35. fejezet - kék vér

Ebéd érdekében adományokat gyűjtsön a megőrzése Central Park volt az egyik legfontosabb esemény a naptárban közéletének Cordelia. Az ebédet rendezett a bálteremben a „Plaza” és az érkezés a Schuyler már javában folyik. Azt is megjegyezték, a regisztrációs pultnál, és körülnézett a teremben, megtalálta a nagymama ül a központban, két jól megőrzött hírességek a tavalyi.

- Az unokám Schuyler - bemutatta Cordelia, büszkén nézi a szomszédok.

Schuyler udvariasan megcsókolta nagymama az arcát, aztán leült az asztalhoz, eltávolítja a székéből programot.

Ez az éves vacsora biztosított jelentős összeget a fenntartó a park, és gondoskodjunk róla. Mert a Kék vér volt, majdnem egy becsületbeli ügy. Hogy tartozott létrehozásának gondolatát közepén New York oázis a természet, mint egy emlékeztetőt a kert, ahol már hajtott a közelmúltban. Schuyler tanult az arca sok hölgy és közéleti részvétel a bizottság ülésein, de most siklott asztalról asztalra, üdvözlő vendégeket.

- Cordelia ... mi Croatan? - Schuyler kérdezte kiékelődési cserébe pletyka.

Az asztalnál, csönd volt. Néhány VIP-ek, és felvonta a szemöldökét, felé nézett Schuyler és nagymamája.

Cordelia megborzongott, és morzsolódik roll, ami csak úgy a felére csökken.

- Ez nem a megfelelő hely vagy idő erre, - mondta csendesen.

- Tudom, hogy tudod. Láttuk ezt a szót az egyik könyvet a raktárban. Vannak állt egy darab kezdőbetűit. Cordelia, tudnom kell, - suttogta hevesen Schuyler.

A dobogóra, a polgármester megköszönte a hölgyek emberbarátok nagylelkű adományokat és erőfeszítéseit, hogy megőrizzék a szépség és az eredetiség a Central Park. Hallottam taps, és fedő alatt e zaj Cordelia csattant unokája kérdéseket:

- Most már nem. Én ültettem akkor majd, de ne merj engem zavarba a recepción.

A következő órában, Schuyler ült komor, szedés csirkemell fűszerekkel, feküdt a tányérján, és hallgat egy végtelenített sorozat hangszórók, aki leírta, milyen innovációk és fejlesztéseket tervez a parkban a közeljövőben. Aztán ott volt a diavetítés egy új kiállítás a festmények és bemutatása a közelgő helyreállítása a kút „Bethesda”.

Végül, miután a bemutatása ajándékcsomagok, Schuyler nagyanyjával elrejtette a kíváncsi fülek az ősi limuzin Cordelia. A sofőr volt Julius, és most Schuyler kaphat választ a kérdésekre.

- Szóval találtam egy naplót Catherine. Igen, hagytam ott ezek kezdőbetűi, bárki találta őket. Nem tudtam, hogy maga lesz - némi meglepetéssel Cordelia vallotta.

- Nem én. Igazából találtam egy naplót Oliver Hazard Perry.

- Ó, Oliver. Egy nagyon kedves fiú. És mivel a kiváló család - a vörös vértestek, természetesen.

- Ne menj el a témában. Mi a Croatan?

Cordelia emelte a poharat, amely elválasztja az utasteret a vezetőülésből. Amikor kiderült, hogy szorosan lezárva, nagymama, homlokráncolva fordult Schuyler.

- Mit fogok mondani, tilos. Bizottság megvétózta a kérdést. Azt is megpróbálták kitörölni a mi emlékeit.

- Miért? - Schuyler kérték, kinézett az ablakon át a város.

Ismét volt egy felhős napon, és úgy tűnt, hogy Manhattan bujkál a nedves köd, kísérteties és fenséges.

- Amint azt már említettük, az idők változnak. Régi szokások eltűnnek. Azok, akik a hatalom nem hisznek. Még a nő, aki írta ezt a naplót, lehet megtagadta a szavai. Mert túlságosan veszélyes lenne elismerni az ilyen félelmek.

- Honnan tudod, milyen érzés? - Schuyler kérték.

- Csak azért, mert én írtam. Ez a naplóm.

- Te - Kathryn Carver? - csodálkozott a lány.

- Igen. Tisztán emlékszem a település Plymouth, mintha ez történt tegnap. Ez egy szörnyű utazás. - Megborzongott. - És ezt követte egy még szörnyűbb télen.

- Miért? Mi történt?

- Croatan - Cordelia felsóhajtott. - Ez egy régi szó. Ez azt jelenti, "Silver Blood".

- Azt mondta, a történet Exile?

