12. Az ok, amiért szeretem a gyömbért macska Kuzyu, vörös macska
Igen! Azt voskhitetelen!
Szeretem a gyömbér macska Kuzyu! A bajuszos macska - a legjobb barátja. Van még egy nagy szám a téma, aranyos és szép, akkor is, ha nem volt szőnyeg, ami a húgom ismétli után az énekes, akkor még jobb lenne! A macskám szereti a hip-hop! By the way, olvassa el a cikket: 12 érdekes tény a házimacska. Jó volt, hogy a macskám - otthon, és nem tudja, mi a bolhák és tetvek. Tetvek - a kellemetlen jelenség az emberek, a javára, hogy a modern orvostudomány megtalálta a módját, hogy megszabaduljon tőlük meglehetősen sikeresen.
Ma gondolta, hogy én szeretem őt drága macska gyömbér? Hatalmas csoda ryzhulyu? Szóval, mit Szeretem a gyömbér macska Kuzyu?
12 ok, amiért szeretem a gyömbért macska Kuzyu
- Saját vörös macska bolyhos, puha tapintású. Jó, hogy simogatni, nyomja össze, és gyúrjuk finoman, mikor kell csinálni egy speciális „murlykatelnoe” hangulat.
- Saját vörös macska szép, kellemes a szemnek. Feküdt a puha kanapén fejjel lábak, alvás, és mosolyogva, mintha egy álomban. Minden benne van szép, jó és szép. Macskák - harmonikus lény. Jók a valóságban, és a fényképeket. Ha tudták megvalósítani, hogy a tükörben a saját képet, akkor nem lesz képes elszakítani magát távol a szem, valószínűleg, különösen kecses macska! ))
Mama! Get hogy a tigris le rólam!
Mindig jönnek ki jól a fényképeken.Gyerünk, bébi, menj haza!
Ó, mennyire szeretnék odabújik!
És, hogy szereted a kutyák és a macskák? Hogy életed óta megváltozott povyalenie állat?