12. Az ok, amiért szeretem a gyömbért macska Kuzyu, vörös macska

Igen! Azt voskhitetelen!

Szeretem a gyömbér macska Kuzyu! A bajuszos macska - a legjobb barátja. Van még egy nagy szám a téma, aranyos és szép, akkor is, ha nem volt szőnyeg, ami a húgom ismétli után az énekes, akkor még jobb lenne! A macskám szereti a hip-hop! By the way, olvassa el a cikket: 12 érdekes tény a házimacska. Jó volt, hogy a macskám - otthon, és nem tudja, mi a bolhák és tetvek. Tetvek - a kellemetlen jelenség az emberek, a javára, hogy a modern orvostudomány megtalálta a módját, hogy megszabaduljon tőlük meglehetősen sikeresen.

Ma gondolta, hogy én szeretem őt drága macska gyömbér? Hatalmas csoda ryzhulyu? Szóval, mit Szeretem a gyömbér macska Kuzyu?

12 ok, amiért szeretem a gyömbért macska Kuzyu

1. Saját vörös macska bolyhos, puha tapintású. Jó, hogy simogatni, nyomja össze, és gyúrjuk finoman, mikor kell csinálni egy speciális „murlykatelnoe” hangulat.
  2. Saját vörös macska szép, kellemes a szemnek. Feküdt a puha kanapén fejjel lábak, alvás, és mosolyogva, mintha egy álomban. Minden benne van szép, jó és szép. Macskák - harmonikus lény. Jók a valóságban, és a fényképeket. Ha tudták megvalósítani, hogy a tükörben a saját képet, akkor nem lesz képes elszakítani magát távol a szem, valószínűleg, különösen kecses macska! ))

Mama! Get hogy a tigris le rólam!

Mindig jönnek ki jól a fényképeken.
  • Saját vörös macska felvidít. Akkor nézd meg, és már szeretné mosolyogni.
  • Csodálatos a macskám gyömbér csendes, nem fecsegett titkok és rejtélyek, hogy bízzon benne.
  • Mindig ott van. Kuzma ott, amikor sírni, ha nevetek, és amikor énekelek, ez igaz, akkor elkezd nyávog aggódva, nem érti, hogy jön a fő macska furcsa.

Gyerünk, bébi, menj haza!

• Szeret bármilyen formában, hangulat és állapot. Nem érdekli, hogy hogyan nézek ki és hány kilogramm mérjük. Ő szeret engem, ami vagyok.
  • Hálás és készséges.

Ó, mennyire szeretnék odabújik!

• Ő dorombol tökéletesen.
  • Szüksége van a jelenlétemben mindig ez történik velem, egyik szobából a másikba, a szemébe nézett, és szomorú, ha nem figyel a gyömbér macska, mert esetükben az interneten.
  • Szép, szép.
  • Szeretem a boldog állapot. Ez aki tudja, hogyan kell élvezni az életet, akik csak szeretnek élni ebben a széles világban, és nem a harc a túlélésért, létük. A felhasználók képesek élni egymás után, és nem „túlélni”. Kuzma képes örvendezni, és boldog. Élni egy buddhista állam az „itt és most”, amelyben az emberek hajlamosak arra, hogy csak egy pár pillanatra. A boldogság, amit oly ingatag, itt van, de ez nem történt meg, és a helyére a folyamatos szorongás és érzések fészket, és kisonki képesek megtenni. Mi drága mancsok.
  • Szeretem a gyömbér macska csak mi ez! És ez azt! És én is! Alvás, a piros bolyhos méz, én pedig a máj, amíg főtt, így voltak, és továbbra is boldog és bolyhos!
  • 12. Az ok, amiért szeretem a gyömbért macska Kuzyu, vörös macska

És, hogy szereted a kutyák és a macskák? Hogy életed óta megváltozott povyalenie állat?

Kapcsolódó cikkek