10 apróság mondván, hogy egy ember súlyosan odavan érted

„Azt, hogy a kezét. Akkor is, ha már volt szex, kezét - ez valami más szinten az intimitás, mintha te beszélsz neki: „Azt akarom, hogy mindig tartani csak a kezemet, és dolgozzon tovább.”

„Én általában próbálja megjegyezni a részleteket és a részleteket, hogy mi mondja nekem. Például, a neve öccse születésnapján, vagy amikor az anyja, hogy amikor az ügy használni. "

„Amikor kislány voltam érdekes, én több mint kérve mondja magáról. Azt akarom tudni őt. És ha nem vagyok érdekelt az emberek, azt hiszem, csak magukra. "

„Nem fogok aludni próbálnak vele. Ha látok egy lehetséges komoly kapcsolatot, nem fogom siettetni a dolgokat, de először meg kell találnia a lelkét, nem a test. "

„Azt akarom, hogy egész éjjel, és beszélj vele, még akkor is, ha azt kell dolgozni holnap.”

„Fogok beszélni a szüleivel. Fogom mondani mindenkinek, mert nem tudok róla semmit. "

„Majd bemutatni neki, hogy a barátok, mert pontosan tudja, mit is akarnak, valamint én.”

„Én abba beszélgetni minden szabadidőmben barátnők és a lányok egy éjszakára, beleértve a társadalmi hálózatok. Elvégre ők nem tart egy gyertyát, hogy őt, és nem akarom, hogy azt gondolja, hogy én még mindig érdekli valaki mást. "

„Ha van valaki igazán érdekel, én nyitott lesz az érzéseidet, és én nem úgy, mintha közömbös. Ha azt akarom, hogy vele, rájön. "

„Megyek, hogy megpróbálja látni, amilyen gyakran csak lehetséges. Még ha már terveid, mindig megtalálja a módját, hogy megfeleljen, mert anélkül, hogy bármilyen módon! "