14 őrült kezek - védelem ECU nélkül visz vagy nem plexi műanyag palack (leírást
- gyakran tolerálja vagy a bőr alá a területen az első utas lábtér, vagy át a polcon alatt a kesztyűtartóban. Hátrányok - vezetékek kilóg, a nehéz biztosításában egy jó helyet a leromlott.
- maradt a rendszeres helyét és hogyan kell védeni - gyakran celofánba csomagolva. Hátrányok - megsértve a légáramlás, ami elméletileg képződéséhez vezet a kondenzátum a csomagot, amely negatívan befolyásolja a számítógépet.
Értékelését követően az előnye és hátránya, és összetettségét az eredmény, rájöttem, hogy alapvetően akar hagyni a számítógépet normál helyen. És miért rögtön eszébe jutott rubel „őrült kezében” átviteli „Miközben a házak” - emlékszik, hogy milyen gyakran van valami műanyag palackok))) Nos, azt hiszem, tüsszentés őr számítógép felett, és más helyeken szalaggal és celofán bit fenntartva.
Írja le részletesen a folyamat nem, azt hiszem, a fotó elég jól tükrözi ezt, és ahogy én is tettem. Megjegyzem csak, hogy a számítógép kap körülbelül ugyanannyi, mint egy kosár merevlemezt a számítógép, az igazság kell törekednie, és a „technikailag” pörgetni, mint ahol a vezetékeket az úton, ahol a padló burkolattal.
Elővettem a számítógép és gondosan megvizsgálta, látta, hol nem volt lezárva.
Tape és vastag celofán megvédte a helyeken, ahol vezeték csatlakozik.
Vágott műanyag palack védő burkolat, a szélessége megegyezik az ECU.
Csavar a burkolatot a számítógéphez csúszdák, ami tovább biztosítja a kétoldalas ragasztószalaggal.
Tettem egy szabályos helyen - minden esett gond nélkül. Mint megbízhatóan védeni.
Vezető oldalán
Ui nem olyasmi, amit én nagyon feszült ezt a folyamatot, de miután ilyen „modernizáció” Viburnum, győződjön meg arról, hogy ismét sok nevetségessé a hazai autóipar elég objektív. Lehet, hogy tévedek, de azt hiszem, nem valószínű, tulajdonosa egy viszonylag olcsó külföldi autók, mint a Logan vagy Pollo szedán, amely fedezi az üveget, és így tovább ...
Ára: 0 ₽ Futott km 47700