14 értékelés alapján körülbelül vertihvost át Pavlovskaya Sloboda a
Felvettem a macska az utcán, és terhes volt. A kilátásba helyezett kiscicák megfulladni nem mosolyogni, és így lenne probléma, mint a színe a macska egyszerű rövidszőrű szürke bálna, anélkül, hogy kizárólagosságot. Tehát amint rájöttem, hogy van egy terhesség szenvedett egy macska műtét a klinikán. Ahhoz, hogy azonnal szakítsa meg és fertőtlenítse. Én műveletek Chernikov Alexandra Nikolaevna. Minden jó! Cat oklemalas gyorsan érzéstelenítés nélkül, minden kiszáradt és gyógyult ízületi problémákat. további ›
Tegnap este kellett hívni az állatorvosi ellátás Pavlovskaya Sloboda, mint egy macska harc sérült lábra és a szemek! Az orvos nagyon illetékes, megérkezett gyorsan és berendezések. Ma a farkú sokkal jobb! Köszönjük!
Szeretném kifejezni mély hálámat az állatorvoshoz. egy orvos a klinikán a Pavlovskaya Sloboda, az időben és az illetékes nyújtott segítség a kutyám (egy művelet, hogy távolítsa el a gyulladt méh). A lány már súlyos állapotban, azaz a. In. Sajnos, ez sokáig kezelték bronchitis egy állatorvos, aki él, nem messze tőlünk. Amikor rájöttünk, hogy minden elromlik, akkor kellett sürgősen menjen a klinikára, és ennek eredményeként - a műveletet. Eddig már eltávolították a varratokat, és a kutya jó érzés! Köszönöm, és azt ajánlom.
Nagyon tetszett a klinikán OPALIKHA, udvarias, figyelmes és felelős orvos. Mentett kutyám! Ezt megelőzően alkalmazott egyéb klinikák, de a diagnózist nem tudtak elérni. Megvizsgáltam én Glasha mért hőmérséklet, meghallgatta, mi a baj, nem ultrahang. A diagnózis a gennyes méhgyulladás. Megcsináltuk csepegtető, injekciók, majd működtetni egy napon belül vitt haza egy szórakoztató és jó étvágyat!)) Egy másik plusz ez klinika kutya tartottuk egy külön szobában, és nem egy ketrecben. Nagyon köszönöm, hogy az én Glashechku Dr. Valentina Chernyshova!
Köszönöm szépen az energiatakarékosság Éva dalmatinki amikor a gyomor csavarodást. Sürgősségi műtétet az éjszaka folyamán nem Alina Fedorinova és asszisztens Anya. Elképesztő, szakemberek, akik törődnek az állatok és a tulajdonosok. Az orvosok és a betegek a klinikán Vertihvost mozgókép van szükség.
Gyönyörű klinika, vétel, csodálatos és fontos, gondoskodó orvosok. Lehetőséget, hogy elhagyja az állat kórházi felügyelete alatt egy orvos egy másik nagy plusz. Clinic javasoljuk, barátok, és mi nem csalódtunk. Köszönöm az orvosok! Külön köszönet Alina Fedorinova Gennadevne.
Nagyon tisztességes klinika illetékes orvosok. Éjjel-nappal dolgozik, és hagyja el a házat (a macskám sterilizálás vette magát mintegy üzemeltetett kórházban eltúlzott és hazatért a biztonságos és egészséges). Van egy gyógyszertár. Röviden, én ajánlást 1000% csak „Vertihvost”.