8 problémái reménytelen szerelem a modern világban

Reménytelenül romantikus, sajnos, nem illik ebbe a világba. Az emberek nem értékelik a ritka tulajdonságait.

Nem vagyok biztos benne (nem emlékszem), de azt hiszem, hogy mielőtt én egy reménytelenül romantikus. A világ azonban tört rám rúgta ki a fejemből az összes nagy és szép gondolatok, és tette elkeseredett. De valami történik, a változó ...

Én nem mindig volt így. A romantika csak megszorította me ...

Ez nem könnyű, hogy egy reménytelen romantikus a modern világban. Valójában ez elég népszerűtlen életmód. Oly sok ember folytat hírnév és a pénz - ők túl vak látni, hogy a romantika fontos még. A modern társadalom alábecsülni egy kis megnyilvánulása lovagiasság (például nyissa ki az ajtót mások számára, és legyen udvarias). Néhányan úgy gondolják, hogy a szerelem - ez gyengeség. Ez csak őrült!

Mivel van remény

Nem fogom elmondani, mindent - néhány dolog, úgy éreztem, elég személyes. Azt mondják, hogy csak reménytelenül romantikus még él és jól van. Ő csak mögé bújva az előtag és a képregények. Azt hiszem, végül megadta magát.

Tudod mit, azt hiszem, mindig kell törekednünk, hogy reménytelen romantikus a modern világban.

Leültem mellé, és megfogta a képregény. Szeretem, hogy a vállalat a romantika, és érzem magam romantikus hajlamait tört benne. Megkérdeztem tőle, hogy miért van még mindig egyedülálló, és azt mondta, hogy senki a világon nem kell több, mint egy jó hozzáállás. Senki sem akart találkozni valakivel, aki még mindig hisz a régi vágású regényeket. Ez volt a puszta igazság. És sok más oka reménytelen romantikusok problémák az életben.

Úgy érzik, annál is inkább akut

Érzelmek reménytelen romantikusok eltúlzott. Legalábbis így látja a társadalom. A többi, ahogy kifejezi az érzéseit reménytelen romantikus, nem helyes, és megakadályozza, hogy olyan sokan ismerik őket, és ezért nehézségeket okoz megtalálni a partner. Ehelyett értékelik a tiszta szeretet, a szomorúság és a harag, a legtöbb ember távol maradnak ebben a valóságban. És elég ijesztő, véleményem szerint, azt jelenti.

Imádják az egyszerű dolgok

Vettem Pez-adagolót a Ninja Turtles. Adtam neki új barátja - reménytelenül romantikus, és ő esett mindent csak élvezni a játékot. Beleszeretett egy darab műanyag, amely tartalmazta a kis mennyiségű édességet, és mosolyogva a fültől fülig. Tudtam, hogy neki valamit, ami nagyon tetszett neki.

Reménytelen romantikusok felismerte a szép egyszerű dolog, hogy a dolgok nem több ezer dollárba, és hogy nem szikrázik a napsütésben. Egy igazi romantikus és szeret, hogy egyszerű és szép ajándékokat. A probléma az, hogy a társadalom elvárja drága ajándékokat, és úgy érzi sértve időről időre ajándékokkal teszik reménytelen romantikusok, felismerve az „elegáns”, nem szentimentalizmus.

Imádják valóban

Még soha életemben nem találkoztam olyannal, mint én Man képregény. Amikor beszél, úgy tűnik, idézetek szerelem, amikor megyünk, ő tartja a kezem. Elnézést, én feltartóztatták újra.

Reménytelenül romantikus fogja szeretni annyira, hogy felejtsd el mindenkit, aki előtte. Ő fogja írni neked sok üzenetet, mint te, ez nyitja meg kapuit az Ön számára, azt mondaná, hogy „szeretlek” százszor egy nap. Igen, úgy tűnhet, tolakodó, ha nem használják, de végül akkor kezdik értékelni ezeket a dolgokat.

A probléma ezzel az erős szeretet, hogy az idő nagy részében nem kapja, amit ad. Nagyon ritkán olyan erős szeretet, akkor hiányozni fog a visszatérés. Lesz minden nap gondolni a szeretet és az ötleteket, hogy bemutassa ezeket az érzéseket kreatív módon. Ha a szeretet nem fog visszatérni, a pusztítás lesz olyan erős, mint abban az esetben, viszonzatlan szerelem. Emellett igyekszik tartani az ilyen erős érzelmek bizonyulhat egy igazi terror azok számára, akik nem férnek el.

