8 véleménye a magzati orvostudomány Center St. Petersburg g, 14 7. sor

A terhesség volt megfigyelhető, és mindent megtett, és az ultrahangos szűrések központjában magzati orvostudomány Nekrasov Catherine Sergeyevna. Felvette őt nyugodtan Weeks 2. Egy ideig úgy volt elfoglalva, de a választás még mindig. Azt már nem működik, és elvileg, vezetni bármikor. Ha dolgozol, akkor valószínűleg szükség van, hogy egy találkozót elején.

Mindkét terhesség ultrahang végeztek, csak Catherine Sergeyevna Nekrasov a CIP. Az első alkalommal vették fel a javaslatot, és azt követően, hogy ő készen áll, hogy ajánlom. Egy jó orvos néz alaposan megmagyarázza és dekódolja az adatokat. El sem tudom képzelni, hogyan lehet egyszerűen folytatni a baba, ha nem bízik benne, és az egészsége.

A férjem és én maradtam a Center for magzati orvostudomány több okból is. Először is, a felszereltség szintje (akkor 4D ultrahang tenni), másrészt a jelenléte minden szakértő egy helyen (a tervezési szakaszban, már átvizsgált itt és most már, hogy terhes, néztem ugyanezek az orvosok - nőgyógyász, uzist, genetikus). Harmadszor, akkor lehet, hogy neizvazivny tesztet, ha a szűrés észleli magas kockázatot. M. b. valaki nem olyan fontos, és ez egy fontos mutatója a számunkra. Ezt. további ›

Terhes lesz, és állva a számla meg a kijelzőn, rögtön rájöttem, hogy az USA-ban fog tenni a normális szív, nem 5 perc alatt (ami valójában nem mond semmit a kijelzőn). Úgy döntöttem, hogy menjen a Center for magzati orvostudomány ág Oskolkova orvos. Tetszett, hogy mindent megmagyarázni, nagy részletességgel, ne próbálja előírni valami extra, van még meggyőzni, hogy várjon egy hétig kell csinálni a szűrés az optimális időpontban. Munkájukat nagyon szakszerűen, ugyanakkor nem emelte az árait.

Hosszú megengesztel férje, hogy menne tenni ultrahang magánklinikák, hanem az LCD. Az is nagyon fontos a terhesség alatt, hogy bízik a jövőben gyermeke egészsége miatt. Az LCD-n, azt mondták nekem, nézd 5-10 percig, ne mondd semmit, és mindent ... A végén, ő beleegyezett, és elmentem a Center for magzati orvostudomány. Ott készült Uzi Porozova (PhD!). A gyümölcs tanulmányozta nagyon óvatosan, és ami a legfontosabb a beavatkozás után, azt mondták -, hogy minden rendben van a baba!

Köszönöm szépen. Csodálatos orvosok, udvarias és barátságos személyzet. Nagyon tetszett a központban magzati orvostudomány. Örülök az új belső tér. De a legfontosabb dolog, persze, szakemberek: ha egyszer megérted, hogy te és én beszélek képességeit.

Kapcsolódó cikkek