5 Fogyás titkai
Az „élő egészséges” Elena Malysheva. életről
1. Az a személy úgy érzi, éhes, amikor a gyomor üres. Ezért tölti a gyomrot éhezés halad, míg a gyomor, mint te benne „hely”. Ha kitölti a gyomor vízzel lehet fogyni, és megakadályozzák a hólyag.
2. Van reggeli személy nagyon fontos. Ez az étel számunkra energia a nap. Ki indulges a reggeli valószínűleg enni este, és vegye fel súlyt.
3. Az a személy úgy érzi, őrült éhségérzetet, amikor csökkentette a vércukorszintet. Ahhoz, hogy a glükóz szintje már állandó szinten, szükség van minden 1,5-2 óra nassolás.
4. A jó alvás leptin aktiválja az enzimet. Az elégtelen szintje leptin személy állandóan éhes.
5. A vacsora után hasznos, hogy nem minden a testmozgás. Ez segít megszabadulni a plusz kalóriákat.
- VKontakte
- forma oldalon
Lányok, fogyni egy hét alatt 5 kg-os igazi. Van egy sport + „A természeténél fogva gondoskodik rólad” - kopleks fogyókúra. Tömeg nem növeli hat hónapon belül.
fogadtatás
Találtam egy cikket a folyadék gesztenye döntött, hogy megpróbálja 16 napig, ő indult 9kg. Akkor olvasd el a cikket az interneten:
hudeem ***. ru
Hány emlékszik, mindig tele volt, én nagyon aggódik, mert ezt, és nem tud fogyni. Nemrég rábukkantam az interneten információt Goji és csodálatos tulajdonságokkal, hogy azok a szervezetben. Azt hallottam, hogy Guzeeva olyan vékony, mint 20 kg. Bár. nézett rám, én is, legalább 20 kell, hogy lefogy. Rendeltem a bogyókat, majd elkezdte őket, ahogy írtam (akár tiszta formában, akár formájában húsleves). Az első hét folyamán elvesztette 7 kg! Ugyanakkor, a diéta ismerős volt. A 2. és 3. hét maradt még 15 kg, én először nem akarta elhinni, de tényleg. Elkezdtem nézni az embereket, ami örökre. Ez adott nekem több ösztönzést! Ott már befolyásolta a mentális hozzáállás. Ennek eredményeként sikerült dobni 23 kg! Vedd Guzeeva megverték és hamarosan férjhez megyek, ott van ez.
Nem tudom, hogy bárki, én legjobban segíteni látogató központban, ami lehetőséget teremt egyensúlyt th diéta. Pihenjen a test és lélek a napi nyüzsgést - ez szuper! A javasolt menü üdülőhely majd lefordítja a házat. 10 nap - 1,5 kg. Egyszerű! =) És mégis finom és egészséges!