A kocsi lassan Fifth Avenue. Mivel a rossz időjárás az utcán kevesen voltak: irodai futárok sietve az üzleti, egy csomó turista harapós kamerák, és még néhány ember próbál futtatni a boltba, és ne legyen nedves.

- Amikor az Úr megdöntötte Lucifer és a sötét a mennyei angyalok, mint a büntetés bűneikért, voltunk káromkodva ítélve, hogy vezessen egy halhatatlan élet a Földön. Itt van a vámpírok, és a túlélés érdekében, mi szükség van az emberi vér, - mormolta Cordelia.

- Ez minden, azt mondták, a bizottság ülésein.

- De az a részed rejtett. Kiveszik a hivatalos nyilvántartás.

Cordelia nem válaszolt. Ehelyett beszélt monoton hangon, mintha idézve memória egy könyv:

- hajnalán a történelem, Lucifer, és egy kis maroknyi hűséges követői elszakadtak a többit. Elutasították Isten és megvetően kezelik a büntetést rótt rájuk. Nem akarták, hogy újra felfedezzük a kegyelmet az Úr. Nem hittek a vámpírok kód.

- Miért? - Schuyler kérdezte újra, amíg az autó egy lámpánál.

Most ők voltak a Sixth Avenue között felhőkarcolók, irodaházak a vállalatok, akiknek a neve volt írva a homlokzatokon. "McGraw-Hill". "Simon & Schuster". "Time Warner". TV képe „Morgan Stanley” épület közvetíteni a legfrissebb tőzsdei híreket.

- Azért, mert nem akarja, hogy lakjanak a mit a törvényeket. Ők voltak önfejű és arrogáns és a földön viselkedik ugyanúgy, mint a mennyben. Lucifer és vámpírok felfedezték, hogy tartja a szent tisztelete a többi vámpír, és nem az emberek ad további teljesítmény. Mint tudod, egy szent csók - ez szopás a vért, hogy a vámpír csinál kapcsolatban az ember annak érdekében, hogy hatalomra. The Vampire Code tilos a szent csók más tagjai a Blue Bloods. De ez az, amit ment keresztül Lucifer és vámpírok. Elkezdték felvenni a kék vér teljes szórás.

- Úgy érted ...

- Igen. Isznak, amíg el nem szívják nagyon életerő a lények. Bár nem elnyelik a kék vámpír vér és az emlékeit.

- De miért? És aztán mi történt?

- Ennek eredményeként az abszorpciós életerő Blue Blood of Lucifer és vámpírok lett ezüst. Ők nyertek az ezüst vért. Croatan. Ez azt jelenti, „utálatos”. Ők őrült, mert a fejében az egyes él a vámpír beállítva. Hatalmuk ezerszer nagyobb, mint a Blue Bloods. Emléküket számtalan. Ez az ördög emberi alakban, az ördögök, akik járják köztünk vannak mindenhol és sehol.

Míg Cordelia azt mondta, hogy balra Sixth Avenue Seventh és városi táj ismét megváltozott. Schuyler látta Carnegie Hall, közel a jegypénztár egy sorban több ember, elrejti az eső napernyők alatt.

- Évezredek Devils Silver Bloods levadászta, megölték és felfalták kék vér. Betörtek a Vampire kód, közvetlenül érintve az emberi ügyekben, és megszerezzük a hatalmat az emberi világban. Voltak megállíthatatlan. De képviselői a Blue Bloods soha nem küzdött velük. Ez volt az egyetlen módja annak, hogy túlélje. Az utolsó nagy háború között a kék és ezüst Bloods véget ért bukása előtt a Római Birodalom, amikor a Blue Bloods sikerült megdönteni Caligula, erős és ravasz vámpír Silver Blood. Veresége után Caligula évszázadok képviselői Blue Bloods békésen éltek Európában.

- Akkor miért vagyunk költözött Amerikába? - Schuyler kérte a limuzin megállt a Nyolcadik sugárút.

- Mert mi aggasztja a vallási üldözés kezdődött a tizenhetedik században. Ezért ezerhatszáz huszadik évben távozott a „Mayflower” az új világ a puritánok, remélve, hogy békét talál egy új kontinens.

- De nem volt béke? - Schuyler kérték, emlékezve Katherine blog.

- Nem volt - bólintott Cordelia, a szeme csukva. - Azt találtuk, hogy Roanoke elpusztult. Mindazok, akik ott éltek, nem voltak ott. Az Új Világ ez is egy Silver Blood. De ez még nem volt a legrosszabb.

