2 Ways újraindítani MikroTik menetrend, MikroTik, ionlayn

A berendezés működését Mikrotik én szembesülnek azzal a ténnyel, hogy időnként meg kell újraindítani. Ez általában együtt járó funkciókat, vagy munkát az ISP vagy hosszú a berendezés működését (a felhalmozási hibák, naplók, stb.) Egy kicsit a Google segítségével találtam egy egyszerű recept: egy scriptet a konzolt, majd tedd a teljesítményét az ütemező. De ez egy nehéz lehetőség, hogy indítsa újra a készülék áll egy paranccsal, akkor van értelme, hogy a parancsot, hogy indítsa újra közvetlenül a feladat ütemező is, és nem hoz létre semmilyen további szkripteket. A rajongók a kezelői konzol Mikrotik terminálokon keresztül parancs a következőképpen fog kinézni:

A WinBox ez a parancs így néz ki:

Egy meglehetősen egyszerű és elegáns. De úgy döntöttem, hogy egy kicsit, és pontosan megmondani, hogy egy ilyen feladat lehet beállítani WinBox. Különösen hasznos lesz a kezdők számára. Így kezdődik az a tény, hogy a nyílt WinBox és tekintse meg a rendelkezésre állást Rendszer eszközök -> Erőforrás

És így. Mi üzemidő 16 nap. Megszokott a szabályt, amely szerint a készülék újraindítása lesz naponta 06:00. Folytassuk.

1. lépés: Nyissa meg a listát a Task Scheduler Rendszer -> Scheduler

2. lépés: Hozzon létre egy új feladatot. Ehhez kattintson a kék kereszt (lásd. Lent)

3. lépés: Kiváló. Most már kinyitotta az ablakot létrehoz egy új feladatot. Kezdjük kitölteni:

Most mi kell érteni, hogy melyik paraméter és célja: