Ahogy tettem a saját PTF T200
Jobbra lent a fekete relé
Nyilvánvaló, hogy annak érdekében, hogy telepíteni ott, vettem fedél alatt a kormánykereket, és levette a fém keret, amely birtokában van a 6-os csavarokat.
Így, a kapcsoló kapcsolók, a relé aktiválódik, továbbra is létrehozni és csatlakoztatni fények. Itt fogom mondani, hogy én nem az egészet a saját, ezért választottam a lehetőség anélkül, hogy a lökhárító, az egész folyamat elvitt egy egész nap befejeződött, amikor az utcán sötét volt. Ezt az eljárást, amelyben az utasításokat, és véleményem szerint nagyon helyesen leírta így a legkönnyebb számomra, vagy, hogy egy személy.
Ahhoz, hogy távolítsa el a lökhárító, fényszóró el kell távolítani, és ez nem a legegyszerűbb dolog, ami maradt fényszóró valahogy lövés kétségbeesett egy órát, ő csak hagyta gyökerezett rezinochke, amelyen nyugszik, annak érdekében, hogy megakadályozzák a reszketés. Ezután csavarja le a kerékjáratok, majd távolítsa el a lökhárítót, mint csak szóban, de a valóságban nem így van, mert az is szükséges, hogy, és ez nem megy a boltba kenyeret.
Amit tettem:
Emelt a bal kerék a csatlakozó, akkor az út azt jelenti, hogy mindig a szélén doboz pótkerék és egy pár lemezek, ha hirtelen megdőlt és én annyira, akkor él és jól van. Csavarja ki néhány csavart a sárvédôhöz, feküdjön le, és állítsa be a fényszóró, húzza meg a csavart 2 - hosszú csavarhúzóval nem volt baj. Fél óra múlva az első lámpa állt ott, mint egy bennszülött.
Tehát, a bal fényszóró, amely a vezető oldalán, mint minden levelet, és írni is, akkor nagyon könnyen telepíthetők. Csak okruchivaet pár csavar, feküdjön le a földre, amelynek terjedését valamit, és rögzítse. Ez minden.
Ahhoz, hogy a reflektorfénybe a jobb, azt kicsavarva a légszűrőház lazításával a jobb kerék a könnyű kicsavarása néhány csavart, távolítsa el a bélés és elment az alján a levegő ellátó rendszer. Ez a rész kerül megrendezésre a szegecs, mely könnyen eltávolítható a motorháztető alatt, és három dió. Vegye ki ezt a részt, és kap annyi hely, hogy ott lehet focizni. A tér felett a bal oldali fényszóró tűnik szekrényben. )
Azt hogy a reflektorfénybe, miután ezt az eljárást, ugyanazon fél órát, mint írtam, én azt csatolja a fehér csavart fém gumírozott mosók, a fenti képen látható.
Mielőtt vágni a fényszórók szabványos csatlakozók, szalag a vezetékek a 8 mm-es, a ón- és forrasztott őket. A jármű minden egyes fényszóró, hogy a test, dobtam nulla, így hagytam prokinut egyetlen pozitív vezetéket a relé az autóban, és a relé az akkumulátor keresztül biztosítékot.
Azt mutatják, hogy minden, de több mint 20 fotó, amit feltölteni. )
Laid borda, mint minden prokinul Pozitívnak karmester szorított vezetékes sorkapocs WAGO és szigetelje a fekete szalagot a nedvesség és más bajok. A legnehezebb volt számomra prokinut 2 ér a szalon, csaknem teljesen csavarja ki a bélés a bal első kerék, tedd borda és prokinut 2 ér a kabinba a gumitömítés. Ez a pont volt a legnehezebb, mert én ott egyszerűen sehol sem alkalmazni, így nehéz abroncs hullámosság a vezetékeket. Fürdőzés után fél óra, még mindig tette. Forrasztott két vezetéket a két fennmaradó vezetéket a relé, szigetelt és nyakkendők tetszetős őket ott, így nem telepalis és gondosan kerültek meghatározásra. Az egyik vezetéket a relé plusz protivotumanok ment, a második akkumulátor pozitív a biztosíték dobozban keresztül egy csuklós őr 15 amper.
Biztosíték és a terminál a plusz akkumulátort a biztosíték panel
Az ára kevesebb, mint 1 $.
Kattintsunk podrulevikom - minden rendben van, szép klatsat relyuhi lámpa első PTF, fények tartalmazza a lámpák ki- és nélkülük.
Mind a hat csavarokat rögzítse a panel alatt a kormánykerék, amit kiválogattam előtt, hogy könnyebb volt feltérképezni, patent vágja a kormány alatt, még akkor is telepít egy kötél feszült motorháztető nyitott műanyag lapokból, de ez is a helyére került. Mi életbe légcsatornák és kerékdob aljzat.
Ez minden. Írta ezt valószínűleg hosszabb, mint csatlakoztatni a fények, remélem nem hiába. )
Teljes komprekt PTF nekem kerülni 68 dollárt. Azt hiszem, ez egy jó eredmény. )
Azt kell mondanom, hogy a világítás hozzá sok, nem értem, hogy miért nem tette őket. Valószínűleg minden alkalommal, és hogy eljött az ideje. Photo gép előtt és után is nézd meg magad. )
Kibocsátási ár: $ 68