Állásfoglalás a kormány az Orosz Föderáció november 25, 2018

Összhangban 10. rész 104. cikkének a szövetségi törvény „A szerződéses rendszer a beszerzési áruk, munkák és szolgáltatások állami és önkormányzati igények” az Orosz Föderáció rendeletek:

1. jóváhagyásához zárt szabályzata vezető nyilvántartásában tisztességtelen szolgáltatók (vállalkozók, előadók).

2. elismerik érvénytelennek:

3. A szövetségi végrehajtó hatóság fenntartásáért felelős a nyilvántartás a tisztességtelen szolgáltatók (vállalkozók, előadók), mielőtt a hatályba lépését a szövetségi törvény „A szerződéses rendszer a beszerzési áruk, munkák és szolgáltatások állami és önkormányzati igények”, 2 éven belül hatálybalépése a törvény biztosítja a hozzáférést ingyenesen szereplő információk a megadott regiszter gátlástalan beszállítók, a hivatalos honlapján az orosz Föderáció az információs és szervek ekommunikatsionnoy hálózat „Internet” kiküldetés információt megrendelések az áruk, munkák és szolgáltatások, és fenn kell tartania az előírt nyilvántartást tisztességtelen beszállítóktól kivezetését gátlástalan beszállítók a rendet, mielőtt a hatályba lépése a szövetségi törvény „A szerződés rendszer a beszerzési áruk, munkák és szolgáltatások állami és önkormányzati igények”.

4. Elhelyezés A nyilvántartás a tisztességtelen szolgáltatók (vállalkozók, előadók) végezzük a hivatalos honlapján az Orosz Föderáció az információs és távközlési hálózat „Internet” kiküldetés információt megrendelések az áruk, munkák és szolgáltatások az üzembe egy egységes információs rendszer a közbeszerzésre .

Elnöke a kormány
orosz Föderáció

1. Ezek a rendeletek előírják az eljárást a nyilvántartásban a tisztességtelen szolgáltatók (vállalkozók, előadók) (a továbbiakban - a nyilvántartás), beleértve a követelményeket, szoftverfejlesztés, nyelvi, jogi és szervezeti intézkedésekkel biztosítják, miközben a registry.

2. Fogalmak e rendeletben használt meg kell felelnie a szövetségi törvény „A szerződéses rendszer a beszerzési áruk, munkák és szolgáltatások állami és önkormányzati igények” (a továbbiakban - szövetségi törvény).

3. A jegyzék karbantartását elektronikus formában. Az itt található információk a nyilvántartás nyilvánosan hozzáférhető ingyenesen.

4. Tartsa a registry, beleértve a befogadás (kizárás) a regisztrációs információt a gátlástalan szállítók (vállalkozók, előadók), a Szövetségi versenyhivatal és a Szövetségi Védelmi szerződések (a továbbiakban - az engedélyezett szervezetben). Vétel végzik, figyelembe véve a követelményeket az orosz védelméről szóló törvény államtitok.

5. Információ és dokumentumokat gátlástalan szállítók (vállalkozók, előadók) által benyújtott, az Ügyfél írásban vagy elektronikus úton, tárolja a meghatalmazott szervezet szerint az orosz jogszabályok archívumok és a védelem az államtitok.

6. Ha a szerződés megkötésekor a felek, hogy a vásárlás, ami összhangban a szövetségi törvény a szerződést a nyertes meghatározó adócsalás szállító (kivitelező, végrehajtója) a szerződés és az alkalmazás vagy a javaslatot van rendelve a második szám az ügyfél 3 munkanapon belül attól az időponttól arra, hogy ilyen szerződést egy meghatározott résztvevő vásárlások irányítja a felhatalmazott szerv információk és dokumentumok által biztosított 4 bekezdés 104. cikke szövetségi törvény.

7. Abban az esetben, csak az egyik fél vásárol, amely kérelmet, vagy javaslatot, amellyel a szerződést abban az esetben előírt ítélet 24. és 25. 1. részének 93. cikke szövetségi törvény, kerülni a szerződést az ügyfél 5 munkanapon belül a meghatározott időpontban dokumentációt az adásvételi szerződés aláírása időszakban irányítja az engedéllyel rendelkező szervezet az előírt információkat és dokumentumokat a cikk 5. pontjában 104. szövetségi törvény.

8. Abban az esetben, a szerződés megszűnése bírósági határozat vagy abban az esetben, egyoldalú megtagadása az ügyfél a szerződés teljesítéséhez az ügyfél 3 munkanapon belül napjától a szerződés megszűnése megküldi a felhatalmazott testület az információkat és dokumentumokat 6. bekezdésben előírt 104. cikkének szövetségi törvény.

