5 ingyenes online tanfolyamok a művészetről
Beszélgetünk ingyenes online tanfolyamok azok számára, akik szeretnék frissíteni tudásukat és kezdjük megérteni a szakterületen
Ez persze - egy áldás azok számára, akik szeretnének megtanulni megérteni a szakterületen. Ez ad az alapvető fogalmak az elmélet, beszél műfajok és technikák.
A diákok megtanulják, hogyan kell tanulni élvezni a kortárs művészet és „olvasni” a műalkotás, valamint hogy mi a „point of látszó”, és miért ez a „darab műanyag” egy zseniális mű.
Időtartam: 7 hét
A részletes tanulmányozás után nyolc ikonikus festmény a 19. század, akkor megtanulják, hogyan kell s hogyan művészek kigondolni történelem és a modernitás, miért sérti a törvényeket, a tér és milyen karakterek megtöltötték a festmények.
Időtartam: 8 előadások és kiegészítő anyagok 40
Kezdés: meg tudod csinálni bármikor
Nyelv: orosz
Ebben a gyűjteményben - 30 előadást adott a diákoknak a legjobb tanárokat az Department of History of Art Oxford Egyetemen. Témák az a középkori európai építészet a művészet Kínában.
Időtartam: 30 előadás
Nyelv: English
Kezdés: meg tudod csinálni bármikor
Időtartam: 7 hét
Kezdés: hamarosan, akkor iratkozzon fel az újraindítás
Nyelv: orosz
Massachusetts College of Art bemutatja az európai művészet példáján 24 legnagyobb működik. Köztük van festmények, szobrok, emlékművek az építészet, a zene és az irodalmi remekművek: a athéni Parthenon Pollock festményeit.
Időtartam: 9 modul
Kezdés: akkor iratkozzon fel jelenteni a start
Nyelv: English