4 tipp, hogy hogyan lehet megszabadulni a halálfélelem
Egy nap a barátom azt mondta, hogy a legtöbb lidérces gyermekkori emlékek lett nagymama temetésén.
Meghalt teljesen váratlanul és tizenkét éves kislány, először szembesül a veszteség egy szeretett - úgy érezte, a halálfélelem. pánikrohamok, amelyek esetenként emlékeztessem magam a mai napig.
Girlfriend hibáztatja a szülők, hogy tették a felkészületlen a baba olyan közel a halálhoz, és azt akarja, hogy legyőzni a félelmet.
Megszabadulni a halálfélelem, vagy 4 ok, amiért félni a haláltól!
Vegyünk-e vagy sem?
Pszichológusok még nem egyeztek meg arról, hogy a gyermekeket a temetésre, még a nemes céllal, hogy búcsút a szeretett egy szükség.
Már régóta támogatja az elmélet, hogy nem szükséges, hogy a gyermek, különösen a kis, mint a stressz, amíg meg nem hallotta a történetet Olga, egy másik barátnője.
A nagyanyja él egy kis faluban, ahol mindenki ismeri egymást, és minden az ünnepek Olya töltött ott.
A medián életkor messze fiatal, és egyértelmű, hogy néha a népesség csökkent.
Gyermek nem titkolta, hogy meghalt, például egy szomszéd, magukkal vitték a temetésre, és még vonzott a rituálék.
Minden barátai tudták, hogy egy rejtett minden nagymama tartott zsebkendők és szalvéták a „halál”, hogy a gyerekek már kevesebb gond.
Olga azt mondja, hogy nem fóbiák ő nem alakult ki, hanem éppen ellenkezőleg, ez a tapasztalat segítettek filozófiai hozzáállás halálra, mint valami elkerülhetetlen.
Ezt követően, azt gondoltam, hogy mivel gyakran provokálja horror egy idős nő a kaszát, és jött néhány meglepő következtetéseket.
Mi vagy te valójában félnek, és hogyan lehet megszabadulni a halálfélelem fog tanulni ezt a cikket.
Úgy gondolom, hogy a legtöbb ember nem fél a haláltól, és az eseményeket, amelyek kapcsolatban vannak vele.
Azonosítottam a leggyakoribb.
Beauty attól tartanak, hogy ősz haj, ráncok és a felesleges kilogrammot, és eltorzítják nem vonzó a szemében a férfiak.
A férfiak félnek a veszteség a férfi erő és gyengeség.
Öregedés fóbia tovább bonyolítja az a tény, hogy az emberek Ukrajna és Oroszország példaként lásd nincs aktív európai vagy amerikai öregek és a régi nők, akik sokat utaznak, és élvezni az életet. és a nagyszülők egy csomó betegség számolni minden fillért.
Mit kell tenni: Először is, nyugodj meg.
Nem ismételjük meg a hibákat a nagyanyja, gondolkodnak előre a biztonsági idős koruk és öregségi használat az utazás, új hobbik és egyéb élet örömeit.Én csak eltűnik ...
A mélyen vallásos emberek sokkal könnyebb: úgy vélik, hogy a halál után vár rájuk Paradise, mert ők voltak az igazak életforma.
A konkrét leírása Eden a Bibliában van, de az biztos, hogy az a hely, ahol mindenki boldog, és ahol soha nem valami rossz történik.
De a kétkedők és a hitetlenek jobb tanulni, hogyan kell megszabadulni a halálfélelem. mert nem tudják meggyőzni magam, hogy halála után a legfontosabb darabja - a lélek - továbbra is él, ami azt jelenti, hogy egy személy fél, hogy csak eltűnnek, feledésbe merül.
Gyakran kisgyermekek kérdéseket feltenni, mint a „Mi, a születésem előtt, nem volt? Pontosan mi? "
Felnőttek gondolni ugyanaz.
Mit kell tenni: hinni.
Beszélek nem csak a hit Istenben. Ha ateista, akkor menjen az ügy költőien. Ha ember születik, akkor valaki akinek szüksége van rá.
Egyszerűen nem lehet, hogy az ember, a civilizáció koronája született, élt mért mennyiségét évig, majd - eltűnt.
Nem gondolja, hogy ez értelmetlen?
Hiszek egy Istenben, reinkarnáció, jobb világban, mesés országban.
Az életem értelmetlen.
Ahogy a gyerekek álmodtunk felnőtt életét.
Azt képzelte, hogy amikor felnövünk, lesz egy csomó pénzt, egy nagy ház, szép autó, család, gyerekek és más attribútumait egy sikeres ember.
És már itt is vagyunk eléggé felnőtt, és semmi.
A munka nem érdekes, a pénz hozza egy kicsit külföldön, akkor még mindig nincs, a nyérc kabátot engedheti meg magának, kivéve, hogy eladja a vese, megfizethető készülék az Ön számára - a kerékpár „Ukrajna” és a Prince / Princess nyilvánvalóan eltévedt az úton az Ön számára.
Néhány éve fut, nem messze - idős kor, stb stb
Mit kell tenni: Stop nyavalyog és panaszkodnak az élet - kap elfoglalt!
