24 Az első rugóstagok

Szia) nem is olyan régen, amikor én voltam a kerékcsapágy a műhelyben mi történt a diagnózis felfüggesztés, és azt mondta, hogy itt az ideje változtatni az állvány (Tudtam, hogy meg kell változtatni róluk, mert folyt) kell változtatni a labdát, és a kormánymű ötletek, lassan kezdtek vásárolni, vettem egy első golyó és tippeket, később kezdte keresni az állvány, ha nem kérte mindenütt a környéken arra kérték, 6 rubelt. Egyik este úgy döntött, hogy nézd meg a helyszínek, hogy mit és mennyit szállítás, 1db találtunk 2250re) megrendelt jobb az ünnepek előtt, és jöttek csak ezen a héten. Kinevezett maguknak nap X)) helyett minden, és ez volt a péntek, és ez azért van, mert szombaton mehetsz aludni, és nem összeomlás) jött haza iskola után, még egyszer étkezett autó a garázsban, és elkezdte szétszedni. Eltávolítása után a kerekek lazítani kezdte a labdát, és íme, ott zaklopana labdát rychagom.dumayu rendben füge vele, elment a másik (tanul, mint egy szerelő, és apja sofőrként egész életében, hogy úgy mondjam úgynevezett hozzáértő ember) mondta azt, hogy mit kell csinálni nekem megváltoztatni őket, vagy sem, hogy húzza a labdát, de kiderül, hogy megy és megy) azonos szemetet és borravalót ... (például, hogy mi az állomáson azt mondják, hogy a változás), majd bement az üzleti állvány, három változott 1 talán egy óra)) foglalkozott che a mit és hogyan kell ... Miután elmentek, és otthagyott 1 1 a gép) a következő állványok megváltozott ódákat n az erő 30 perc)
És ma ez volt a szombat és bementek a városba, hogy nem összeomlás, tett egy gyors 20-30 perces, és még kevésbé ...

--állványok ára együtt szállítás 5000R
--950r összeomlás
--WA 40 120R
--Keresés 500R
És most el, mivel ezek szegecselt együtt a kar, és nézte honlapok végez ténylegesen eladott együtt egy kart, hogy ezek nem adnak vissza a piacra, vagy jön az idejüket csak vágni rúdjait és minden?)

Csakúgy, mint kapcsolt szűrő))

Futott: 93360 km

Csak a regisztrált felhasználók vehetnek részt a vitában is.

a labdát a bal, fúrva, új gyalogos csavarokkal egyszerre, csak meghúzni, semmi extra nem volt, mint a

prompt nem pillére

Nem vagyok egy szám bral.zakazyval nawww.ital-parts.ru

Hány natív áll a hulladék?

93360 front, még mindig megy a hátsó, amíg folyt csak jobb)

Ez jó! Voltam a 11.000. Még lovagolni és lovagolni eszközökkel. A hátsó lengéscsillapítók ugyanolyan állványt.

Mint álljon túl

Első felfüggesztés -független, rugós, hidraulikus felfüggesztés szárak és stabilizátor torziós típusú.
Hátsó felfüggesztés - félig független csavarrugókkal, hidraulikus lengéscsillapítók és stabilizáló torziós típusú bukócső

Az összeomlás az autó nem csak talpig! Cseréje után az állványok nem kell menni, hogy összeomlott az orr!

Meg kellett, mert ha tesz az jobb-bal kerék, jobb lehet tekinteni, mint egy sor, hogy a megfelelő ... és az utolsó nyári gumik, téli és enni.

Kapcsolódó cikkek