47 értékelés alapján körülbelül albione Moszkva, Basmanny, földes wall street, 33
Messenger jön a megfelelő időben, mindig kap ugyanazon Alexei (látszólag közel laknak). Idő házhoz szállítás, akár 22 órán keresztül, a választás a különböző méretű, mert különbségek vannak a partra. És a bevásárlóközpontokban is nagyon jó eladók, öltözött hosszú ideig Capitol University Natalia. A csapat létrehoz egy nagy hangulat, a többi a nap. Választék gyakran megduzzadnak, így a ruhák újra a kollégákkal nem kap majdnem ;-))
Jó klasszikus ruhát. Nagyon hasonlít egy inget. Nagyon könnyű vasalni. Gyakorlatilag az egész szekrény a ruhák az irodában dolgozó férje megvásárolta őket. Vannak kedvezmények a számos dolgot ellenőrizni.
Vettem egy ruha a boltban bevásárlóközpont Metropolis, összefüggésben a közelgő esküvő! Ugyanezen este otthon a kabát észre két folt az ismeretlen eredetű (több, mint egy folt ragasztó gyári) másnap reggel megpróbálta megváltoztatni egy új kabát a végén elutasított és faragatlan hozzáállás az úgynevezett főnök. Csak annyit tett, hogy mélyebbre ásni a foltok és köröm érdekében kötelező mondta, hogy küldjön vizsgálatra. Milyen alapon nem magyarázza. De hozzátette, hogy ez nem biztos. további ›
Vettem egy ruha a boltban bevásárlóközpont Metropolis, összefüggésben a közelgő esküvő! Ugyanezen este otthon a kabát észre két folt az ismeretlen eredetű (több, mint egy folt ragasztó gyár). Másnap reggel megpróbálta megváltoztatni egy új kabát. Ennek eredményeképpen kaptunk egy elutasítás és durva hozzáállás az úgynevezett főnök. Minden amit ő tett, hogy mélyebbre ásni a foltok és köröm érdekében Forced mondta, elküldte vizsgálatra. Milyen alapon, nem adott magyarázatot. De hozzátette, hogy ez nem biztos. további ›
Suit csodálatos! Nagyon jó minőségű és elegáns ruha - nincs szó, csodálatos! Vásároljon kiváló! Szerzett növekedése 182 kiderült, hogy kissé hosszúkás kabát boltba gond nélkül kicserélhető egy kisebb növekedés, küldés futár további költségek nélkül. Nagyon hálás a boltba, a szolgáltatás jó! Nagyon elégedett vásárlást!
A férjem volt Albione ügyfél sok éven át. Kellemes szövetek és fitt ruhák, és különösen az a tény, hogy tudjuk választani a kabát és nadrág öltöny különböző méretekben. De a minőség kiábrándító volt. Először is, a szövet megváltozott, elkezdtük használni olcsóbb, amely vonzza shurushki, a haj és így tovább. D. Aztán ott van némi baj teljes nadrág, szürke színben. Ők letörölte a lábak között 5-6 alkalommal öltözködés. Kék ruhák nem ez volt. És végül, nem varrni normális. további ›
Hordok Albion évben három, őszintén szólva nem értem a rossz véleménye a nadrágot. Mindenesetre, azt mondanám, hogy egy öltönyt viselt egy, legfeljebb két alkalommal hetente. Azok, akik azt írta, hogy a nadrágot megtörölte, így viselni egy ritka, de nem tudja zanashivat gyapjú.
