31 100, hogyan kell menekülni a rutin vagy 4 lépést az úton, hogy változtassa meg a blog kiadó „Mann, Ivanov
Spoiler post: van 4 lépés, amit meg kell tenni, hogy megváltozzon. Hiba a legtöbb az, hogy azonnal megkezdődik a második, sőt a harmadik lépésben. És ez miért nem jött ki.
- „Che öntött le” -
És most részletesebben. Képzeljünk el egy tipikus modern ember depressziós (a továbbiakban - PP). Sürgősségi működik papíron, ahonnan nem túl lelkes. Kap tőle - ez lehetetlen, mert minden hónapban meg kell fizetni a hiteleket. És erre szükség van nem csak a munka, és sokat dolgoznak. Ezért sem a barátaival ismét nem felel meg semmilyen sportot megy. És kiemelni egy-két órát a kedvenc hobbija - ez általában egy luxus. Végül PE elmerül a „zöldség” állapotban - szívja be a rutin a futóhomok, ahonnan menekülni a mindennap nehezebb. Ezen a ponton, bizonyos sürgősségi felmerül a kérdés: „” És mi pontosan a teendő? Hogyan kell élni?”. Ezen a ponton van egy kognitív disszonancia: az a tény, hogy a rendkívüli állapot van, a jelenlegi helyzet - ez már nem teljesülnek, és hogyan lehet belőle, és élni másképp - PE nem tudja. És ebben az állapotban az elégedetlenség és a félreértés lehet év. Van egy klasszikus rendszer 3 lépés, melyek általában a szakértők:
Ez a rendszer azt, őszintén, mindig egy kicsit zavarba jött. Mintha nem volt elég a puzzle, az ötödik elem. És tudod, hogy miért? Minden nap látom, hogy depressziós személy jön minden műhely, ahol segített a nap különböző technikákkal, hogy megtalálja a hivatását. Ez azt jelenti, hogy tudja, mit kell tennie. Következő depressziós ember megy egy üzleti szemináriumon a la „80 eszközöket, amelyek segítségével, hogy nyissa meg indításkor.” Ez az, hogy kitaláljuk, hogyan kell csinálni. Látszólag teljesen tele sürgősségi: mondjak, és mit kell csinálni, és hogyan kell csinálni. De a rendkívüli állapot jön műhelyek, azt mondja, hogy vontatottan „Hmmm”, és továbbra is nem csinál semmit. Miért ez a rendszer nem működik? Küzdöttem ezzel a kérdéssel az évek során, és végül kinyitotta Zero Step, elfelejtett mindent.
- Zero STEP -
Lépés nulla, ahonnan kezdődik a változásokat - ez az impulzus. Impulse biztosítja az energiát a változásra. Amíg az ember nem depressziós az energia, hogy haszontalan, hogy megtudja, a célját, sem gondolni azokat az eszközöket, amelyek segítségével építeni a birodalmat. Miért nem az energia rendkívüli állapot? Mert kioltja magában a valódi szíved. Pogulyat- akart menni, „Nem, nem tudok, meg kell befejezni a jelentést a” akartam csinálni, amit ő hobbi- „Nem, el kell menni fizetni a bérleti díjat,” Azt akartam, hogy segítsen valaki Tő „Ó, nem, mi van, ha nekem nem így gondolod?” Azt akartam kelni korai és gondol a jövőbeli tervek élet- „Nem, az este még sok a teendő.” És így minden alkalommal: a világ adja nekünk lelki impulzusokat kell végrehajtani, és azt kell kitalálni kifogásokat, és kifogásokat. És ezek mellé széllökések a világ ad az energia, hogy végre őket, de minden alkalommal, amikor oltani őket. Mi eloltani magában mindazt, kérdezi a szívünket. Ezért vált szörnyen depressziós, és nem segítünk semmit.
- Milyen sapka? -
- Get impulzus
- Megérteni, hogy mi a teendő
- Ahhoz, hogy megértsük, hogyan kell csinálni
- Tedd azt.
100 módon megváltoztatni életüket