- Mivel a gyilkosságok újra kezdte. Plymouth. Ifjúsági elpusztultak. Lot. Kék vér csak lepte meg a naplemente, az átmenet során az emberi forma az igazi vámpír természet. Számunkra ez az idő a legnagyobb biztonsági rés. Bár nem sikerül emlékeink, nem tudjuk, hogy az erejét. Gyengék vagyunk, tudjuk manipulálni és irányítani, és a végén, Silver Blood Devils is elnyel minket.

Ezek áthajtott a West Side Highway már a csillogó új épületek a folyó felé, Riverside Park.

- Vannak, akik úgy vélik, hogy nem volt hajlandó a hibás a Silver Bloods. Nem akarták, hogy mit volna az orra, ragaszkodva ahhoz, hogy az elnyelt valaha is visszatér. Vakon tagadta a fenyegetést. Néhány évvel később a gyilkosságok megállt. Évek teltek el, nem történt semmi. Ezután századok és még mindig semmi. Ezüst Bloods vált egy mítosz, egy legenda, vált egy régi mese. Képviselői Blue Bloods szerzett vagyon Amerikában, befolyást és a társadalomban elfoglalt, és végül a legtöbben már teljesen feledésbe merült a Silver Bloods.

- De hogyan? Hogyan tudnánk elfelejteni valami olyan fontos?

- Mi lett önelégült és makacs. Tagadás - erős a kísértés: a jelen idő nem említik a vér Silver teljesen megszabadította a történelem könyveket. Ma Blue Bloods vámpír nem hiszem, hogy van valaki, erősebb, mint ők a világon. Vanity nem teszi lehetővé számukra, hogy bevallani.

Schuyler megrázta a fejét, próbál talpra állni a sokk.

- Azok, akik ezután a többieknek, és ragaszkodott hozzá, továbbra is éberséget, már kizárták a Tanács és most már nem kell semmilyen hatóság a bizottság. Senki sem hallgat minket. Senki sem hallgat minket alapítása óta a városban. Aztán megpróbáltam tenni valamit, de nem voltam elég erős ahhoz, hogy átvegye.

- John megpróbálta felemelni a riasztás - tette Schuyler emlékezett blog bejegyzéseket. - A férje.

- Még ha Croatan megöli a gyerekek?

- szerint a Charles, ez nem bizonyított.

- De Jack azt mondta, hogy az összes vér kifutott Aggie, valamint a másik két, amelyek megtalálhatók előtt. Úgy kellett lenyelni Silver Blood!

Részletek Cordelia komor volt.

- Igen, én is feltételezhető. De senki sem hallgatja a szavakat az öregasszony, aki elveszítette majdnem mindent, amit kellett. Sohasem hittem, hogy a Silver Blood teljesen eltűnt. Mindig azt hittem, ők csak bujkál, figyel és vár, amíg eljön az ideje, hogy visszatérjen.

- Úgy tűnik, eljött. Ez az egyetlen magyarázat! - Schuyler felvette. - De a rendőrség letartóztatta a barátom Dylan. Nem tudott csinálni! Dylan - férfi. Elvitték tegnap.

- Hallottam, hogy a hivatalos halálok - túladagolása gyógyszerek. Legalábbis nekem úgy tűnt, hogy ez így határozott a bizottság.

- Igaz, mi nem, és most azt mondják, hogy Aggie megfojtották.

- Bizonyos értelemben ez igaz - motyogta Cordelia.

- Meg kell, hogy segítsen nekünk. Honnan tudjuk, hogy ki tartozik a Silver Blood? Miért vannak itt? Hol vannak? Hogyan találjuk meg őket?

- Valami felébreszteni őket. Valaki kikötő őket. Bárki tudjuk, lehet, hogy az egyik közülük. Ezüst Bloods álcázott kék, lehet köztünk. Annak érdekében, hogy kapcsolja be a Blue vér Silver, szüksége van egy csomó időt. Úgy vélem, hogy néhány erős vámpír Silver Blood visszatért, és elindul, hogy megszerezzék az új követők magukat.

- Akkor mit csináljunk? - Schuyler kérték, amikor a gép gurult a saját utcán.

- Tudod, hogy most a Silver Bloods, és legalább tudod, hogy mi folyik itt. Akkor készülj.

- Van egy pont. Megállapította az anyád. Ezüst Bloods még mindig kötődik a törvények az eget és a szent beszédet.

A többi suttogta a fülébe Schuyler.

A limuzin megállt a ház előtt, és Cordelia kijött a járdára.

- Több ez alkalommal nem fogok mondani semmit. Én nem sérti meg a kódot, mondom a történetet. Ami ezt a problémát, amit említett, akkor sajnálom, de akkor meg kell beszélni Charles Force. Ő az egyetlen, aki segíthet most a barátod.

Kapcsolódó cikkek