12 Puzzle anyukák és apukák, az élet iskolája
Ha azt szeretnénk, hogy növekszik a jó gyerekek, költeni rájuk fele annyi pénzt, és kétszer annyi ideig.
Esther Selsdon
... Tudod mi a különbség aközött, hogy dicsérni egy fiú és egy lány?
Lányok nem kell dicsérni a nyilatkozatot. Ön hozza magával a lebomlását. Ha a lány dicséretet, amit tett: nagyon finom, nagyon szép - a végén van kialakítva, hogy a felismerés csak akkor jön el, hogy nekem a szolgáltatásokat. Elismerés jön hozzám csak azért, amit tettem. Megszünteti az elvet, hogy nő.
Egészséges dolog - én méltó a szeretet, mert én vagyok, mert én - okos, mert - a háziasszony, mert - az asszisztens, mert - a hercegnő, mert - Fairy a konyhában. Ez az, amikor egy nő egy egészséges lélek, mert jóváhagyja az ő természete, t. E. hogy kapok szeretetet, akkor csak meg kell maradni magukat. Ez az elv a lányok oktatáshoz. Ha elkezd neki dicséretet érdemi, azonnal elkezd gondolkodni: nagyon dicsérik nekem, hogy én csak szeretem a pénzt, akkor érdemes - szeretni fog.
Boys - teljesen az ellenkezője. Abszolút homlokegyenest. Moms szeretnek mondani: van nekem egy ilyen öröm, mint umnichka ilyen ember. Úgy tűnik, hogy jó legyen. Valójában csak akkor járulnak hozzá a bomlás a férfi, mert ő képzelődik, hogy ez önmagában is jó. Egy ember jó csak akkor, ha valami éri.
Ezért, hogy ösztönözzék a fiú, hogy ő jobb és boldognak éreztem a végén, meg kell beszélni érdemben: ez nagyon jól tette, nagyon jó, nagyon ügyesen. A fiú mindezen édes szavakat szükséges kisebb mértékben, mert a természet, hogy dolgozzon. Azt kell dicsérni azért, amit elért.
Ehelyett azt mondják: Zainka, nap - az idősebb fiúk nagyon fontos, hogy kimutatták a gépük készült Lego, minden bejövő vendégeket. Ez sokkal fontosabb, mint az összes „V”, „laponki”, „Zainka” ... „Nézd, mit tett, kitalálni, ki tette. Ez így van, azt tette Alyosha, ő az én fiam! „- ez sokkal több dicséretet, még ösztönzést a fiú.
Egy lány nem lesz jobb, ha ez a leves kezelni az egész területet. Csak úgy tudja, hogy kell upahatsya az életben, és a terület a takarmány levest. Nem érdemli meg soha szeretni, amíg az összes levest nem húzza. Itt van ő ötlete, és vízre történő kényszerleszállásra ...
A előadás R. Narushevich
Szeminárium Ruslan Narushevich „12 rejtvények anya és apa”:
A szeminárium feltárta
- A védelem elvei, köszönöm.
- A lényeg a gyermekek oktatását, az alapítvány, amely az önzetlenség
- 10 elveket a gyermekekkel kapcsolatos, tett egy nagy lengyel pedagógus Janusz Korczak
- Gyermekek kell, mint nekünk?
- A gyermekek saját alkotmányt
- Anger tisztátalanná az embert
- Hogyan lehet keresni önzetlenség?
- Négyféle gyermekek
- 12 hold jelei
- Miért gyerek nem akar együttműködni
- A különbség aközött, ahogyan a dicséret a fiú és a lány
- és így tovább
1. 10 parancsolat szülőknek
2. A gyermekek kell, mint nekünk?
3. Miért gyerekek nem felelnek meg az elvárásoknak a szülők?
4. Amikor a baba nem úgy néz ki, mint a szüleik
5. Mivel a bolygó befolyásolja a viselkedését a gyermek?