0, 4 mm PVC él a vas, mind saját kezűleg
Ma ismét megpróbálta ragasztó 0.4mm PVC él vas. Saját korábbi kísérletek kudarcot vallottak (előzőleg megolvasztott szélén ragasztó skukozhivaetsya még minimális hő szinten. Általában nem történt semmi). Mindezek alapján a kísérletek arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem lehetséges. Bevallom, tévedtem - köszönöm srácok - ők rábeszélt. Felvette egy másik vas - újabb és folytatta a kísérleteket.
Mivel a felhordó gép már nem, én úgy döntött, hogy a módszer alkalmazása a ragasztó melaminnal él közvetlenül a munkadarabon, amiről én is olvastam valahol a hatalmas interneten. A munka kellett a vas (vagy inkább kettő - lásd alább), őrlés brusochek (lehetőleg ne egy koptató, és egy filc túl villogás az alábbi képen), melamin szélén - bármilyen színű, élzáró (amit ragasztani) és egy fém vonalzó vagy egy olyan sokszög
Nagyobb hogy mindkét éle (a fénykép mutatja, hogy a PVC ragasztó nélkül, míg a melaminka okozott hővel réteg).Ahhoz, hogy indítsa el a munkadarab rögzítve van a munkapadon, előnyösen függőlegesen.
Ezt követően felvisszük egy darab melamin és sima széle forró vas (Hfokszabályozó tegye ki a második pozícióban).
Vasalt az egyik irányba, indítsa a mozgás a vas a többi, leszakítóéi, amíg a ragasztó lehűl.
Látjuk, hogy a ragasztó marad a munkadarabot.
Egy másik kép, intuitívabb. Látható, hogy a melamin ragasztószalag majdnem üres volt abban az időben, mint a munkadarab van jelen.
Most vágott egy darab a kívánt hosszúságú PVC-szalag (egy kis hagyományos tartalék)
Eleinte megpróbáltam ragasztani vissza a régi vas (ami előre menő) az eredmény siralmas. Él azonnal skukozhilas.
Aztán rátért a következő generációs vas (ami lenyomja a Tiffany), és állítsa be a minimum.
Él sáv jobbra tolódott, hogy a deformált darab nem feküdt a munkafelület és elkezdte lesimította ugyugom. Előrehaladás lassúbb a széle melamin.
Bemelegítés ugyanabban az irányban, indítsa el a mozgást a vas a visszatérő vezeték, simítás a szélén sávot, majd a tenyerét.
Többlet az végei tökéletesen alkalmas arra, hogy egy egyszerű ollóval.
A vágás pedig tökéletesen sík, és nem igényel további befejező. (De ha szükséges, lehet egy-két alkalommal shirknut ék finom csiszoló).
Túlnyúló vágására arcok detalku kívánatos, hogy vízszintesen. Személy szerint úgy érzem, hogy sokkal kényelmesebb. Ezek, mint abban az esetben, melamin, tökéletesen támadható egy fém vonalzó, hajtott szögben, amint az a fotó.
Szelet kap egy kicsit durva. Szükséges lenne, hogy zapolirovat.
Ez történik filc bárban, amely ferdén csinálni néhány mozdulattal széle mentén.Rátérve munkadarab találtam disbonds zónában. Nem kellemes, de nem végzetes.
Ismét vállaljuk vas és préselt 20-30 másodpercig unglued része.
Akkor változik a vasrúd a nemez, ami szintén nyomja neki, hogy a ragasztó lehűl.Az eredmény egy ragasztott PVC shkoy végén.
Ez a technika nagyon jó nagy részében, különösen akkor, ha a melamin él nem megfelelő, és kromochnik valamilyen okból nem elérhető. De idővel, ez elég drága.