9. Az információk és dokumentumok bekezdésben említett 6-8 E szabályzat, a megrendelő által küldött, hogy a felhatalmazott testület papíron egy kísérőlevéllel által aláírt meghatalmazott tisztviselője az ügyfél vagy elektronikus formában (beleértve a beszerzési egységes információs rendszer), amelynek szem előtt, hogy ez az információ alá kell írnia egy hivatalos megadott elektronikus aláírás használatával. A motivációs levelet kell tartalmaznia listáját csatolt dokumentumok.

10. Az illetékes szerv ellenőrzi a benyújtott információk és okmányok a megrendelő által bekezdésének megfelelően az e rendelet 9..

Ha nézetek nem minden információt és dokumentumot a felhatalmazott testület visszatérhetnek az ügyfél 3 munkanapon belül az azok kézhezvételét követően az indok megjelölésével a visszatérés, és annak szükségességét, hogy küldjön ilyen információk és dokumentumok részeként előírt tételeket 6-8 E rendelet és az információra gátlástalan szállítók (kivitelező, a cím) a nyilvántartásban nem szerepel.

11. A meghatalmazott testület ellenőrzi az információkat és dokumentumokat bekezdésben említett 6-8 E szabályzat jelenléte bizonyíték, hogy támogassa a rosszhiszeműség a szállító (kivitelező, végrehajtója), 10 munkanapon belül a átvételének napját.

12. figyelembe véve a vonatkozó információk felvételét beszerzési résztvevők, elkerülve a szerződések megkötése, valamint a beszállítók (vállalkozók, előadók), akivel a szerződés megszűnik abban az esetben egyoldalú megtagadása az ügyfél a szerződés teljesítéséhez miatt jelentős szerződésszegést általuk végzett részvételével megrendelő képviselőinek és az a személy, akinek az adatait küldi az ügyfél névsorból. Abban az esetben, ezek hiányában a személyek, vagy azok képviselői Ezeknek a kérdéseknek végzik ezek hiányában előírt időszakon belül bekezdésben az e rendelet 11.. Figyelembe véve a jogot, hogy részt egyéb érdekeltek.

Az ellenőrzés során a benyújtott információk és dokumentumok vizsgálata során a tények bekezdésben említett az e rendelet 11., döntés születik. Abban az esetben, érvényesítési ezeket a tényeket a felhatalmazott testület dönt a felvétele információt tisztességtelen szállító (kivitelező, végrehajtónak) a registry. Ellenkező esetben a felhatalmazott testület dönt a megtagadása információkat tartalmazza a szállító (kivitelező, végrehajtónak) a registry. Másolatok által kiszabott jogosult szerv küldött az ügyfélnek, akinek információ kerül az ügyfél által a beosztást, és más érdekelt felek.

13. A felhatalmazott szerv információkat kell tartalmaznia a tisztességtelen szállító (kivitelező, végrehajtónak) alatt 3. rész 104. cikkének szövetségi törvény a nyilvántartásban három munkanapon belül attól az időponttól a döntést, hogy a tájékoztatás ilyen személy a nyilvántartásban. Ez az információ képezi egy registry bejegyzés által aláírt egy hivatalos szerv, amely az illetékes hatóság, elektronikus aláírás használatával.

14. Regisztráció karbantartását végzik melléklete szerint.

15. Ha így az adatokat a nyilvántartás tartalmazza:

a) Az bejegyzéseket és a dátumot a jogosult szerv információt tisztességtelen szállító (kivitelező, végrehajtónak);

b) nevét jogosult szerv felelős a közzétett információk találhatóak a tisztességtelen szállító (kivitelező, végrehajtónak);

c) a szükséges információkat a 3. rész 104. cikkének szövetségi törvény.

16. Tájékoztatás a tisztességtelen szolgáltatók (vállalkozók,), részben említett 3. cikk 104. szövetségi törvény, törölni kell a nyilvántartásból a végén 2 év napjától vétel, és az előírt esetekben a jogszabályok szerint az Orosz Föderáció, - mielőtt a határidő lejárta alapján a bíróság döntését.

17. Tájékoztatás a tisztességtelen szállító (kivitelező, végrehajtónak) ki van zárva a nyilvántartásból, valamint az elektronikus nyilvántartások által végrehajtott műveletek egységes információs rendszer a közbeszerzés területén, az illetékes hatóság elektronikus formában tárolják az előírt módon Orosz Föderáció jogszabályok archívumokat.

