25. fejezet Hogyan kell Conquer egy ember - a párzási vagy kísérletek feleségével - Konstantin Nikolaev -
„De miért vagyok ilyen nevetséges?” - lüktetett a fejemben egy gondolat. Azt kitért körül „Havanna”, kiegészítve a második fordulóban. Belül nem akartam menni. A nyitott ablakon, a második emeleten söpört barátságos hangokat. Ez ünnepelt ...
De a végén, én szabad ember! Miért nem megy egy étteremben? Nos, legalább vegye a kabátját, jogosult vagyok?
- Az öreg - azt mondták, hogy nekem a nyitott ajtók - az, hogy rossz? Szellőztesse marad?
Lenka semmi gyanús.
- Még mindig olyan rossz! - sírtam. - Van nekem egy nevet az ügyfele hívás előtt hívogató!
Timiriazev folytatódott a csoda. Meg kellett sorolni az összes körülmény gálaesten.
- Nos, akkor adjon! - Lenka csodálkozni. - Csak te olyan szerencsés ... Tehát mi lenne a nő, akkor? Az első vagy a második?
Nos, én tényleg nem tudom, mi ez.
- És az általam ismert jön, még mindig ül? - Azt kérdezte óvatosan.
- Igen. Néhány szakállas néni beszél. Isolde.
Frost kúszott magasabbra.
- Talán jön még? És ez valóban elég okocheneesh.
Bementem a meleg teremben az étterem, és leült egy padra. Talán most van értelme priudarit Svetlana, mert az egész annyira?
- És ez - Megkérdeztem Timiryazeva - nem szomorú?
- Hívd fel. Pár perc alatt ...
Lenka elfogadott és felmászott. Hamarosan megjelent a lépcsőn Madame Rybkin, a folyosón hallotta vad visítás Lenkina szaxofon.
- Nos, és orbánc, - Svetlana mondta, ül mellém. - Hű szeretlek. Nem csoda, hogy mindenki azt mondja, hogy van egy erős kéz.
- Mi ez? - Aggódtam.
- Gyerünk, megússza természetes alkoholtartalmú elpirult. Hol vannak szerencsések, az úriember? - kérdezte ironikusan. - A számok?
Ránéztem cserzett nyak és kicsit jobban érezte magát.
- Üljünk mindig ... - javasoltam tétován.
Svetlana szeme.
- Maga elég bolond, vagy mi? Akkor természetesen marad, és én mentem ...
Odament a szekrényhez, és dobta a vállára fényűző bunda. Az ajtó Madame Rybkin újra rám nézett, és megrázta az ujját a halántékához:
- Nos, eddig a csábító! Hamarosan találkozunk ...
Szeretem a kis hegyi, bambán ültem a padon. És én töltöttem ezer éve, ha nem a zaj a teremben.
- Hadd menjen! - kiáltotta egy részeg hang Vitalkin. - Engedd el!
De néhány gengszterek meggyőződését megcsalt egy másik. Rybkin végül kiszabadult a szorításából szívós és hengerelt fülig le a lépcsőn. Babrált csipás szemű keresztül a hallban, és láthatóan nem találja Svetlana, felém.
I zsugorodott egy labdát, csak abban az esetben, készül a harcot. Azt nem lehet egy rongyot.
Vitalka néhány pillanatig rázzuk nyomában előttem, majd összeesett én, kitárt karral. Ő nedves ajkak szívja duzzadt arcát.
- Arrsyush-shka! - lehetett hallani valahol a fülembe. - Prsssti, ember ... Baba, tudják ... És te - m-kalapács ... én lennék a messste ...
A meglepetés, én nem is próbált ellenállni.
- Láttam vssse - folytatta Vitalka. - És a nő ... És én ... Nagyon beragadt jobb vele ... Igen, öreg?
- Igen, - feleltem vonakodva.
Miért kellett ezt a meggyőződést, hogy a felesége utánam magát? És miért nem kérdezi, hogy vagyok, sőt, itt?
- Ó, egy hüllő! Szinte az egész liturgia nem ideges. Én viszont őt ki a házból! - Rybkin kissé lehiggadt. - Jó, L-Larissa nem érti ... - Hirtelen felderült. - Menjünk fel, mi? Igyon egy italt, csak olyan öröm!
Nem mertem visszautasítani. Amennyiben valahogy jóvátenni. Egymást átkarolva, mint a sziámi ikrek, mentünk fel a lépcsőn.
- És most, - mennydörgött a dinamika Lenkin vidám hangon - kérésére a királynő és szeretője a mi rögtönzött labda, páratlan Larissa, a dal „Mondd” a CD „Ne beszélj.” Előadja Tatiana Myagkotelova!
Timiriazev elő, hogy fújjon bele a csőbe, és a színfalak mögött volt kihajolt valaki sápadt arca, de Vitalka kiáltotta:
- Csend! Nem „mondani”! Ez itt a barátom Arseny Vasilyev K.! Könyörgöm, hogy a szeretet és javára!
Az asztalok rohant suttogás, Rybkin lökött előre a helyére. Voltak duzzogott Larissa. Előtte feküdt „kozmopoliták” fényes számát. Ben nyitották meg az oldalt a főcím: „Hogyan nyerjünk egy gazdag ember.” Larissa nézett egy magazin és szemérmesen azt mondta:
- Kedvesem, milyen jó, hogy hoztál ... Arseny ...
Úgy néz ki, mint a „Cosmopolitan” olvasók ajánlott várunk barátokat a kiszemelt áldozat. Vitalka gerendás, így az egyszerű trükk. Lehajolt, és halkan:
- Itt van egy nő, mi? Van Sveta tippelnék jelent ez?
- És most, miután az összes dal „nem beszélnek” - a hang Timiryazeva. - Inkább „Mondd:” ...
A zenekar rázendített egy primitív dallamot.
- Kedves, - Larissa búgta, - miért nem kezelik, hogy a barátja?
Megint itt tartunk ... Vitalka engedelmesen kezdte halom én lemez rendelkezések. Megpróbáltam önteni pezsgő Larissa. Talán még kedvét alkohol iránti vágyait, közönségesség?
- Mit jelent - úgy tett, mintha megdöbbent - én magam ... Úgy vélem, hogy az etikett - fikció csúnya.
Bizonyára ezt a mély gondolat olvasott ugyanabban a folyóiratban.
- Ez SMOs mit is? - meglepett kereskedő ketchup.
- Éppen ezért, kedvesem, hogy egy igazán szép nő nem kell figyelmet. Neki, és így rendelkeznek.
Larissa vett arany váll és felsóhajtott. Vitalka húzta haj és a csatolt magam telt ajkak az ő szeretett.
- Drága - nyávogott Larissa, amikor az ajkak csinálni Vitalkiny olajbogyó és saláta - Láttam a boltban szörnyen kedves kis dolog. Kis karkötőt ...
Szóval, itt van a díj egy puszit.
- Úgy gondolom, hogy ez a tiéd, - prochavkal Rybkin.
Közben a színpadon prosemenila gyomos lány rövid csipke ruha - Tatiana Myagkotelova - és zagundosila valami ostobaságot.
Mondd meg, hol éjszaka,
Te és én csendben,