5 cent Renault Trafic (Renault Trafic)
Megbízható, kényelmes, tágas, nincs utak a tartalmak (szűrő Logan, az olaj nem több, mint 5 liter) futómű - minden hajtogatás (golyóscsapágy - minden külön-külön és össze nem), korrózió - nem létezik, ez a horganyzás (küszöbök 6 év - mindkettő homokfújja, és maradtak). Az egyetlen hely - a szélén a motorháztető alsó / ajtók - rozsdafoltok.
A geometria az út és domborzati összeegyeztethetetlen. Az iszap (homályos csernozjom) nagyon szívesen lovagol. A technikai oldalon - én még nem láttam.
Semmi fontos. Amikor értékesítése hajtott a kereskedő: ítélet - a bal lábát a stabilizátor (vettem volt, adta a gép), ködképző pan és szivattyú GUR - általános sebek.
7 év, hogy vesz egy újat. futásteljesítmény 250.000 komoly volt semmi kellék. podveska.kupil lesz újra, mint ez.
Meglehetősen gyenge kályha extrém hideg nem meleg.
Kapacitású, nagy terasz, elsőkerék-hajtás, meleg és kezelhetőségét. Különösen keresek egy autó az élet és a munka annak érdekében, hogy a bal oldali kerék, mechanika, benzin elsőkerék-hajtás és a garázs magasságát ment - a lehetőségek nem annyira a végén úgy döntött, a magok és illik hozzám, a 100%. AF olcsó, mindazt, ami szükséges - könnyű megtalálni egy jól ismert online áruházak. Dynamics, persze, nem sport, hanem a városban, és az úton elég
Származhat a profik - a benzinke nagyobb áramlási út 10., a város mintegy 15. Bár például én az X-trail 2.0 benz is fogyaszt csak ő tonnánkénti ömlesztett rakomány, miközben a fedélzeten nem vette, és ő tölti 95., ellentétben a magok, amely 92..
Van egy hosszú tengelytáv kissé problémás, hogy hátrafelé, de megoldható a telepítés tolatóradar és hátsó tie-üvegezés.
Tehát mi különleges hátrányok az autó nem tárt fel. Vásárlás, tudom, hogy mit és miért tart olyan boldog. Minden kétkedők - Azt javaslom egyértelműen.
Futott 90tys - amellett rutin MOT - helyett az első rugóstagok, dolgoznak, de folyt a hőmérséklet-változás, úgy döntöttek, hogy változtatni. Különösen azért, mert ez nem olyan drága. Azért jött, hogy cserélje ki az időzítés, vásárolt, amire szükség van, ezekben a napokban azt hiszem, hogy ezt az eljárást. De az is rutin MOT. Általában megbízható autók.
árai alkatrész egyszerűen egy rémálom. nem szakemberek normális és nincs hol. motor és üzemanyag-ellátó rendszer ritka szar élettartama nagyon kicsi. Meglepett, hogy milyen ez az egész sdyhaet nagyon gyorsan a szemed előtt, és nem segít sem Szűrőszeparátorok. Ez megtöri mindegy Mark, aki azt írta, hogy nem törött nem hazudnak, vagy kihasználni .Prezhde mint szedését félreértések megy száz kell tenni, és kérje, hogy milyen gyakran megállok, mint a vendégek szempontjából a forgalom. Összehasonlítom 4: ez úgy néz ki rosszabbul, de ez megy a megbízhatóság és olcsóbb működtetni .és eszik olyan salyaru ez nagyon rossz. Lil salyaru akár a Gazprom vagy a Lukoil és mindig megvédte. üzemanyagszűrő után az első javítás a tüzelőanyag-rendszer, és a végtelen seporator értelme. csak T4. És ez csak egy új autót lehet venni Nona szükség. Alig eladott ez a csoda, és költözött a régi német és nem költenek ilyen összegek most javítani. részek könnyebb megtalálni, bár az új szerződést, és olcsóbbak