18. eszközökkel biztosítják, miközben a registry, a követelmények által létrehozott kormány az Orosz Föderáció kapcsolatos technológiai és nyelvi eszközök egy egységes információs rendszer a közbeszerzések terén.

19. A nyilvántartás az államnyelv az Orosz Föderáció. Nevek külföldi jogi és természetes személyek is megadható, a latin ábécé.

20. Annak érdekében, hogy az információ védelmére szerepelt a nyilvántartásban, amennyiben:

a) Az elektronikus aláírás használatát;

b) alkalmazása vírusvédelem;

c) a fenntartó az elektronikus hajónapló által végrehajtott műveletek egységes információs rendszer a közbeszerzésre;

d) korlátozzák a hozzáférést a helyiség, ahol található, és működteti a nyilvántartás;

e) Integrity kiosztott egy egységes információs rendszer beszerzési információk gátlástalan szolgáltató (vállalkozók,);

g) a rendszer automatikusan kizárja a regisztrációs információt a gátlástalan szállítók (vállalkozók, előadók), miután a 2 éves időszak napjától adatok megadása a regisztrációs megőrzésével ezen információk az archívumban.

21. Szoftver eszköz, amellyel a fenntartó a registry kell biztosítania:

a) a zavartalan működését nyilvántartás kezelése, védelme az információs források manipuláció elleni és illetéktelen hozzáférés;

b) vezeti tájékoztatás a gátlástalan szolgáltató (vállalkozók,) kapott jogosult szerv elektronikus formában, és szerepelnek a nyilvántartásból;

c) a keresett információt gátlástalan szállítók (vállalkozók,) összhangban előírt információkat kikötés az e szabályzat 15.;

d) képző kérésre látogató egységes információs rendszer a közbeszerzésre találni segítséget a nyilvántartásban információt tisztességtelen szállító (kivitelező, végrehajtónak).

kérelem
lefolytatására gátlástalan Registry rendelet
szállítók (vállalkozók, előadók)

Regisztráció gátlástalan szolgáltatók (vállalkozók, előadók)

Nyilvántartási száma és dátuma, a felvétel információkat a rendszerleíró adatbázisban

Rendeltetése meghatalmazott ügynökség felelős az információ szerepel a nyilvántartásban

Információk a tisztességtelen szállító (kivitelező, végrehajtónak)

A beszerzésre

Információ a szerződés

Az alap és időpontja a szerződés megszűnésének

neve, cégneve a jogi személy (ha van ilyen), illetve a névre, a név és apai személy (ha van ilyen)

helyét a gazdálkodó

vezeték- és keresztnevek, apai (ha van ilyen) az alapítók, tagok testületi végrehajtó szervek, személyek feladatot egyetlen végrehajtó szerve a jogi személy

adóazonosító szám gátlástalan szállító (kivitelező, gondnok)

időpontját, az elektronikus árverés, összegezve a versenyt, vagy a árajánlatkérés kimenetele iránti kérelem javaslatokat vagy az elismerés időpontját a vásárlás nem sikerült

dátum a nem teljesített vagy hibásan teljesített szerződés

Azonosító közbeszerzési szabályzatot

dokumentum áttekintése

Rögzített szabályok A nyilvántartás vezetésére tisztességtelen szolgáltatók (vállalkozók, előadók). Ez lerakott www.zakupki.gov.ru helyszíni üzembe helyezése előtt, egységes információs rendszer a közbeszerzések terén.

Regisztráció ólom elektronikus formában a FAS Oroszország és Rosoboronzakaz (mivel az alakja). Az itt található információ nyilvánosan hozzáférhető díjmentesen.

Az illetékes hatóság ellenőrzi az információkat és dokumentumokat a bizonyíték, hogy támogassa a rosszhiszeműség a szállító (kivitelező, végrehajtója), 10 munkanapon belül a átvételének napját.

Ennek eredményeként a döntés. A megerősítés után a megbízhatóságára a tények - a közzétett információk találhatóak a tisztességtelen szállító (kivitelező, végrehajtónak) a registry. Ellenkező esetben - visszautasítására. A felhatalmazott szerv információt kell tartalmaznia a nyilvántartásba három munkanapon belül attól az időponttól az ítélet.

Információ gátlástalan szállítók zárni a nyilvántartásban végén 2 év napjától beépítése, és abban az esetben tervezett törvény - lejárta előtt ezen időszak alapján a bíróság döntését.