9 hónap, egy orvosi rendelő a Kazan Victory Avenue, 152 - véleménye, címét, telefonszámát, fotók

Olvassa el a véleménye itt, sok panaszt száraz regisztrátorok. Most azt akarom, hogy megosszák véleményüket. Nemrég ment a férjemmel néhány klinikák, szerette volna tudni, hogy mennyi az, ahol a terhesség fenntartásához. A 9 hónap, még mindig részletesen ismertesse mondta, és kimutatták, hogy mi szerepel a programban, mivel a megállapodás olvasni. Úgy válaszolt minden kérdésemre. Dali.

Olvassa el a véleménye itt, sok panaszt száraz regisztrátorok. Most azt akarom, hogy megosszák véleményüket. Nemrég ment a férjemmel néhány klinikák, szerette volna tudni, hogy mennyi az, ahol a terhesség fenntartásához. A 9 hónap, még mindig részletesen ismertesse mondta, és kimutatták, hogy mi szerepel a programban, mivel a megállapodás olvasni. Úgy válaszolt minden kérdésemre. Adott tájékoztatást, hogy megismertesse a haza. De más klinikákon erről a szolgáltatásról nem tudok mondani. Voltam 5 kórházban (választott a legnépszerűbb), úgyhogy meglepett, hogy nem ad, hogy mi szerepel a programban az, hogy lássuk csak a szerződés megkötésére. Ha azt mondjuk, hogy megdöbbentem, ez semmit sem mondani. Az egyik klinikán, én alig győződve regisztrátorok legalább egy kifejezés mutatni azokat nyomtatták, de amikor vettem egy darab papírt, és azt akarta, hogy üljön le a kanapéra olvasni, aztán megpróbáltam, hogy megragad a kezében ezt a betegtájékoztatót. Ez az, ahol a nem megfelelő regisztrátorok. És ez volt a tisztességes klinikán.

Az összes klinikát, ahol nagyon jól fogadta, és a szolgáltatás csak 9 hónap. Az árak a menedzsment a terhesség különböző mindenhol, látszólag 9 hónappal nem olcsó. De itthon, tanultam az összes program, rájöttem, hogy ez volt az első 9 hónapos program tartalmaz egy csomó több és mindent, amire szüksége van, így csak az ár nem kell vezetni. Ár-érték arány és a teljessége a program 9 hónap, sokkal jobb! Tehát a választás egyértelmű.

És nem figyelni a felszínre néhány kellemetlen dolgot. Ha jön abban a pillanatban, amikor a felvevő nagyon ustavshimi- nonszensz. Ha van egy édes, mosolygós legtöbb, a válasz még nagyon fáradt emberek megtorlásra! Ez sokkal fontosabb, mint a szolgáltatásokat saját maguk, a szakszerűség, az orvosok!

Kapcsolódó cikkek