szivattyú 2-szer. fúvókák 4-szer 1,5 goda.I futottam 70 km t. villanyszerelő folyamatosan lebeg agya. Turbine módon umeraet hosszú okalo 30 t km. javítás 10 generátor o m. injektorok megjavítani 7 tonna 14 százalékra fúvóka .turbina szerződés 17 tonnával több, mint 40 új alkatrészek deshovoe Általában nem vehető. után a második sem szivattyú lábadt minden szála a blokk a párnák. és a szemetet sokat. kerékcsapágy 4, így természetesen, hogy egy olcsóbb, de lehet, hogy nem volt ideje, hogy tegye szétesni
Kiváló családi autó jól tartja magát a pályán. Nem szuper gyors, de az öröm, kapsz vezetés
Fogyasztás a benzines a város 14-20 liter
Normál felülvizsgálata rugós felfüggesztés. A probléma a kézifék helyett kötéllel odaér a víz és prihvatyvaet. Töltjük az olajat és a zsírt a tetején, és most minden jól
Mielőtt Trafikanycha voltak gépek, az utolsó WVkadilo, hogy tudok mondani, hogy a német magasztalt kakchestvo és messze, a béka nem a minőség, ha a magokat, én csak nem akar egy másik autó, kényelem, illeszkedés, a hő a kályha is elég a teljes mennyiség, nyáron klíma, valamint megbirkózik növény nincs fagy, azt kihasználva a gép minden nap bármilyen az időjárás, az 5 éves tulajdon, nem podkoly, alkatrészek tengely és időnként olcsóbb, mint a németek, ez az én személyes tisztán pozitív véleményt, van még AKB érdemes 10 éves, Reno.
mínusz egy, nem fűszerek, elektronika, de ez mind a szövegek, offitsialy felháborítóan ostoba, knim álmodni sem, mindent elkövetnek a hazai ezermester szint és egy fillért sem
Kudarc volt, megváltoztatta a sebességváltó 6, 4000, minden gond nélkül t.r.prichina nekem Fritz Rod trailer, valamint egy 6 kell venni, miután 120 km.v óra, megtörte, fasz.
Nagyon drága üzemanyag-szivattyú és a befecskendezők és cseréje körülbelül 100.000 rubelt
Nem ubivaemoya szuszpenzió meleg rothadás kitűnő kezelhetőség jó kereszt hó sár jeget, de az ésszerűség határain belül. egyszerű javításokat akkor mindent magad, kivéve az üzemanyag. nem drága alkatrész, ha a megrendelést Minszk adott szerződés olcsóbb, mint a Rostov régióban 70%. Motor nélkülözi még betöltve a város, hogy a pálya l / s. fékek kiválóak erre pajta. Üzemanyag kerül a tartály 120 liter újratölteni lassan, de a tartályt addig, amíg egy tank szellőztetés nem önt
EGR szelep azonnal elnyomja ez történik a területen 15 percig nélkül firmware razvorachivaesh 180 fokkal. a tüzelőanyag-szűrő szükséges elválasztó
Cseréje az üzemanyag berendezések 300 t km-re a szerződés megrendelt minszki szivattyú fúvókák 3500 p 3400 p fejenként .nashel online Avito
1989 2500 cu. cm. Diesel, kerék, elsőkerék-hajtás
tágas átjárhatóságát nagy gazdasági
gyenge doboz nagyon furcsa nagyon drága javítási alkatrészek nem állnak rendelkezésre annak érdekében, csak a gyűjtő költséges Mig29
első ellenőrző pont után a javítás üzemanyag befecskendező berendezés üzemanyag-szivattyú fúvókák nincs helye létre nem hoznak javítás
Javítás alkalmas nem drága, könnyen karbantartható, tágas, nagy sebességű, gazdaságos, galvanizált test.
Üléseket nem lefektetett az ágyban.
Amikor az időzítés Ékszíjszakadás Zaguinay szelepet.
Az autó átment az 105.000 km hosszú tengelytávú 9 utas korongok körben először az olaj és szűrők 15.000 km-enként Üzemanyag-fogyasztás tartály 16000 km
Gumi áll 215h75h16s Az autó teljesülnek
Cseljabinszk
Teljesen mechanikus, kis fogyasztás, tartalék penny, egyszerű és megbízható ellenére az idő.
jó családi autó
elvileg nem találtam hiányosságokat öt éven belül.
70000km számára nem soha nem sikerült.
Vélemények Renault Trafic tulajdonosait az autók:
Alexander. Omszk