Ők gyakran szenvednek a magánytól

Két kapcsolatok reménytelen romantikusok vár hosszú ideig a magány. Ez általában akkor fordul elő, mert a sérülések által okozott legújabb kapcsolatot. Mivel az érzékek élezett, a fájdalom sokkal erősebb. Úgy kell egy kis időt, hogy visszaszerezze, és továbbra is keresni a szerelmet, és hogy továbbra is keresni. Ez a vérükben. Mivel ezek reménytelen romantikusok, szeretik jobban, és ez sokkal nehezebb, hogy egy új kapcsolatot.

Úgy érzem magam, mint az idegenek ebben a világban

Mint mondtam, én csalódtam mások, hasonló kinek én magam próbáltam lenni, amíg nem találkoztam vele. Amikor megpróbáltam összehasonlítani másokkal, én még soha nem sikerült. Úgy néz ki, mint aki egy másik világban, egy ritka, vintage és antik szép dolog, hogy már nem csinál. Tudod, ha talál valami termék, amit igazán szeret, aztán hirtelen leállt? Igen, részben ez.

Ebben az esetben, hogy ne legyen ugyanaz, mint amit az ő héját. De reménytelen romantikusok érzik furcsa a mai világban. Senki nem úgy viselkedik, mint azok: Ne beszélj oly módon nem tesz ilyen szép dolgokat mások számára, és nem szeretem az ilyen visszatérés. Sajnos, a modern világ tele van materialista eszmék, fokozatosan megöli reménytelenül romantikus. Reméljük, hogy ez nem fog megtörténni.

Ők tartják gyenge

Sajnos, sokan úgy érzik, reménytelen romantikusok gyenge. Úgy vélik, a kedvesség, alázat és a csend az áramellátás hiánya. A mai társadalomban, utálom bevallani, tele van arrogáns és negatív ítéletek, „Boys Do not Cry”, „A szeretet nem élnek sokáig”, és az egyik legrosszabb, „Stop viselkedik, mint egy lány.”

Mi, mint az emberi faj, túl összpontosított, hogy mások mit gondolnak rólunk. Ahelyett, hogy tényleg érdekel valakit a helyes utat, akkor inkább úgy tűnik, merev és rugalmatlan. Reménytelenül romantikus szeretni fog, annak ellenére, hogy a kárt tud okozni a másik oldalon. Ezek az erős és soha nem adja fel.

Reménytelenül romantikusok soha nem adja fel

Még ha így tesznek, akkor nem fog elengedni. Általában maradnak, amíg a vége a kapcsolatnak. Először is, mert úgy vélik, bármilyen változás a lehetőséget, hogy rögzítse. Az ötlet, hogy a szerelem vége, megöli őket. Ők úgy vélik, hogy mindig lehet találni egy kompromisszumos, gyakran beszélgetni és több időt együtt, hogy gyógyítsa a sebeket.

Reménytelenül romantikusok készek feláldozni semmit csak azért, hogy a partnere boldoggá. Talán annyira, sérült lények, azt akarjuk, hogy túl gyakran. Talán mi vagyunk lusták, és ezért nem akarnak munkát a hibákat. Ez a harc reménytelen romantikus, mert a cél az, hogy a szeretet és a szerelem örökké.

Őszinteség ebben a világban már nem vesz fel helyet. A hazugság lett valami normális, hogy használjuk minden nap, hogy mit akarunk. Reménytelenül romantikus őszinte, nyílt és érzékeny, és ez az ő gyengesége. Néha meg kell kérni a reménytelen romantika kevesebb mondjuk el másoknak. Meg kell emlékeztetni rá, hogy a legtöbb ilyen ember valóban érdekli, ők csak keresi a lehetőséget, hogy pletyka.

De ez az ő természete -, hogy a kiszolgáltatott, és a beszélgetések hogy vele boldog / szomorú / dühös. Úgy vélem, hogy ez annak a következménye, hogy ilyen mély érzések és érzelmek. Mert szeretem, próbálok, hogy megvédje őt a mellékhatások a becsületesség, de a fájdalom még mindig fáj nekem.

Láttam, hogy egy pillanatra a saját romantikus tendenciák, és ez ad reményt.

Nagyon remélem. Remélem, hogy a világ képes lesz megvédeni a ritka emberek közé, hogy mások megtanulni és megjegyezni, hogy hogyan lehet jobb emberek. Reménytelenül romantikus - egy ritka gyöngyszem, ő az, aki csak nem illik a mi korunkban. Azt hiszem, lehet a mi megváltás.

Ahelyett, küzdelem, és ahelyett, hogy le ezeket az embereket, talán meg lehet tanulni tőlük néhány dolgot. Amikor ülök csendben az én romantikus, mosolygok. Ő felegyenesedik, megfogja a kezét, megcsókolta, majd azt mondja, hogy szeret engem. Hasonlóképpen, mint az urak nem sok évvel ezelőtt.

Különösen olvasói blogomban Muz4in.Net cikk - Sherrie

Kapcsolódó cikkek