intenzíven foglalkozik a szégyent, félelmet, komplexek, a bizonytalanság, a perfekcionizmus, és még sok más. Az Arsenal a Brenets ezer mélyinterjú különböző emberek, melyről nyelv betekintést és így általánosítani, hogy eléggé képes befolyásolja mindannyiunk mint hozzáérnek nagyon agyag, amely származó könyv könyv megnyitja az olvasó egyre több, mondja a történet az ő fokozatos átalakítása (ami szerintem csak egy tankönyvi példája a folyosón „pass az út közepén”, amiről írtam fentebb). Ha egy kicsit olyan, mint én, vagy agyag, például, ha nehezen beletörődik azok hiányosságait, majd könyvében, akkor rengeteg támogatást és „engedélyt” az, amit te, mit gondol, és mégis van egy meghívást, hogy csatlakozzon e , félkövér, mer és sebezhető. Nem tudom mi van, de én vagyok a cég csak álom.