12 Fogantyú CPR megelőzően minta új 2114 övcsatok

Elnézést, hogy nem írok gyakran, és elkezdett dolgozni, hazajövök nagyon későn, de még mindig megpróbálja frissíteni a lehető leggyakrabban mindent csinálok futólag, mert a nap folyamán.

- és igen, eltörtem az utas övcsat, és az enyém nem volt a legjobb. Elmentem a piacra, és a vásárolt új zárak. telepítés nem nehéz, azt hiszem, mindenki számára érthető, és így hogyan kell telepíteni őket.

régi lebontott a fenti képen)

Új lapok a fenti képen.

- majd egy kicsit, mint a piacon láttam a kilincset PPC a priusza az új minta. mivel én már lekopott, ne feledje, hogy egyesek ezt a tollat, úgy döntött, hogy vásárol, és próbálja. és így amikor viseltem, ő nagyon magas, mind a klasszikusok. majd felmászott keresni, amit az emberek vele csinálni, és hogyan szabhatja testre. egy fájl a furat belsejében, hogy jobb volt falu. Alapvetően akkor. Én elvesztegetett, ahogy csak tudott. megállapítva. Megyek nap. egyébként, hogy valami nincs rendben, egy magas. Úgy döntöttem, hogy menjen a következő módon. Azt lerövidítette a rúd fogantyú PPC daráló. cm3.

felöltözve, próbáltam, van tökéletesen. mint egy teljes munkaidős, mintha az egész élete volt. Az eredmény nagyon boldog.

Photo sebességváltó tollak a fenti képen.

Az általános nézet az új adatokat a fenti képen.

Ár kérdés:
fogások 450R
PPC 250R fogantyú

+ ÚJ KÉPEK, aki megígérte, néhány héttel ezelőtt