Amennyiben Ön nem a halálos ágyán, bőven van ideje kijavítani: találni egy jó munkát, hogy tiszta arca és alakja, hogy elkezdhet tisztességes pénzt keresni arra, hogy a második felét.
Azt az erőt, hogy az életem, mint az álom.A kinek én el?
Ez a másik oldala az előző bekezdésben.
Az emberek, akik elérték sokat az életben, van valami, hogy veszít.
Kapnak sok az élet, jó pénzt keresni, hogy fizetni minden szeszélyeit.
Gyakran nevezik a nyertesek, mert úgy tűnik, hogy ezek mind könnyen kezelhetők.
Tény, hogy a siker rejt sok év kemény munka, amely azonban hoz jó gyümölcsöt terem.
Háziállatok szerencse szeretet az élet, oly rettenetesen félt, hogy búcsút neki.
Mi a teendő: Nézd meg a problémát filozofikusan.
Fiatalító alma, a gyógyírt a halhatatlanság és a többi már csak a tündérmesékben.
Minden meg fog halni egyszer, de ez nem fog megtörténni hamarosan.
Tehát miért kell előre mérgezni a boldog élet haszontalan félelem?
és éreztem az ízét az élet. Mielőtt hidegrázás ...
A kérdés: „Hogyan lehet megszabadulni a halálfélelem” senki választ, mert az okok a fóbiák mindenkit.
Próbálja meg kitalálni, hogy pontosan mit félsz, és megtalálni a megfelelő megoldást a problémára.
Úgy vélem, hogy az élet értékes hulladék hülye félelmek, csak egy bűncselekmény.
Van egy szörnyű halálfélelem. Ez volt. Most, hogy „kezdődik” a fejemben (túlélő „ez” meg fogja érteni) kezdek kérdezem magamtól, hogy miért nem félek az idő az ő születése előtt? Elvégre akkor voltam, majd a semmibe! Csakúgy, mint a halál után. Ez segített ... egy kicsit. Értem.
Kedves barátaim, ebben a helyzetben mi a pszichológusok nem segít nekem 15 éve szenvedett ebben a betegségben, és egy pszichológus obrashalsya csak sovety.mne segített musulmanin olvasta, hogy a 3 nap és minden módon újraindítás poluchilas agyban.
Az okok osztottak rendesen, de haszontalan tanácsot. Azonnal látható, hogy írt egy ember, aki maga soha nem pánikolni halálfélelem nem találkoznak. Például, hogy meg releváns okokból a 2 és 3. A Tanács 2 őszintén idióta: lehetetlen, hogy, és magad elhinni. Ez könnyű beszélni, mert csak nem értem, mi ez. Azt is álom ezerszer a témában a túlvilágra, sőt egyes időszakokban, hiszek benne. De, mivel a gyakorlati ember, megértem, hogy esélye van - 50-50, ez igaz. Nem beszélve arról, hogy látjuk azonnal, hogy te sem orvosi, sem terapeuta, sem pszichológus. Mivel ezek mindegyike tisztában azzal, hogy a hit nem a pánikroham pokroesh. A félelem és a pánikroham - két különböző dolog. Fear - racionális, pánikroham - nincs. A pánikroham, nincs logika, nincs ésszerű kapcsolat, sem a közvetlen oka. Mi a helyzet a 3 bekezdés - újra, nyilván te csak egy másik személy, és nem értik meg. Gondolod, hogy az emberek, akik azt mondják, hogy például egyedül szeretet nélkül, csak panaszkodnak és nem fektetett a keresést. Mert akkor kezelik az emberek csak az azonos, így ha a befektetni, akkor az eredmény nem lesz. Nem érti a helyzetet, akik bármennyire is teszel, az eredmény nem fog kapni. Például, a helyzet. 25, nézem 15 éves (a legjobb esetben, akkor néha 14 adni). Nem túlzok. És itt nem a frissesség, a bőr nem ránc, vagy valami hasonlót, mégpedig arcvonások - nézek ki, mint egy gyerek. Magyarázd meg nekem, hogy egy normális ember után 20 akar kommunikálni a 15 éves lány? Válasz: nem, félni problémák, és az úton, majd jobbra - nem számít a 22-27 éves férfi viszont egy kapcsolat 15 éves lány. Barátok / kollégák / barátok - nem is egy opció. Nos, itt tudod képzelni, akkor szembe egy igazi 15 éves lány a nézet - akkor vegye komolyan, mint egy tárgyat az udvarlás? (Feltételezem, hogy van 20?), Még ha tudja, hogy ő tényleg 25? Elnézést kérek, hogy egyszerű, de a férfi, aki rendben van a feje, nem is felkelni.
És így minden ember, aki pánikrohamot körülbelül hasonló okok miatt. Ön nem lesz képes megérteni szerint a tanácsot. És zavaros, hogy mi a pánikroham, és ez - a félelem.
Valentine, egyetértek veled, hogy a tanácsot használhatatlan. Érdekes lenne erről beszélni veled, mert látom, hogy érdekli. Talán valami segíthetünk egymásnak a keresést az élet értelmét.
Lech