9 értékelés alapján körülbelül Yunident Moszkva, Mitino, Baryshiha utca 20

Tettem implantátumok Mitino Yunident. A rendszergazdák kellemes beszélni, együtt ortopéd sebész, és kidolgozott egy akciótervet. Minden pont megállapított Salbanov sebész, utónév nem emlékszik. Azt is kezdtem megérteni egy kicsit, hogy a művelet, és milyen lépéseket vár rám. Tisztelet és tisztelet a sebész és ortopéd is, nem emlékszem a nevére.

Szeretnék köszönetet mondani a sebész-implantológus Solbanova Yusup Magomedovich. Én 30 éves, szembesül egy ilyen probléma, mivel a rosszul eltávolított fogat állami klinikán folytatta szövődmények, balra a csont. Foglalkozott a fogászatban, és azt mondta, hogy két csavar implantátum ezen a területen nem lehetséges, mert egy csomó idegek, tele van következményei. Telt vagyok a klinikán. Mitino „Yunident”, és jött az orvoshoz konzultációra Salbanovu, vett egy képet, és elküldte a további diagnózist követően végzett számítások és azt mondta. további ›

A kurzus befejezése után a kezelés és protézisek klinika Yunident Dentistry, szeretném kifejezni hálámat a tiszta és jól összehangolt munkája az egész csapat. Különösen Olga Tosic és Pavel Gennadievich Sysoev a szakmaiság, gyors és jó munkát, a megértés és a részvétel. Köszönöm szépen! Örömmel fogom ajánlani a barátok és ismerősök Yunident Fogorvosi rendelő.

Nasty érzés, miután meglátogatta a fogászat „Yunident” az utcán. Baryshiha. Hacsaturján Victoria Y. nem orvos, hanem egy paródia. félig képzett személyzet. A terapeuta nem emlékszem a nevére pontosan, Laura, fogat keményedik meg, hogy sürgősen perelechivala. Több van benne, mint egy láb!

Sharaga még mindig ugyanaz. Jött a gyermek fogadásának a kijelölt időben. Tartott két órán keresztül. Ezalatt az idő alatt, csak tettek egy képet egy foga, és megvitassák a kezelési tervet. Ezután az orvos Sukhov visszavonult egy órát, és elkezdte kezelni egy másik beteget. Ez az egész órát egy gyermek töltött az irodában álló helyzetben egy székre. Egyedül egy szobában anélkül, orvosok és ápolók. Administrator Anzhelika Aztán elmagyarázta, hogy a lány, aki később jött, nem volt probléma, és az orvos úgy döntött, hogy kezelni vele. Meg kellett kezelni hosszú. Két órával később elhagyta, így. további ›

Kapcsolódó cikkek