Vettem egy pár ing. Hordom egy pár hónapig. Összességében póló jó: kényelmes, szép szövet, különösen nem gyűrődő. De van egy probléma: a kék kockás ing kék gomb egy hónap fárasztó elején otkolupyvatsya festeni gombokkal. Az érzés, hogy a gombok kézzel festett festett gyenge minőségű. Ennek eredményeként, az ing kezdte meg undorító annak a ténynek köszönhető, hogy szinte az összes gomb look „pogryzannymi”. Meg kellett tisztítani az összes gomb oldószeres festékek. A probléma megoldódott, de a minőség. további ›
Ez nem Olaszország, nem is közel, kezdjük ezzel. A telek nem tesz egy csekket, és felépüljön egy magánszemély. Azt javasoljuk, hogy nyissa ki a posta, és cselekmény hiánya átvételét. De hogyan bizonyítják, hogy a feladó a boltban, nem tudom. A vágott véleményem számos kérdést vet fel
Összeütközött kiváló szolgáltatást az üzletben Myakinino Vegas. Köszönjük, hogy az eladó egy jó kép a vőlegény. Emellett az a tény, hogy ő viselte az ő esküvő, és szinte bármilyen minden nap dolgozni! Nincs panasz. Minden jó szinten. Azt ajánlom!
Szerzett Albione öltönyt. A férj viselt ruha 3-szor már kikopott nadrág. Annak ellenére, hogy a viszonylag magas költségek, a cég egyáltalán nem törődnek a jó hírnevét. Azt mondták, hogy ez rossz viselni a férje. Még soha nem volt ilyen probléma, hogy vannak dolgok, becsmérel 1-2 alkalommal. Nem vásárolni dolgokat a márka. Nagyon sajnálom a pénzt!
Vásárolt 25/02/15, bevásárlóközpontokban a földes tengely st-Th ruha 38 m. P. Tettem. Ültem tökéletesen, de miután 3-szor használat csak 4-5 óra között, a lábak és a térd mögött, és pellet alakultak szövet elvékonyodott olyan mértékben, hogy csak a szakadás! És ez 38 tonna. P. Korábban volt egy öltönyt a vállalat már a minőség, és most - a horror. Az ezen az oldalon nincs jogi információit, és nincs hová küldeni a panaszt, és ki kell cserélni! Ne vásároljon ezt a márkát, válasszon valami mást, nem. további ›
Rendeltem egy öltönyt az online boltban, de tekintettel a bizonytalanság összegének stílus megrendelt szállítási 2 méretek, és később még elment dolgozni, és lefényképeztem a címkét az öltönye, hogy hordom a második évben, közzétett egy fotót a menedzser azt mondta, hogy az ilyen méretű és színű késleltetett, és várja a futár. Később újra kitérni, hogy az összes számot az azonos mennyiségű, azt mondta, hogy pontosan ugyanaz, bár. Ennek eredményeként, a szülés napján mondja nekem, hogy a méret a függőben lévő ruha nem, amire szükségem van (bár biztos, hogy. Következő ›
Rendeltem egy öltönyt. Én már a kapcsolatot, megállapodtak a szállítás, mint voltak kétségei méretű. Rendeltem 2 szerelvény. Ennek eredményeként ment dolgozni, és vett egy képet a méretét nézett ruhája ugyanaz a cég, és elküldte őket, azt mondták - elhalasztották, várjon szállítás. Többször megismételjük, pontosan, hogy a címke az azonos méretű, mint az említett - pontosan! Ennek eredményeként, a szülés napján értesítsen, hogy a méret a baleset késleltetett rossz és a mérete nem több! Egy jó, minőségi termék, hanem azért, mert. további ›
Találkoztam ezzel a márka a falu. Fekete Dirt divatház. Vettem az öröm és a habozás nélkül öltöny, t. Hogy. A tökéletes illeszkedés az ábra. Azonnal megjegyzem, hogy a sablon ideális sport a férfiak. De ahhoz, hogy viseljen öltönyt Albione megmutatta magát nem a legjobb kéz. A szövet (gyapjú) gyorsan vált, hogy világítsanak. Nagyon gyorsan, akkor - a 2, 5 hónap kezdett ragyogni ujjú, galléros, gallérját a mellkasán, és még nadrágot. Számomra ilyen gyors kopása szövet nagyon meglepő, és nem több. további ›