7 Vital idézetek Nurszultan Nazarbajev

Astana. KAZINFORM - elnöke Kazahsztán Nurszultan Nazarbajev, azzal jellemezve, hogy az egyes osztályban a saját nyelvén. International hírügynökség „Kazinform” jelentése hét élet idézi az államfő, aki szolgál majd jó tanácsot Kazahsztán.

„A fiaik mindig vár a kedves szavakat. Talán az anya különösen nagy szükség van erre. Most, egy idő után, nem egy Én valószínűleg mindannyian, mint a felnőttek, kritizálni magukat, hogy olyan kevés figyelmet fordítottak anyáink, hogy oly sok jó szót mondani nekik, és keveset beszélt: „Anya, szeretlek!” . Nagyon sajnálom, hogy én nem gyakran képesek legyenek vele, és tudtam, hogy ő szeret engem. Talán ez a szerelem még mindig a létfenntartás. Még ha veszek nagyon fontos, nehéz döntéseket, ez az álmom. Úgy történt, hogy volt egy álom, és én csak azt mondta: „Biztos lehet benne, hogy minden rendben lesz.” Tehát, ha most életben volt, és nem tudtam írni neki egy levelet, azt mondanám, hogy szeretem, sok szeretettel, vigyázok rá. "

„Kezdetben megható szerelem és a szenvedély. Ez érthető. De ha megy, akkor a felelős. Felelősséget kell férj és feleség, és hogy kell elkészíteni. Néhány barátom nem tetszik - mondjuk, próbálom meggyőzni a nők nem szeretik a férfiak. És meg kell mondani nekik, komolyan venni, aki azt mondja, szeretne csatlakozni veled, hogy menjen végig a nehézségeket az élet. És nem úgy, hogy a szép haj, és így tovább. Nagyon híres színésznő Faina Ranevskaya mondta: „Mindnyájan okosabbak, mint a férfiak. Mi nem választhat az ember nézi a lábát. "

a szülői

A verseny és a kritika

„Ha szeretsz az emberek, ha egy hazafi, meg kell beszélni a hiányosságokat népét. Tudjuk, hogy beszélünk Kazahok nagy Abai. Néhányan azt mondták: „Itt Abay mondta, hogy a kazah és a rossz, és ez rossz. És minden orosz író csak dicsérte népét. De Puskin sokat beszélt orosz hiányosságait, és azt mondta Nekrasov és Tolsztoj mondta. Ezért, ha az ember szereti a nép, meg kell beszélni a nemzet hiányosságokat, és próbálja lesz jobb nemzet. "

Arról, hogy hogyan lesz elnök

„A mai világban nem nyer az, aki ragaszkodik a már megszerzett tudás, hanem az, aki tudja, hogyan kell tanulni az élet. Én az egyetemen nem tanították, hogyan lett az elnök. Hogy legyen, és ellenálljon a kor követelményeinek, meg kell tanulni a nap folyamán és este, és mindig. Ne felejtsük el, akik hajlandóak változtatni, ő fog nyerni. Ki beszél azonos nyelvet kutatók, befektetők, ő nyer. "

„Soha nem az én gyermek- és ifjúkorában álmodott, hogy elnök. Azonban soha nem akartam, hogy a második. Egészséges törekszik, hogy a legjobb között társait, hogy a legjobb azok közül, akikkel dolgozik - ez volt. Ez szükséges, hogy dolgozzon ki egy állandó, tanulni a szakmát. Úgy éreztem, jó a nép, hogy barátságos. "

„A kazah sok jó tulajdonságait, hogy az általuk elnyelt a kultúra létezett a Nagy sztyeppe. Mivel kazah élő hatalmas sztyeppe, a kommunikáció nagyon keveset, és amikor egy utazó jön - ez egy nagy öröm érte. Ha volt utoljára egy bárány, azt levágja, és felkészül a vendég, mert a kazah gondoljuk, hogy a vendég hozza a boldogságot. Kazah szeret szórakozni, szereti a nagy toi. Kazah büszke, soha nem fog túljutni magát valaki. Kazah szereti a családját. Hét generáció közeli rokonai az Ön számára. Közelsége család - egy nagyon fontos jellemzője a kazah. És tiszteletben tartják a vének. (.) Az ilyen kazah sztyeppén élt otthon, és ezen keresztül a pusztai tartott sok eseményeket. (.) Hány Kazahok áthaladt történelem és kultúra, és ez minden volt, hogy kihagyja a maga. Azt hiszem, a tolerancia kazah, elfogadja minden vallás, etnikum érzékeli minden jó jön ki. A történelem már megtette. "

Kapcsolódó cikkek